FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

A venit să antreneze la FCU Craiova după ce și-a făcut praf viitorii elevi: „N-au valoare, nu poți merge așa cu ei. Greșeli de județeană!”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 13:08 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 20:13

Fără să știe că peste 3 zile va antrena la FCU Craiova, Bobi Verdeș a avut în direct la GSP Live un discurs fără perdea și nu s-a ferit să-i critice dur pe unii alb-albaștri, despre care au spus ca nu au valoare de Liga 1. Acum va trebui să se bazeze pe ei ca să scoată echipa din criză, din postura de „secund” al lui Stoican. 

Flavius Stoican este noul antrenor pricipal de la FCU Craiova, iar din staff-ul său, ca antrenor secund, va face parte și Bobi Verdeș, fost atacant în Bănie.

Bobi Verdeș, discurs dur la adresa jucătorilor lui FCU Craiova: „E lipsă de valoare”

A venit să antreneze la FCU Craiova după ce și-a făcut praf viitorii elevi: „N-au valoare, nu poți merge așa cu ei. Greșeli de județeană!”
Bobi Verdeș și Flavius Stoican FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Duminică seară, după FCU Craiova – CSU Craiova 2-0, Verdeș a fost invitat la GSP LIVE, unde i-a criticat pe jucători, în special pe atacantul Andrea Compagno, eliminat în startul reprizei secunde, și pe fundașul Bradley Diallo, care a greșit la golul de 1-0 marcat de CSU.

Întrebat în timpul emisiunii de moderatorul Costin Ștucan unde ar umbla prima dată dacă ar fi la echipă, Verdeș a replicat rapid: „La atacant”. Ulterior, a criticat prestația italianului Compagno.

„Ce-a făcut Compagno nu ai voie să faci la nivelul ăsta. Să sari și să dai cu palma... La divizia județeană se mai întâmplă, dar la nivelul Ligii 1... Tu ai avut un joc slab și mai ai și ieșirea aia cu care lași echipa în 10. Când tu nu ai nicio realizare, când nu pui probleme... Dacă dădeai gol, mai uita lumea. Sper să fie afectat de eliminare, că dacă nu, înseamnă că nu ai ce căuta la Craiova.

Am zis de la pauză că el trebuia schimbat. Hai, îl mai lași 15 minute. Dar dacă vezi că nu te ajută, schimbi atacant cu atacant. Compagno nu a avut nicio realizare. Da, nici echipa nu l-a ajutat. Nu mi-a plăcut întreaga echipă. Jucătorii au arătat că nu sunt de Craiova”, a declarat Verdeș.

Andrea Compagno, pedepsit drastic după eliminarea din derby-ul cu CS Universitatea + Oaspeții, amendați de FRF!
PEDEAPSĂ
Andrea Compagno, pedepsit drastic după eliminarea din derby-ul cu CS Universitatea + Oaspeții, amendați de FRF!

Verdeș cere transferuri la FCU Craiova

Ulterior, fostul jucător l-a criticat pe Diallo și a spus că e nevoie de transferuri în iarnă.

„Din păcate, fundașii fac gafe la fiecare meci. Fac penalty, dau pe lângă minge. La faza golului, la Diallo, e lipsă de valoare. Asta e. Când ești singur și nu te atacă nimeni, nu se poate să nu poți sa preiei mingea și să se urce pe tine.

Nu ai voie sa faci asa ceva! Vine o greșeală d-asta și se alege praful de toată munca. E greșeală mare de tot, de copii și juniori. 

Sunt jucători care nu au o anumită valoare. Măcar să văd personalitate, să văd tupeu. Echipa trebuie să strângă puncte până în iarnă și atunci trebuie aduci jucători cu personalitate. Nu poți să mergi așa cu ei. S-a văzut lipsa de valoare. Trebuie jucători cu care să câștigi”, a adăugat fostul atacant. 

E diferență mare de valoare între FCU și CSU. La FCU sunt mulți veniți în vară, e greu să ai . Dar să te prezinți în felul în care s-au prezentat ei.... Să nu ai personalitate, să nu creezi, să nu ții de minge, să nu driblezi...  Trebuie să pui probleme 
– Bobi Verdeș

Citește și: 

Cine îl mai înțelege pe Mititelu? » „Stoican? Cine e ăsta? N-am auzit de el. Trădătorul să ocolească Craiova!"

Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu FCU Craiova: „N-am speech-uri, spun ce simt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kuba
kuba  •  07 Octombrie 2021, 19:29

Iarăși bă cu batul prin gard?! Acușica apar și qlonatii sa necheze pe aici! Hai Stoicane! Forța Stiinta!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  07 Octombrie 2021, 17:30

ce sa i ceri ? atit stie!

blue_lion
blue_lion  •  07 Octombrie 2021, 16:37

Corecta critica! Paramatti, Kovacik , Huygebert in aparare si un sistem 3-5-2 ar fi mai indicat la lotul actual

Vezi toate comentariile (3)
Comentează