FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Eugen Neagoe, răspuns final pentru FCU Craiova + Mesaj pentru Adrian Mititelu

Eugen Neagoe / Sursă foto: GSP
Eugen Neagoe / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 18:17 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 18:43

Eugen Neagoe (54 de ani) recunoaște că a purtat negocieri pentru preluarea postului de antrenor al lui FCU Craiova 1948, dar spune că o venire în Bănie nu se va materializa acum. E al doilea tehnician care-i refuză astăzi pe olteni, după Marius Șumudică

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate luni, Eugen Neagoe s-a aflat pe lista scurtă de înlocuitori pentru Adrian Mutu. Tehnicianul i-a mulțumit lui Adrian Mititelu pentru interesul manifestat, dezvăluind însă că nu a ajuns la un acord pentru preluarea oltenilor.

Eugen Neagoe: „Mă bucur că Adrian Mititelu s-a gândit la mine”

„Încep prin a-i mulțumi lui Adrian Mititelu. Mă bucur că s-a gândit la mine. Din păcate, de această dată nu am ajuns la un acord, însă pe viitor nu-i exclus să colaborăm. 

Le doresc multă baftă, sunt oltean și le țin pumnii. Sper să găsească antrenorul potrivit”, a declarat Eugen Neagoe, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Eugen Neagoe a mai antrenat-o pe FCU Craiova pentru scurt timp în 2005, apoi vreme de 3 luni în 2009.

„Geană” este liber de contract din mai 2021, când Astra a renunțat la serviciile sale. Neagoe i-a pregătit pe giurgiuveni timp de 32 de meciuri sezonul trecut, în care a obținut 13 victorii și 12 egaluri, fiind învins de 7 ori.

Și Marius Șumudică l-a refuzat pe Mititelu

Marius Șumudică (50 de ani) nu a fost convins de propunerea lui Mititelu și a oferit azi un răspuns tranșant pe subiect, anunțând că discuțiile s-au oprit.

Instalarea lui Marius Șumudică la FCU Craiova a picat definitiv. Cel puțin asta a anunțat astăzi antrenorul.

„Am primit astăzi contractul de la ei, am vorbit și cu omul ăla din penitenciar(n.r. Adrian Mititelu), dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a spus Marius Șumudică pentru GSP.ro.

VIDEO Derby-ul FCU Craiova - CSU Craiova, oprit din cauza fumigenelor aruncate pe teren

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV FCU Craiova. Ultimele detalii de la negocierile pentru înlocuitorul lui Mutu » Șumudică, reacție tranșantă: „Am vorbit cu omul ăla din penitenciar”

Panduru, categoric pe subiectul Mutu - FCU Craiova: „Nimeni în lumea asta nu-și dă demisia!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
tivireli
tivireli  •  06 Octombrie 2021, 00:06
Postat de dansy pe 05 Octombrie 2021, 19:41

Pana la urma l-ați adus pe frustratul de Stoican.Nici nu Ma așteptăm ca mititeii pot aduce ceva mai de soi!Sa-l jignești pe Neagoe doar pentru ca v-a refuzat este ca chestia aia cu strugurii acri. Jignind in continuare și in stânga și in dreapta nu va face decat rău!

Ce performante are domnule, Geană?

tivireli
tivireli  •  06 Octombrie 2021, 00:04
Postat de Eugen Pan pe 05 Octombrie 2021, 19:47

mititeilor 2017 ,dupa ziua judecatii trebuia sa va desfiintati !n-ati avut bici macar un pic de onoare sa dispareti din orasul craiova unde nu va vrea nimeni.tot stadionul a fost langa echipa orasului UNIVERSITATEA CRAIOVA...

Culcă-te mă băiatule, că îți fierbe neuronul.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  05 Octombrie 2021, 21:16

In locul lui Mititelu, nu te-as fi sunat in ruptul capului. Nici pe tine, nici pe circarul de Sumudica. Prea multe ifose si pretentii.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează