FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

FOTO FCU Craiova are antrenor! Flavius Stoican a fost prezentat oficial

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova.
Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova.

Articol de - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 17:38 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 19:37

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova.

Au dispărut dubiile! Flavius Stoican este noul antrenor al lui FCU Craiova. Dimineață, cele două părți au pus la punct detaliile contractului prin intermediul avocaților. În această după-amiază, antrenorul a ajuns în Bănie, unde și-a pus semnătura pe contract.

După ce a fost refuzat, pe rând, de Marius Șumudică și Eugen Neagoe, Adrian Mititelu a apelat la o variantă-surpriză. Oltenii l-au contactat pe Flavius Stoican, fostul căpitan al Științei, care a acceptat imediat propunerea făcută de FCU.

„Rednic nu e așa cum credeți voi!” » Noul om-cheie de la Dinamo dezvăluie: „Sunt și dușmanul jucătorilor”
Dinamo
„Rednic nu e așa cum credeți voi!” » Noul om-cheie de la Dinamo dezvăluie: „Sunt și dușmanul jucătorilor”

Flavius Stoican, prezentat oficial la FCU Craiova

„Stoicanetti” vine în Bănie alături de bunul prieten Bobi Verdeș, cel care va ocupa funcția de „secund”. Fostul atacant e un fan declarat al lui FCU Craiova.

Flavius Stoican este noul antrenor al Științei! Fostul fundaș dreapta al naționalei Romaniei și jucător al Universității Craiova, în perioada 1995-2002, a semnat un contract valabil pentru acest sezon 
- Comunicat FCU Craiova

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Flavius Stoican încearcă să-și relanseze cariera la FCU Craiova

Flavius Stoican e liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu, iar o mutare în Bănie i-ar relansa complet cariera. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două aventuri la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă. 

Ultima experiență a lui Stoican a fost una pozitivă, la Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul a revitalizat echipa și a dus-o până în semifinalele Cupei României. Pe banca lui Poli Iași - ultima echipă din Liga 1 antrenată - Stoican a izbutit să-i ducă pe moldoveni în play-off.

VIDEO Flavius Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior: „Bărcăuan, cel mai prost, dar și cel mai norocos”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”

Patronul lui Sepsi rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care nu s-a înțeles cu Gâlcă și Boloni: „Decât să vorbim de insolvență, mai bine căutăm altceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
houri.10
houri.10  •  06 Octombrie 2021, 20:11

Drum bun în liga 2.. Va întoarceti unde ați fost toată istoria voastra. :)))))))

ekneb
ekneb  •  06 Octombrie 2021, 19:59
Postat de george.br pe 06 Octombrie 2021, 19:51

Posibilitatea azta a "fuzionarii", nu este o posibilitate, de fapt! Nici eu nu pricep de ce esti interesat de subiect, din moment ce chiar tu spui ca nu esti vreun "suporter al Craiovelor".

Pt ca nu sunt, nu am fost vreodata suporter al lui Liverpool, Manchester City, Real M, sau PSG, dar ma intereseaza ca si microbist ce se intampla si pe acolo. Raspuns final: curiozitatea.

george.br
george.br  •  06 Octombrie 2021, 19:51
Postat de ekneb pe 06 Octombrie 2021, 19:38

Eu nu sunt sub nici o forma suporter al craiovelor de nici un fel!!!! Ceea ce nu pricep eu, de ce nu fuzioneaza craiovele astea??? Ar putea face o echipa cu adevarat puternica in craiova, dar din motive necunoscute mie, la fel ca si in cazul fcsb .... e mai convenabil ca oamenii sa fie dezbinati, sa se urasca, iar rezultatele sunt clare... cafteala pe paine de la orice echipa de prin europa: albanezi, kazahi... etc

Posibilitatea azta a "fuzionarii", nu este o posibilitate, de fapt! Nici eu nu pricep de ce esti interesat de subiect, din moment ce chiar tu spui ca nu esti vreun "suporter al Craiovelor".

Vezi toate comentariile (18)
Comentează