FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

Gică Popescu a „luat la ochi” un jucător de la FCSB: „Nu a avut o evoluție nemaipomenită”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 08:20 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 09:40

Gică Popescu (55 de ani), președintele echipei Farul Constanța, a analizat FCU Craiova - FCSB 0-2 și a vorbit despre prestația lui Octavian Popescu (19 ani).

Tavi Popescu a reușit să deschidă scorul cu oltenii, după un șut superb de la distanță, ușor deviat. A fost al doilea meci consecutiv cu gol marcat pentru „decarul” de la FCSB, după cel cu Rapid, scor 3-1.

Gică Popescu a analizat prestația lui Octavian Popescu

„La gol, laba piciorului este întinsă perfect. Dar nu cred că a avut o evoluție nemaipomenită. Anul trecut crea foarte multe faze de poartă. Anul acesta exagera, intra cu mingea unde erau mai mulți adversari.

Panduru, impresionat de golul lui Tavi Popescu: „Este o lovire excepțională a mingii”
FCU CRAIOVA - FCSB 0-2
Panduru, impresionat de golul lui Tavi Popescu: „Este o lovire excepțională a mingii”

Când va căpăta experiență, va vedea că în față are un zid, va juca mingea în partea cealaltă. Asta este o obligativitate, să iei unu la unu când ai doar un adversar, dar nu cum face el, când are doi-trei oponenți în față. 

E și o chestie de încredere, crede că îi poate dribla pe toți. Nu e așa. Schimbă direcția. Doar când ai un singur adversar în față e obligatoriu să iei acțiunea pe cont propriu”, a declarat Gică Popescu la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Golul lui Tavi Popescu e foarte frumos. Este acest drop cu piciorul drept. Execuția e perfectă. Este adevărat, e o deviere a mingii, dar cred că ar fi fost gol oricum. În fotbal dacă nu tragi la poartă, nu încerci, nu marchezi.

- Florin Răducioiu, la „Fotbal Show”

FCU Craiova - FCSB 0-2 / Risto Radunovic: „A fost o victorie muncită”

Citește și:

Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali: „Eu cred că e nevoie de asta”

Ce ar fi făcut Gigi Becali în locul lui Rotaru » Ilie Dumitrescu l-a întrebat în direct: „Dacă venea la tine antrenorul și spunea «4 jucători la echipa a 2-a», ce ziceai?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  14 Noiembrie 2022, 18:08
Postat de rottwailer pe 14 Noiembrie 2022, 11:17

Priceputeanu! Au mancat bataie oltenii lui, d-aia n-a fost bun tizul lui!

Nu sunt oltenii lui. Sunt ai lui mititelu. Feceu nu e Stiinta! Gica popescu a jucat la Universitatea Craiova, nu la fcu

rottwailer
rottwailer  •  14 Noiembrie 2022, 11:17

Priceputeanu! Au mancat bataie oltenii lui, d-aia n-a fost bun tizul lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează