FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Flavius Stoican, „achiziție” cu nume la FCU Craiova » S-a întors cel mai bine plătit fotbalist din istoria familiei Mititelu

Dorel Stoica, la națională, cu numărul 13
Dorel Stoica, la națională, cu numărul 13

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 17:24 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 17:50

Fostul căpitan al Craiovei de dinainte de dezafiliere, Dorel Stoica, 42 de ani, este noul antrenor secund de la FCU Craiova.

  • Flavius Stoican debutează oficial pe banca celor de la FCU Craiova duminica viitoare, pe 17 octombrie, la Arad, cu UTA.

Anunțul a fost făcut azi pe pagina de Facebook a oltenilor: „Dorel Stoica, fostul căpitan al Științei, cu 147 de meciuri și 15 goluri în tricoul alb-albastru, va completa staff-ul clubului din postura de antrenor secund. Bine ai revenit, Dorel!”.

Flavius Stoican, „achiziție” cu nume la FCU Craiova » S-a întors cel mai bine plătit fotbalist din istoria familiei Mititelu
Dorel Stoica este noul antrenor secund de la FCU Craiova

Flavius Stoican, noul „secund” de la FCU Craiova

Dorel Stoica este fostul căpitan al echipei care în 2011 a fost dezafiliată. Fost mijlocaș la închidere, acesta a îmbrăcat tricoul oltenilor în 147 de meciuri, reușind 15 goluri. 

E de notorietate faptul că Stoica a fost întotdeauna un preferat al familiei Mititelu. În 2008, de pildă, Dorel avea un salariu-șoc pentru Liga 1, 285.000 de euro anual! A fost cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui Mititelu ca patron al echipei. Prin comparație, Florin Costea, vedeta de atunci a alb-albaștrilor, încasa 180.000. 

De-a lungul carierei de jucător, Stoica a mai evoluat pentru FC Caracal, FCSB, Al-Ettifaq, Dinamo, Al-Shorta și Turnu-Severin.

Stoica a mai antrenat în Liga 4, fiind antrenor-jucător la Tractorul, în 2016. El a ocupat pentru o scurtă perioadă de timp aceeași poziție și la FCU Craiova, în 2011.

Bobi Verdeș este celălalt antrenor secund al echipei venit odată cu Flavius Stoican.

Flavius Stoican a pierdut primul meci ca antrenor la FCU Craiova

Flavius Stoican (44 de ani) a pierdut primul joc ca antrenor la FCU Craiova: 2-3 în amicalul cu Academica Clinceni.

Partida s-a disputat sâmbătă, de la ora 16:00. Pentru gruparea din Bănie au marcat Ondaan (11) și Sidibe (77). Ilfovenii au înscris prin Cascini (50), Moulin (61) şi Omoh (82). Golul decisiv a venit din penalty.

A fost un amical, un meci la care am vrut să văd toţi jucătorii pe care îi antrenez. Mi-a plăcut prima repriză, destul de bună, o echipă care poate chiar să devină echipă. Vorbesc despre echipa noastră. Noi am primit ultimul gol sau unul dintre goluri din penalty, domnul arbitru Flueran i l-a făcut cadou domnului Chirilă 
Flavius Stoican, antrenor FCU Craiova 1948

Tratez meciurile amicale ca pe oficiale, dovadă că am venit cu o zi înainte la Craiova să obişnuim jucătorii cu atmosfera. Am făcut o repetiţie înaintea partidei pe care o avem luni cu CSU Craiova. A fost un meci bun, o echipă interesantă Craiova, cu jucători rapizi, care forţează jocul de combinaţii, mi-au plăcut câţiva jucători de la ei şi mi-au plăcut că au fost determinaţi. A fost o propagandă bună pentru fotbal 
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu FCU Craiova: „N-am speech-uri, spun ce simt”

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Primul club care s-a interesat de Adrian Mutu după plecarea de la FCU Craiova » „Briliantul” poate ajunge în Ungaria

Scandal în familia Mititelu » O rudă a depus plângere penală: „A ajuns o bombă” + replica lui Adrian Mititelu Jr.: „O dăm în judecată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
houri.10
houri.10  •  12 Octombrie 2021, 17:53

Di caluleee diiii. :)))))))

jony_10
jony_10  •  12 Octombrie 2021, 17:51
Postat de kuba pe 11 Octombrie 2021, 06:59

“In curând” = niciodată! FCU Craiova 1948 = Fotbal Club Universitatea Craiova aka Stiinta! Nite, nite !

Fcu Craiova 1948 = Fotbal Club Ajica S. A. Aka FC u Cluj.

jony_10
jony_10  •  12 Octombrie 2021, 16:45
Postat de vidoq pe 10 Octombrie 2021, 18:53

Bine ai venit,capitane!

:))))))))) a fost pe vapor?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close