FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„E greu cu Becali” » Gigi nu-i dă nicio șansă Craiovei lui Mititelu înaintea meciului direct

Gigi Becali și Adrian Mititelu
Foto: sportpictures
Gigi Becali și Adrian Mititelu Foto: sportpictures

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 15:11 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 15:43

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl va disputa în etapa următoare, contra celor de la FCU Craiova.

  • FCU Craiova - FCSB e programat sâmbătă, 18 septembrie, și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și, în premieră, de Prima TV. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Pentru prima dată după 10 ani, echipele finanțate de Gigi Becali și Adrian Mititelu, se vor întâlni într-un meci direct.

Într-o declarație pentru ediție.ro, ziarul deținut de Mititelu, Becali nu le dă nicio șansă elevilor lui Adrian Mutu în confruntarea de sâmbătă.

„Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declarații, dar dacă e vorba de Mititelu vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiție foarte mare să ne învingă. 

Sunt sigur că o are și acum. Stăteam ore în șir cu el la telefon și tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine. 

Gigi Becali, despre FCU Craiova - FCSB: „Vom câștiga, nu se pune problema”

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum! Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns și la închisoare. Însă, v-am spus și la începutul campionatului că lui Mititelu îi trebuie bani mulți că să își facă o echipă puternică de Liga 1 și să mă bată pe mine. 

La fel de greu o să îi fie și cu Rotaru. Și el are echipa bună. Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poți emite pretenții la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroși. 

Nu joacă Mutu pe teren la Craiova. Suntem clar favoriți în meciul direct, iar cine nu recunoaște acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie ușor în Bănie, tot noi vom câștiga”, a declarat Gigi Becali.

  • În ultimul meci direct dintre cele două echipe, în 2011, FCSB s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost reușit de Marius Bilașco.

2002este anul ultimei victorii a oltenilor într-un meci contra roș-albaștrilor, 3-1

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Poziția ambiguă a CNA în scandalul CSA Steaua - FCSB: „Nu putem interzice, dar putem sancționa”

Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
davidgraham
davidgraham  •  15 Septembrie 2021, 07:24

Ar putea sa se revanseze si el sa-i lase meciul juniorului daca tot l-a bagat pe tac-su in puscarie.

tivireli
tivireli  •  14 Septembrie 2021, 21:34
Postat de rocky5 pe 14 Septembrie 2021, 20:56

Rugăm in numele bunului simț să scoateți această poză cu cei doi pușcăriași si s-o păstrați pentru gazeta de perete a penitenciarelor!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  14 Septembrie 2021, 20:56

Rugăm in numele bunului simț să scoateți această poză cu cei doi pușcăriași si s-o păstrați pentru gazeta de perete a penitenciarelor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează