FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-1

Budescu, după primul joc de la revenire: „Să nu fac vreo prostie!”

FCU Craiova - FCSB 0-1 | Constantin Budescu, intrat pe teren în minutul 77, o ia pas cu pas și nu vrea să forțeze revenirea în primul „11”. +7   FOTO
FCU Craiova - FCSB 0-1 | Constantin Budescu, intrat pe teren în minutul 77, o ia pas cu pas și nu vrea să forțeze revenirea în primul „11”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 22:30 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 22:31

FCU Craiova - FCSB 0-1 | Constantin Budescu, intrat pe teren în minutul 77, o ia pas cu pas și nu vrea să forțeze revenirea în primul „11”.

Toate detaliile despre FCU Craiova - FCSB, AICI!

„A fost bine că am câștigat, e importantă victoria. Am avut o pauză lungă, încerc să-mi revin. Nu vreau să fac vreo prostie, nu risc nimic. O să încerc să ofer cât mai multe pase, goluri. 

Am pierdut multe puncte, acum alergăm să le recuperăm. Că a fost un meci mai prost, se întâmplă, contează că am scos-o la capăt. 

Am văzut că oamenii îmi spun „Artistul”, „Spiderman”, trebuie să revin la lucrurile serioase, să ne vedem de treabă, să obținem puncte și să revenim sus. Am întâlnit jucători foarte buni aici, cu antrenamente foarte bune. 

Cu Edi n-am lucrat, dar discutam la telefon înainte. Îmi place foarte mult ceea ce face. Nu putem decât să facem lucruri bune împreună. A contat și prezența lui aici în alegerea mea de a veni”, a declarat Budescu.

FCU Craiova - FCSB 0-1 » Pleacă Mutu? Roș-albaștrii, pe loc de play-off după un succes chinuitor!

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în runda #9 din Liga 1. La oaspeți a bifat primul meci de la revenire Constantin Budescu, introdus pe teren în minutul 77.

Puțin fotbal în prima repriză. După un 6-0 cu Dinamo, fanii roș-albaștrilor s-ar fi așteptat la mai multe din partea favoriților. Dincolo, oltenii foarte crispați, cu posibila demitere a lui Mutu deasupra capului.

Doar două faze periculoase, ambele la poarta lui Mogoșanu:

  • min. 10: Radunovic a centrat pentru Cordea, în careul mic, dar „extrema” vicecampioanei a ratat preluarea;
  • min. 16: Același Cordea și-a făcut mingea pe interior, a apucat să șuteze de această dată, însă nu grozav, pe direcția portarului, care a respins spectaculos.

Partea a doua, la fel de chinuitoare. Olaru și-a încercat norocul de la distanță (59). Care noroc?

Nu s-ar fi marcat dacă Diallo își controla pașii în duelul cu Valentin Crețu. Penalty arătat de Iulian Călin la indicația asistentului (detalii, AICI).

Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu emoții de Claudiu Keșeru (61). Mogoșanu a ghicit degeaba colțul.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea dă cărțile pe față! De ce a plecat de la FCSB, deși i s-a propus prelungirea: „Asta a contat” » Ce discuta cu Gigi Becali

Cine e omul care i-a schimbat jocului noii vedete de la FCSB: „Zicea «Mister, nu înțeleg cum să stau acolo»”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează