FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

FOTO Fanii lui CSU Craiova râd de asistența de la FCU Craiova - FCSB! Ce arată comparația și contextul detaliat

Interesul pentru disputa dintre FCU Craiova și FCSB, din runda cu numărul 9 a Ligii 1, a fost mai mic decât se preconiza. +47   FOTO
Interesul pentru disputa dintre FCU Craiova și FCSB, din runda cu numărul 9 a Ligii 1, a fost mai mic decât se preconiza.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 21:23 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 22:15

Interesul pentru disputa dintre FCU Craiova și FCSB, din runda cu numărul 9 a Ligii 1, a fost mai mic decât se preconiza. 

Toate detaliile despre FCU Craiova - FCSB, AICI!

Arena „Ion Oblemenco” a fost mai mult goală la meciul dintre FCU Craiova și FCSB. Aproximativ 6.500 de fani au asistat la înfruntarea formațiilor pregătite de Adrian Mutu și de Edi Iordănescu. Dintre ei, 300 au fost suporteri ai oaspeților. Acești au fost „exilați” la un inel superior, pentru a împiedica apariția incidentelor, și au pus în scenă o mică scenografie. 

Fanii lui CSU Craiova râd de asistența de la FCU Craiova - FCSB! Ce arată comparația și contextul detaliat
Peluza Sud, susținătorii celor de la FCU Craiova, la meciul cu FCSB

Interes scăzut pentru FCU Craiova - FCSB

Cum poate fi explicat numărul mic de spectatori de pe arena „Ion Oblemenco”? În primul rând, modul de acces pe stadion mai complicat în timpul pandemiei de coronavirus. Fanii trebuie să prezinte un certificat de vaccinare sau un test pentru Covid-19 cu rezultat negativ. 

Un alt motiv îl reprezintă rezultatele slabe ale oltenilor din ultima perioadă. FCU a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie, iar fanii sunt într-un conflict cu jucătorii, dar și cu finanțatorul actual, Adrian Mititelu Jr. 

Ultimul CSU Craiova - FCSB, cu casa închisă, dar în condiții diferite

Numărul mic de spectatori prezenți la FCU Craiova - FCSB a declanșat o serie de ironii din partea rivalilor de la CS Universitatea Craiova. Aceștia au amintit de precedentul meci jucat în compania formației patronate de Gigi Becali, cu spectatori. 

Cel mai recent duel dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, jucat cu spectatori pe arena „Ion Oblemenco”, a avut loc pe 15 septembrie 2019, în runda cu numărul 9 a sezonului regulat. S-a încheiat cu victoria bucureștenilor, scor 1-0. 

Arena a fost arhiplină la acel meci dintre Universitatea și FCSB. Au asistat 30.000 de fani, iar suporterii au pregătit o scenografie deosebită, având laitmotiv „Oda Bucuriei”, una dintre cele mai renumite compoziții ale lui Ludwig van Beethoven.

Fanii lui CSU Craiova râd de asistența de la FCU Craiova - FCSB! Ce arată comparația și contextul detaliat
Arena „Ion Oblemenco”, plină până la refuz la derby-ul CSU Craiova - FCSB, din septembrie 2019

Momentul a fost însă unul special. Consemna debutul lui Victor Pițurcă pe banca formației. Numirea lui a creat o emulație specială în Bănie. 

FCU Craiova, în fața rivalei CSU în acest sezon

Recordul de spectatori în acest sezon a fost stabilit la meciul dintre FCSB și Dinamo. 36.147 de persoane au urmărit rezultatul istoric, 6-0 pentru trupa lui Edi Iordănescu. 

În ceea ce privește meciurile disputate pe „Ion Oblemenco” în acest sezon, recordul este deținut de FCU Craiova. La victoria cu Dinamo, scor 1-0, au asistat 11.000 de spectatori. La CS Universitatea Craiova - Sepsi, scor 1-1, au fost prezenți 10.000 de oameni.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea dă cărțile pe față! De ce a plecat de la FCSB, deși i s-a propus prelungirea: „Asta a contat” » Ce discuta cu Gigi Becali

Cine e omul care i-a schimbat jocului noii vedete de la FCSB: „Zicea «Mister, nu înțeleg cum să stau acolo»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
legio.sud
legio.sud  •  19 Septembrie 2021, 18:16
Postat de ertyuiop pe 18 Septembrie 2021, 22:18

Cati spectatori au fost la ultimul meci acasa la csu craiova?

Aprox. 10000

legio.sud
legio.sud  •  19 Septembrie 2021, 18:14
Postat de kuba pe 19 Septembrie 2021, 06:40

La meciul Rapid cu FCSB au fost mai mulți spectatori decât la Dinamo cu FCSB. Comparația dintre meciul Clonei din 2019 cu meciul de ieri nu are nici o Logica: nu exista pandemie! Nu au fost 300 de qiqisti ieri pe Central, au fost undeva la 150. In concluzie: nimeni nu e interesată sa vadă echipa celor 4 consoane! Așa ca lăsați hăhăiala și manelele din redacție!

Dacă CSU este clona , așa crezi tu -eronat -,FCU-este fantoma fostei echipe a lui mititelu .Hai sa-ți explic : fantoma este o o umbra imaterială a ceva ce a existat in trecut și s-a stins .

dansy
dansy  •  19 Septembrie 2021, 11:01
Postat de kuba pe 19 Septembrie 2021, 06:41

Mai taie un zero

Si i-ati informatiile corect! Au fost,conform,turchinetilor-10124 de spectatori.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează