FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Patronul lui Sepsi a explicat de ce nu a ajuns la un acord nici cu Gâlcă, nici cu Boloni: „Decât să vorbim de insolvență, mai bine căutăm altceva”

Laszlo Dioszegi / Captură GSP Live
Laszlo Dioszegi / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 15:58 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 16:42

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Ghorghe, a explicat pe îndelete motivele pentru care Constantin Gâlcă și Ladislau Boloni nu vor ajunge în Covasna. 

Cei doi au fost în fruntea listei lui Sepsi, dar n-au ajuns la consens cu Dioszegi. Dacă Boloni a invocat motive personale, finanțatorul recunoaște că tratativele cu Gâlcă au picat din motive financiare. „Decât să vorbim de insolvență la anul, mai bine aducem un antrenor pe care putem să-l plătim”, recunoaște Dioszegi. 

Laszlo Dioszegi: „Nu ne-am înțeles la bani cu Gâlcă”

„Boloni nu vine din motive personale, a refuzat să ne antreneze, a spus că momentan rămâne în Franța. Dar a spus că nu exclude o venire la noi în viitor. Aș vrea ca peste un an să vină totuși la noi. 

Din păcate, nici domnul Costel Gâlcă nu a vrut să semneze cu noi. Începând din acest moment, trebuie să ne așezăm și să ne gândim la varianta B. Cu Gâlcă nu ne-am înțeles la bani. Noi suntem un club de mijlocul clasamentului inclusiv în ceea ce privește banii. Voia să aducă mulți membri în staff. Decât să vorbim de insolvență anul viitor, mai bine aducem un antrenor pe care să putem să-l plătim”, a declarat Laszlo Dioszegi, la emisiunea „Liga DigiSport”.

La noi, fiecare minut contează. Din acest moment, ne vom apuca să căutăm antrenori. Eu nu mai am pe nimeni pe listă. Am avut încredere că îi pot aduce pe Gâlcă sau Boloni.

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi Sfântu Gheorghe

Patronul lui Sepsi a explicat de ce nu a ajuns la un acord nici cu Gâlcă, nici cu Boloni: „Decât să vorbim de insolvență, mai bine căutăm altceva”
Constantin Gâlcă

Fost campion cu FCSB în 2015, Gâlcă (49 de ani) este liber de contract din iunie 2021, când a plecat de la danezii de la Vejle. Acesta a mai antrenat la Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun și Al Fayha. Ladislau Boloni, 68 de ani, nu mai are echipă din aprilie, când s-a despărțit de Panathinaikos Atena.

Sepsi s-a despărțit de tehnicianul Leo Grozavu și a încercat două lovituri importante. Covăsnenii au negociat cu Costel Gâlcă și Ladislau Boloni, însă ambii au refuzat ofertele lui Laszlo Dioszegi.

Chiar dacă negocierile cu Costel Gâlcă avansaseră rapid în ultimele zile, sursele GSP informează că cele două părți nu au ajuns la un consens. Tehnicianul care a câștigat „tripla” cu FCSB în 2015 n-a putut fi convins de Dioszegi, iar tratativele au fost sistate. Același lucru s-a întâmplat și cu Ladislau Boloni, o altă țintă îndrăzneață a covăsnenilor.

Până își va găsi un „principal”, Sepsi va fi pregătită tot de către „secunzii” Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar, cei care au condus echipa și în remiza cu Rapid din week-end, 2-2.

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Sepsi, două refuzuri într-o zi! Au picat negocierile cu Gâlcă și Boloni

EXCLUSIV Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  06 Octombrie 2021, 22:11

bv ungure, lasai pe Costel &Co. sa stea someri. Pretentii dinalea cu 6-7 oameni in staff sas mearga sa "cante la alta masa"..ca vb aia... nu e prost cine cere, e prost cine da. Galca voia si 2-3 secunzi, si analisti si tehnicieni video, si preparatori, si cat si cate,.... ca sa ce? ca sa plateasca Dioszegiy vreo 4-5 salarii degeaba???

kyil
kyil  •  06 Octombrie 2021, 20:40

Sa il lase pe Ilyes. E bun antrenor. Galca are palmares,vine cu staff,e normal doar nu o sa vina pe seminte... bine ca nu s a gandit si la vreun Lucescu jr, Sumudica....etc. cred ca s tinteste prea sus ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

beanward
beanward  •  06 Octombrie 2021, 20:31
Postat de talpaiadului pe 06 Octombrie 2021, 16:17

Pai la anul sunt alegeri in Ungaria si daca nu mai iese Orban se pune batista pe tambal la Sepsi cu sau fara Galca. De aia nici n-a vrut sa vina Boloni si a zis ca poate in viitor, vrea sa vada mai intai rezultatul alegerilor, doar nu era fraier sa vina la o echipa ce va avea soarta lui FC Olt, care s-a evaporat imediat ce i-a fost executat ctitorul. Pacat de stadionul ala, ca vor paste vacile pe el peste doi ani sau peste sase, in functie de dorinta alegatorului maghiar.

din pacate sunt sanse zero sa piarda orban alegerile la anu. dar da,ce misto,ungurii au aruncat in ultimi 5 ani,peste 20 de milioane de euro in Romania ca la final sa nu se aleaga cu nimic daca pierde orban alegerile.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează