FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

FOTO Ieșire nervoasă în FCU Craiova - FCSB » Și-a aruncat tricoul și a plecat la vestiare!

FCU Craiova - FCSB | Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, nu a acceptat deloc ușor schimbarea din minutul 65. +7   FOTO
FCU Craiova - FCSB | Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, nu a acceptat deloc ușor schimbarea din minutul 65.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 21:40 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 22:01

FCU Craiova - FCSB | Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, nu a acceptat deloc ușor schimbarea din minutul 65.

Toate detaliile despre FCU Craiova - FCSB, AICI!

După ce Keșeru a deschis scorul din penalty pentru FCSB, Mutu a apelat la două înlocuiri. I-a scos din teren pe Sidibe și Bălan pentru a-i introduce pe Raicea, respectiv Compagno.

Belgianul a fost foarte nervos la ieșirea de pe gazon. A gesticulat sugestiv, a șutat în aer, și-a scos tricoul, aruncându-l pe jos, și a plecat direct la vestiare!

+3 FOTO
  • Capturi TV @Digi Sport

Crescut timp de 9 ani la PSV Eindhoven, fotbalistul cu naționalitate belgiană s-a născut în Coasta de Fildeș. Sekou era considerat la 15 ani "wonderkid", copil-minune, iar cluburi mari precum Manchester United, Everton, Tottenham sau Inter Milano au încercat să pună mâna pe el. A rămas la PSV, dar explozia mult așteptată de olandezi a întârziat. A evoluat doar la juniori și tineret până în 2020, an în care Sidibe a semnat un contract pe două sezoane cu FC Emmen, formație modestă din Eredivisie, pentru care a evoluat numai 38 de minute, în trei meciuri.

Iordănescu a izbucnit cu o oră înainte de FCU Craiova - FCSB: „E foarte prost!”

„Acest teren nu face cinste stadionului. Parcă s-a rezolvat la un moment dat, se vorbea despre un teren hibrid. E foarte prost acum, nu e ok! Dar vom încerca să depășim acest obstacol”, a declarat Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, cu o oră înainte de meci.

+3 FOTO
  • FOTO: GSP.ro

FCU Craiova - FCSB. Gazonul de pe „Oblemenco” suferă!

Primăria din Craiova vrea să schimbe cât mai rapid gazonul de pe „centralul” din Bănie, iar decizia este total acoperită de logică. 

Înainte de startul partidei din această seară, suprafața de joc nu se prezenta deloc în condiții bune. Sunt mai multe zone unde iarba este arsă sau lipsește total. 

Din informațiile presei din Craiova, autoritățile locale de aici au primit o singură ofertă pentru noul gazon. La licitația cu termen de primire a ofertelor până pe 2 septembrie s-a prezentat doar firma Sports Fields, din București.

Operațiunea de schimbare a gazonului va începe, cel mai probabil, în luna octombrie, la aproximativ doi ani după ce a fost pus acest gazon de tip mixt, unul de ultimă generație.

8 anie garanția pentru un gazon hibrid. Primul de acest fel din România trebuia să fie montat pe Cluj Arena, dar s-a renunțat. Prețul anunțat în 2019 de ardeleni: între 500.000 și un milion de euro

FCU Craiova - FCSB: echipele de start

  • Asamoah a revenit pe teren la olteni după o accidentare musculară care l-a ținut departe de gazon pentru meciul cu FC Argeș (0-1).
  • Terell Ondaan a fost în premieră titular în formația lui Mutu.
  • De notat și prezența lui Juan Bauza pe banca gazdelor. „Decarul” a revenit după accidentarea la gleznă suferită la finalul lui iulie într-un meci cu FC Voluntari (1-2).
     
  • Budescu a fost în premieră inclus de Edi Iodănescu în lotul FCSB-ului din acest sezon.
  • Față de victoria cu Dinamo (6-0), Edi Iordănescu a efectuat o singură înlocuire în primul „11”: a ieșit de la mijloc Iulian Cristea și a intrat Ovidiu Popescu.

FCU Craiova: Mogoșanu - Negru, Diallo, Kovacic, Bușu - Asamoah, Albu, Marquet - Ondaan, Bălan, Sidibe
Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, A. Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu - Cordea, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, I. Cristea, I. Stoica, Oaidă, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Citește mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea dă cărțile pe față! De ce a plecat de la FCSB, deși i s-a propus prelungirea: „Asta a contat” » Ce discuta cu Gigi Becali

Cine e omul care i-a schimbat jocului noii vedete de la FCSB: „Zicea «Mister, nu înțeleg cum să stau acolo»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  18 Septembrie 2021, 23:24

Cum isi permite derbedeul asta sa arunce pe jos tricoul echipei care il plateste cu 7000 de Euro pe luna? Daca golanul asta nu e dat maine afara, atunci FCU este un club de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează