FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi, două refuzuri într-o zi! Au picat negocierile cu Gâlcă și Boloni

Costel Gâlcă a refuzat-o pe Sepsi / foto: Arhivă GSP +14   FOTO
Costel Gâlcă a refuzat-o pe Sepsi / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 10:08 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 10:24

Sepsi s-a despărțit de tehnicianul Leo Grozavu și a încercat două lovituri importante. Covăsnenii au negociat cu Costel Gâlcă și Ladislau Boloni, însă ambii au refuzat ofertele lui Laszlo Dioszegi. 

Chiar dacă negocierile cu Costel Gâlcă avansaseră rapid în ultimele zile, sursele GSP informează că cele două părți nu au ajuns la un consens. Tehnicianul care a câștigat „tripla” cu FCSB în 2015 n-a putut fi convins de Dioszegi, iar tratativele au fost sistate. Același lucru s-a întâmplat și cu Ladislau Boloni, o altă țintă îndrăzneață a covăsnenilor.

Până își va găsi un „principal”, Sepsi va fi pregătită tot de către „secunzii” Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar, cei care au condus echipa și în remiza cu Rapid din week-end, 2-2.

Fost campion cu FCSB în 2015, Gâlcă este liber de contract din iunie 2021, când a plecat de la danezii de la Vejle. Acesta a mai antrenat la Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun și Al Fayha. Ladislau Boloni nu mai are echipă din aprilie, când s-a despărțit de Panathinaikos Atena.

Nicolae Dică, variantă de rezervă pentru Sepsi 

Din moment ce negocierile cu Gâlcă și Boloni au căzut, cei de la Sepsi s-ar putea orienta către Nicolae Dică (41 de ani). Actual antrenor secund la naționala României, Dică a fost antrenor principal la FC Argeș și antrenor secund și principal la FCSB.

Sepsi pregătește să-și inagureze noul stadion

Noul stadion al lui Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, a fost omologat. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către covăsneni: „Ne vedem pe 15 octombrie! Hai Sepsi!”.

Arena va fi inaugurată sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17:30, în compania lui FC Voluntari. Inițial, Sepsi voia să inaugureze noul stadion cu un meci amical în compania slovacilor de la Dunajska Streda, o altă echipă finanțată de guvernul de la Budapesta, dar confruntarea a fost amânată pentru anul următor, notează ProSport.

Arena clubului care a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în Liga 1 arată spectaculos. Lucrările la stadion sunt gata, iar data inaugurării se apropie cu pași repezi. În continuare, 15 imagini spectaculoase cu stadiul actual în care se află arena:

+10 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Flavius Stoican, noul antrenor de la FCU Craiova 1948?! Informație de ultim moment: „Mâine semnează!”

Edi Iordănescu a vorbit despre relația cu Gigi Becali: „Nu putem vedea toți fotbalul la fel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cazonline999
cazonline999  •  06 Octombrie 2021, 17:22
Postat de aurelianionut pe 06 Octombrie 2021, 12:27

Sepsi este și o să rămână o echipa de pluton.Se vede și din faptul că și.au făcut stadion care afara e de antrenament cel mult.Asta nu e stadion,e o gluma.E doar un sector din ceea ce înseamnă un stadion.Daca mizau pe viitor..făceau unul de 30000 de locuri,făceau bani și cu chirie,și cu alte evenimente,cu naționala.Stadion de liga 2,doar că e nou și poleit:)..în câțiva ani,echipa asta o sa fie amintire:)

Pe ce te bazezi prietene cand spui asta? Ai idee ce buget are sepsi? De departe cel mai mare din campionat, ti o spun eu, iar daca orban castiga alegerile, va fi o echipa de top in romania. Termina cu aberatiile.

cazonline999
cazonline999  •  06 Octombrie 2021, 17:22

Pe ce te bazezi prietene cand spui asta? Ai idee ce buget are sepsi? De departe cel mai mare din campionat, ti o spun eu, iar daca orban castiga alegerile, va fi o echipa de top in romania. Termina cu aberatiile.

valentindragobete
valentindragobete  •  06 Octombrie 2021, 14:08

Propuneți-i lui becali sa va cumpere, voi ve-ti avea " antrenor " iar el stadion !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează