FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-3 (5-4 D.PEN.)

Chițu a înscris o „dublă”, dar a tunat la interviuri: „Foarte proști! Incredibil, nu-mi vine să cred”

Aurelian Chițu, FCU Craiova
Aurelian Chițu, FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 23:15 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 23:29

Aurelian Chițu (32 de ani) a înscris de două ori în FCU Craiova - FC Voluntari, semifinala barajului pentru Conference League, pe care oltenii au câștigat-o la loviturile de departajare, scor 5-4, după 3-3 în timpul regulamentar. La final, atacantul s-a declarat șocat de prăbușirea echipei sale, de la 3-0 la 3-3.

  • În finala barajului, FCU Craiova va înfrunta, în deplasare, una dintre CFR Cluj și rivala locală CS Universitatea, în funcție de rezultatele din ultima etapă a play-off-ului.
  • Finala barajului va avea loc pe 3 sau 4 iunie, data și ora exactă urmând să fie anunțate de LPF.
Șocat de prima convocare la națională: „Am crezut că e un prieten care face glume!”
CONVOCARE
Șocat de prima convocare la națională: „Am crezut că e un prieten care face glume!”

Aurelian Chițu, șocat de prăbușirea din FCU Craiova - FC Voluntari

„Incredibil, n-am mai trăit așa ceva, nu-mi vine să cred nici acum. Nici bucuria de la final parcă nu e cum ar fi trebuit să fie. Ne gândeam că meciul s-a încheiat la 3-0, s-a făcut 3-3, bine că am avut noroc la penalty-uri și am reușit să mergem mai departe.

Aveam tot felul de gânduri, nu-mi venea să cred, nici acum nu-mi vine. Suntem mulțumiți că ne-am calificat, dar am fost foarte proști în seara asta, nu ai voie să fii egalat de la 0-3. Trebuie să nu se mai întâmple, nu ne-am învățat de la meciul cu ei când am condus cu 3-1 și ne-au egalat.

Nu pot să-mi explic, la 3-0 am văzut că nici cei de la Voluntari nu mai credeau. Au avut șansă, au înscris pentru 3-1, apoi au prins curaj”, a afirmat Chițu la DigiSport.

Aurelian Chițu, despre...

...finala pentru Conference League: „Va fi greu cu oricine vom juca, probabil CFR are prima șansă. Vom vedea”.

...adaptarea la FCU Craiova: „Îmi place aici, mă simt foarte bine. Mă bucur că am reușit să marchez. Ar fi important pentru club să ne calificăm, anul trecut ne-am salvat de la retrogradare, anul ăsta am fost primii în play-out, să reușim și calificarea în Conference ar fi extraordinar”.

...plecarea lui Nicolo Napoli de la FCU: „Am auzit chestia asta, sperăm să facem o treabă bună cu noul antrenor și vom vedea ce va fi”.

Mi-am făcut un cadou frumos (n.r. - astăzi împlinește 24 de ani), victoria asta a fost frumoasă, muncită. Așa cum ne place nouă la Craiova să trăim viața la maxim, am avut 3-0 și ne-au egalat. 

Așa am pățit și în play-out cu ei, am condus cu 3-1 și ne-au egalat. Nu știu ce s-a întâmplat, zic că ne-am relaxat, au venit peste noi, au forțat și au egalat. Până la urmă, suntem fericiți că am reușit să trecem peste acest meci și ne-am calificat.

Dedic golul soției și fetei mele, născută acum 20 de zile.

- George Ganea, marcatorul penalty-ului decisiv

Tot despre FCU Craiova - FC Voluntari:

Erori incredibile în semifinala barajului » S-au făcut de râs la TREI goluri din faze care nu anunțau nimic

Tactică murdară în semifinala pentru Conference League: la ce șiretlic au apelat oltenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
george.br
george.br  •  27 Mai 2023, 15:04
Postat de 1948 pe 27 Mai 2023, 12:12

asculta bine ce ti spun. Nu stiu daca e ceva de capu portughezului,dar daca mititelu nu aduce antrenor, CARE SA STIE SA COMUNICE IN ROMANA SAU ENGLEZA PT A FI INTELES IN TIMPUL MECIULUI, atunci echipa ve retrograda la anul, avand in vedere ca "vedetele" vor sa plece.

Ti-am spus, asa corigent la comunicare cum o fi el, "nulitatea" asta ne-a scos ori de cate ori ne-a ars buza. Si pt ca a fost "cu repetitie", nu cred ca se poate vorbi de intamplare., asa ca omul a probat meserie. Adica stie limba fotbalului si se pare ca se descurca si s-o transmita. Ca e sapat din interior nu se prea vede(sau mai degraba nu SE VREA sa se vada!).

1948
1948  •  27 Mai 2023, 12:12
Postat de george.br pe 27 Mai 2023, 09:01

Amice, fara "nulitatea" asta eram prin L2 inca de anul trecut!

asculta bine ce ti spun. Nu stiu daca e ceva de capu portughezului,dar daca mititelu nu aduce antrenor, CARE SA STIE SA COMUNICE IN ROMANA SAU ENGLEZA PT A FI INTELES IN TIMPUL MECIULUI, atunci echipa ve retrograda la anul, avand in vedere ca "vedetele" vor sa plece.

george.br
george.br  •  27 Mai 2023, 09:01
Postat de 1948 pe 27 Mai 2023, 01:31

prostii prostilor,si nu e prima data. Asta nu e echipa ,e o adunatura de old boys,veniti la o miuta dupa un gratar. O echipa fara antrenor,are dreptate mititelu, asa zisul antrenor sta pe margine si se holbeaza la meci si bombane aiurea. Pleaca,napoli,esti o nulitate

Amice, fara "nulitatea" asta eram prin L2 inca de anul trecut!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează