FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Octavian Popescu, despre omul care l-a readus pe linia de plutire: „Mi-a dat mai mult curaj. Mi-a și zis că o să marchez”

Octavian Popescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Octavian Popescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 23:04 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 23:15

Octavian Popescu, aflat într-o vizibilă revenire de formă, a bifat cel de-al doilea meci consecutiv cu gol marcat în Superliga. Puștiul de 19 ani a deschis scorul în victoria cu FCU Craiova, 2-0, iar la final a vorbit despre meritul pe care „interimarul” Mihai Pintilii îl are în revirimentul său.

Tavi Popescu a schimbat tabela în minutul 4, grație unui șut în forță de la 18 metri, deviat și de unul dintre fundașii oltenilor. „Perla” favorită a lui Gigi Becali spune că golul de etapa trecută, reușit în derby-ul cu Rapid, 3-1, l-a ajutat să se descătușeze.

În control cu Pintilii » FCSB a limpezit rapid duelul cu echipa-comedie a lui Napoli și a urcat pe loc de play-off » Clasamentul ACUM
FCU CRAIOVA - FCSB 0-2
În control cu Pintilii » FCSB a limpezit rapid duelul cu echipa-comedie a lui Napoli și a urcat pe loc de play-off » Clasamentul ACUM

Octavian Popescu, despre meritele lui Mihai Pintilii: „Mi-a dat mai mult curaj. Mi-a și zis că o să marchez”

„Am intrat pe un loc de play-off, sper să avem o șansă pentru campionat. Pintilii mi-a dat mai multă încredere, am mai mult curaj

Cred că aveam nevoie de un meci cum a fost cel cu Rapid să mă descătușez, să mă eliberez puțin mental. Mi-au spus cei din staff, mă refer la Pintilii și Filip, că o să marchez. Mi-aș dori să rămână”, a spus Tavi Popescu, la Digi Sport. 

Octavian Popescu a încheiat seceta

Octavian Popescu a marcat primul gol al FCSB-ului, după ce înscrisese și în etapa trecută, împotriva Rapidului. Popescu marcase în derby după mai mult de cinci luni în care nu dăduse vreun gol. 

A fost abia al doilea gol al lui în sezonul acesta, în 14 meciuri. În stagiunea trecută, Octavian a înscris de zece ori, iar cu două sezoane în urmă adunase patru goluri. Imediat după ce a marcat, Octavian s-a dus şi a sărit în braţele lui Pintilii.

VIDEO Golul lui Octavian Popescu a deblocat tabela pe „Oblemenco”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO CU GOLUL Deschidere spectaculoasă de scor în FCU Craiova - FCSB » Tavi Popescu, șut violent de la 20 de metri

VIDEO + FOTO În control cu Pintilii » FCSB a limpezit rapid duelul cu echipa-comedie a lui Napoli și a urcat pe loc de play-off » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  14 Noiembrie 2022, 06:05

100 de meleoane, lejer….

Vezi toate comentariile (1)
Comentează