FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCU CRAIOVA - DINAMO

FCU Craiova - Dinamo 1-0. Oltenii au sărbătorit cu fanii prima victorie în Liga 1 pe „Oblemenco” » Mutu, dezlănțuit

Hugo Vieira a deschis scorul vs. Dinamo +8   FOTO
Hugo Vieira a deschis scorul vs. Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 23:45 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 23:58

FCU Craiova învins Dinamo, 1-0, grație unui gol înscris de Hugo Vieira, atacantul portughez care a împlinit 33 de ani chiar duminică, 25 iulie.

Nou-promovata și-a creat o sumedenie de ocazii împotriva dinamoviștilor, dar nu a putut penetra defensiva condusă de excelentul portar Mihai Eșanu. Tabela a fost deblocată abia în minutul 65, printr-un gol reușit de Hugo Vieira.

La final, oltenii au sărbătorit cu cei aproape 10.000 de suporteri, iar antrenorul Adrian Mutu s-a dezlănțuit după fluierul arbitrului, celebrând prima sa victorie în Liga 1 la Craiova, pe „Oblemenco”.

+4 FOTO

Inspirația lui Adrian Mutu: nou-intratul Hugo Vieira a deschis scorul cu Dinamo

Atacantul portughez, adus de Craiova în această vară, intrase pe teren cu doar 7 minute în urmă! Schimbarea lui Adrian Mutu, care l-a înlocuit pe Claudiu Bălan, s-a dovedit astfel a fost una extrem de inspirată.

Un detaliu superb de la gol a fost assistul reușit de Juan Bauza. Decarul sud-american al oltenilor, care a avut o prestație electrizantă pe „Ion Oblemenco”, a oferit centrarea de gol cu exteriorul. Centrarea sa, tip „trivela”, a fost finalizată din plonjon de Hugo Vieira.

Este primul gol în tricoul Craiovei pentru atacantul trecut pe la echipe precum Benfica, Sporting Gijon, Braga și Steaua Roșie Belgrad.

Clasamentul Ligii 1 

Citește mai multe știri despre FCU Craiova - Dinamo:

Moment neașteptat pe „Ion Oblemenco” » Bannerul oltenilor a fost aplaudat de dinamoviști!

După 10 ani » Galeria lui FCU Craiova, spectacol pe „Oblemenco” + n-au uitat de rivala din oraș

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close