FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu a vorbit despre relația cu Gigi Becali: „Nu putem vedea toți fotbalul la fel”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 07:06 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 08:18

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Becali și despre discuțiile pe care le are cu patronul roș-albaștrilor.

Recent, au apărut informații despre două conflicte care au existat între Gigi Becali și Iordănescu: unul legat de dorința patronului de a nu-l mai vedea în echipă pe Iulian Cristea și unul legat de jocul echipei.

Edi Iordănescu vorbește despre relația cu Gigi Becali: „Sunt discuții firești”

Antrenorul a dezvăluit ce discuții are cu finanțatorul FCSB și care este relația cu acesta.

„Sunt discuții firești ce le am eu cu patronul echipei. Discuții normale. Fotbalul nu putem sa-l vedem toți la fel. Mă bucur în continuare de promisiunile pe care mi le-a făcut. E deschis dialogului şi asta contează foarte mult pentru mine. 

Îl am pe Mihai Stoica alături care este un mediator foarte bun. Mă ajută pentru că îmi conferă liniște.  Eu lucrez cu echipa mult pe teren. Sunt conștient că suferim ca joc, dar ne-am asumat asta cu jocul. Dacă mă pui să aleg între joc și rezultatele, aleg în momentul acesta rezultatele.

Trebuie multă muncă. Sunt multe lucruri noi pe care eu le cer și nu pot să fie făcute rapid.  Timpul îmi va da dreptate, iar jocul nostru va crește! Asta înseamnă multă muncă, pentru că sunt multe lucruri noi pe care le cer și care nu pot fi transformate în automatisme decât în timp”, a spus Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

Eu l-am respectat în trecut pe domnul Cornel Dinu și nu vreau să renunț acum, cu toate ca as avea un răspuns complex pentru dânsul.  Am văzut că a spus că am avut un discurs rupt de realitate. Așa rupt de realitate am fost că mi-am îndeplinit toate obiectivele şi am luat echipe în momente foarte grele 
– Edward Iordănescu

VIDEO Pregătire intensă la Baza Sportivă FCSB!

Citește și: 

Ce fotbal știe să producă Edi Iordănescu? Constatare șocantă: e sub toți antrenorii cu nume din Liga 1 la un capitol vital

FCSB primește întăriri! Edi Iordănescu a făcut anunțul așteptat de toți fanii „roș-albaștrilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
albalbastru72
albalbastru72  •  06 Octombrie 2021, 13:01

La prima infringere,iedipleaca.

sillvio.
sillvio.  •  06 Octombrie 2021, 12:14
Postat de catalynn pe 06 Octombrie 2021, 11:49

Referitor la ce spuneam la articolul celălat, ne-a jjijji e convins ca își ajuta echipa, necum saboateaza. :-))) Trebuie sa fii naiv sa crezi ca a renunțat la vechile obiceiuri așa peste noapte, mai ales ca, sincer vorbind, jocul suferă îngrozitor. Bun, am înțeles, s-au câștigat punctele, însă chinuit rau de tot si mult noroc!

Cu Chindia a fost mult 'noroc', cand Keseru loveste bara si rateaza din situatii clare, la fel si Stoica. A fost chinuiala si precipitare, da, dar s-a ratat mult (cam cum ati fost voi cu Selimbar), iar un gol in prima repriza ar fi deschis jocul si am fi castigat mult mai 'lejer si spectaculos'. Sa revina Coman, Tanase si Tavi Popescu, si mai putem trage alte concluzii dupa. Pana una alta, ai vazut ca ti-au sters aia 'punctul 1'? Nu cumva sa ii dai de gol, ei nu au primit niciodata nimic de la jiji :)))))

corectu
corectu  •  06 Octombrie 2021, 11:53

Șopârle.Multe articole se reiau.Sunt curios și eu cum o să joace după vreo 10 etape.Nu mai creații conflicte după ce auziți la o halbă de bere.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează