FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova. Scandal în familia Mititelu » O rudă a depus plângere penală: „A ajuns o bombă” + replica lui Adrian Mititelu Jr.: „O dăm în judecată!”

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, este acuzat de soacra Elene Petcu că refuză să plătescă despăgubiri în cuantum de 40.000 de euro, pentru pagubele pe care le-ar fi produs la un hotel.
Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, este acuzat de soacra Elene Petcu că refuză să plătescă despăgubiri în cuantum de 40.000 de euro, pentru pagubele pe care le-ar fi produs la un hotel.

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 22:56 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 23:45

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, aflat acum în arest, este acuzat de cuscra lui că refuză să plătescă despăgubiri în cuantum de 40.000 de euro, pentru pagubele pe care le-ar fi produs la un hotel.

Între 1 august 2017 și 31 iulie 2021, mai mulți jucători de la FCU Craiova au beneficiat de cazare la motelul „Hanul Vechi”, prin prisma unui contract de închiriere. Conform proprietarei, Elena Petcu, soacra fetei lui Adrian Mititelu, finanțatorul clubului oltean ar fi trebuit să mențină curățenia și să predea imobilul în condiții identice ca în ziua închirierii.

Adrian Mititelu, acuzat de rude

Elena Petcu şi-a dezvăluit oful. „În decurs de patru ani să tragi de un hotel în asemenea hal, să nu repari nimic, vă daţi seama că a ajuns o bombă! Tot ce este distrus nu s-a mai reparat”, a povestit femeia, potrivit Fanatik.

FCU Craiova. Scandal în familia Mititelu » O rudă a depus plângere penală: „A ajuns o bombă” + replica lui Adrian Mititelu Jr.: „O dăm în judecată!”
Gabriela, fiica lui Adrian Mititelu, și ginerele Ștefan Alexandru

Proprietarii au evoluat pagubele la aproximativ 40.000 de euro, dar familia Mititelu ar fi fost dispusă să achite doar 5.000. În aceste condiții s-a ajuns în fața legii. Elena Petcu a depus plângere penală la secția 5 de poliție din Pielești, localitatea unde este se află hotelul. 

Bun venit în  „Tărâmul Leilor” » Cum arată baza de peste 12 milioane de euro a celor de la FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Bun venit în „Tărâmul Leilor” » Cum arată baza de peste 12 milioane de euro a celor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr.: „O vom da în judecată pentru calomnie” 

Adrian Mititelu Jr. are altă variantă. „Din respect pentru cumnatul meu, nu vreau să comentez prea mult. Oricum, o vom da în judecată pe doamna pentru calomnie şi sper să mă dea şi ea în judecată fiindcă i-aş fi distrus cantonamentul. Ar fi indicat să pună poze înainte şi după, că aşa se face… Nu să pui poze doar cum arată acum, ci şi cum arăta în anul 2017. Era o paragină acolo!”, a spus Mititelu Jr.”, potrivit sursei citate.

VIDEO Adrian Mititelu Jr: „Vom avea cea mai modernă bază sportivă din România!”

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

A venit să antreneze la FCU Craiova după ce și-a făcut praf viitorii elevi: „N-au valoare, nu poți merge așa cu ei. Greșeli de județeană!”

VIDEO / UPDATE Cine ar fi introdus geanta cu bâte la derby-ul Craiovei » Prima reacție a celui care apare pe imaginile de la stadion: „Nu sunt idiot!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
tivireli
tivireli  •  11 Octombrie 2021, 00:49

Mai ziarist al GSP, asta e știre sportivă mai deșteptule. Tu ai, cred ca opt clase, ca habar nu nai la ce ziar lucrezi. Probabil speli buda si mai ții locul vreunuia tot așa de deștept ca ziarist. Vai mama voastră!

makakaky
makakaky  •  08 Octombrie 2021, 15:52
Postat de m4blue88 pe 08 Octombrie 2021, 12:24

De acord! Tii minte cand taiau curentul de la baza de pregatire ca nu il platea Mititelu? Acum se da mare bogatan dar nu a bagt 1 leu in transferuri. Pacat de astia care il urmeaza, or sa aiba aceleasi dezamagiri crunte pe care le-am trait in 2011.

salariile macar le plateste?

granjan
granjan  •  08 Octombrie 2021, 14:57

Doar atât: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează