FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Derby-ul a început în studioul GSP Live! Cu ce tricou s-a afișat un fost atacant al Științei: „Nu mă pot identifica cu CSU Craiova”

Bobi Verdeș, în studioul GSP Live +20   FOTO
Bobi Verdeș, în studioul GSP Live

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 21:14 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 21:21

Bobi Verdeș (40 de ani), fostul atacant al Universității Craiovei, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live cu ocazia derby-ului dintre FCU Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova.

Bobi Verdeș a apărut în studio cu un tricou personalizat cu Peluza Sud 1997, facțiunea de suporteri care încurajează echipa lui Mititelu. „Nu mă pot identifica cu CSU Craiova. Am pe mine un tricou al suporterilor din Peluza Sud. Mi-am dorit să arăt încă o dată atașamentul față de ei, la un meci pe care îl așteptăm de atâta timp.”, a spus acesta. 

De-a lungul carierei, Bobi Verdeș a evoluat pentru Pandurii, Universitatea Craiova, FC Național, Oțelul, FC Argeș, Dacia Mioveni, FCM Bacău, Inter Gaz, Unirea Alba Iulia, Chindia, Gloria Buzău, FCM Târgu Mureș sau CSM Slatina. 

Acesta și-a început deja cariera de antrenor, pregătindu-le până acum pe CSM Slatina, Flacăra Horezu și Vedița Colonești, de unde a fost demis la finalul anului trecut.

Mesajul lui Florin Costea, în ziua derby-ului FCU - CSU: „Să nu intervină acele orgolii prostești oltenești”

Florin Costea (36 de ani), fosta vedetă a echipei lui Adrian Mititelu, a vorbit despre derby-ul dintre FCU Craiova 1948 și CSU Craiova, confruntare care a împărțit Oltenia fotbalistică în două.

Florin Costea, în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a rămas un apropiat al familiei Mititelu, însă recunoaște că lotul lui CSU Craiova e mult mai valoros decât cel al lui FCU. Diplomat, Florin Costea spune că le ține pumnii ambelor echipe diseară.

Florin Costea: „E puțin ciudat să vezi două echipe din Craiova jucând între ele”

„E puțin ciudat să vezi două echipe din Craiova jucând între ele. Le doresc baftă amândurora și să nu iasă incidente. Sper să fie un spectacol frumos și în tribune și în teren. Suporterii sunt minunați, dar sper să nu intervină acele orgolii prostești oltenești și toată lumea să-și încurajeze echipa favorită.

Într-un derby poate câștiga oricine, nu este neapărat o echipă favorită. Amândouă sunt echipe bune chiar dacă au început mai slab campionatul. Probabil își vor reveni pe parcurs și vor ajunge printre primele echipe ale campionatului”, a declarat Florin Costea, potrivit realitateasportiva.net.

FOTO Imagini tari surprinse înainte de meci

+16 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. admite: „Voi merge în vestiar înainte de meci” + Nu-și uită rivalii: „Nu gândim toți ca milionarul Rotaru”

Mesajul lui Florin Costea, în ziua derby-ului FCU - CSU: „Să nu intervină acele orgolii prostești oltenești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo14
paolo14  •  04 Octombrie 2021, 05:51

Mare fotbalist!

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  04 Octombrie 2021, 01:24

Unii cu penibilitatile, altii cu punctele. S-o tina tot asa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează