FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

Mititelu stă la mâna lui Becali » Cum poate FCSB să o ajute pe FCU Craiova să intre în play-off

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 22:27 / Actualizat marti, 07 martie 2023 00:07

Sepsi a remizat cu CFR Cluj, scor 2-2, și are două puncte peste FCU Craiova în lupta pentru play-off. În ultima etapă din sezonul regular, covăsnenii dau peste FCSB (la București), oltenii peste Hermannstadt (la Sibiu).

Calcule: ce se întâmplă dacă Comisia de Recurs NU decide rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova

Marți va veni verdictul Comisiei de Recurs în cazul de xenofobie de la meciul Sepsi - FCU Craiova. Dacă NU se va decide rejucarea și se menține victoria la „masa verde” a lui Sepsi, clasamentul ar rămâne neschimbat, adică oltenii ar fi pe 7 cu 40 de puncte, covăsnenii pe 6 cu 42 de puncte. 

În acest caz, FCU se poate califica în play-off dacă o bate pe Hermannstadt în etapa 30, iar Sepsi PIERDE cu FCSB. Dacă FCU o bate pe Hermannstadt, ajunge la 43 de puncte. Astfel, dacă Sepsi ar pierde cu FCSB, ar rămâne cu 42 de puncte. Dacă FCSB și Sepsi remizează și FCU bate la Hermannstadt, atunci oltenii și covăsnenii sunt la egalitate de puncte. 

Principalul criteriu de departajare este reprezentat de rezultatele directe. Deci, dacă rămâne 3-0 pentru Sepsi la „masa verde”, echipa lui Bergodi ar fi în avantaj, după ce pierdut cu 0-1 în turul campionatului.

Ce se întâmplă dacă Comisia de Recurs decide rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova

În cazul în care Comisia de Recurs decide anularea victoriei la „masa verde” a lui Sepsi, atunci FCU Craiova ar fi pe locul 6 până la rejucarea meciului. În acest caz, FCU Craiova ar avea 40 de puncte, Sepsi ar avea 39. 

Meciul direct ar putea să nu influențeze calificarea în play-off DOAR dacă FCU o bate pe Hermannstadt și Sepsi pierde cu FCSB. În acest caz, înaintea meciului direct, oltenii ar avea 43 de puncte, covăsnenii 39. Este singura variantă prin care rezultatul meciului rejucat nu ar conta.

VIDEO. CFR marchează cu Sepsi două goluri în 4 minute

Citește și:  

FCSB anunță: „Are întindere, stă 3-4 săptămâni” + „Am pierdut cu UTA și pentru că a lipsit el”

MM Stoica a reacționat după meciul pierdut la Arad: „Am o rugăminte fierbinte pentru CCA și Vassaras”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
retribution
retribution  •  07 Martie 2023, 18:26
Postat de legio.sud pe 07 Martie 2023, 10:19

Pe ce te bazezi ?! După meciul de aseară nu poți fi sigur cum nici mititelu nu garantează ajutor lui becali ( și-ar da foc la valiză în Craiova ) mai ales dacă Universitatea are șanse la titlu … deci ușurel cu scenariile !

pai ma bazez pe faptul ca daca Steaua batea la arad pe uta,iti dau scris ca si kfr batea pe sepsi,asa le-au dat un punct incat sa le fie suficient un egal cu Steaua pentru playoff.

parpalache
parpalache  •  07 Martie 2023, 17:28

Il ajuuta nea GG!Ca altfel,el n-avea nevoie de puncte!A,dar mai poate sa-l ajute și cu niște arbitri de ai cooperativei-in meciul cu Hermanstadt!

Catalynn..__
Catalynn..__  •  07 Martie 2023, 17:16
Postat de atthur pe 07 Martie 2023, 16:51

Toți românii curați (tu nu faci parte dintre ei),că ești doar un biet talpanist prost....

Da bă, io-s fan Talpan pt ca ne-a scăpat de cioban! Deci sunt talpanist și mândru de asta! :-))) Tu însă văd ca nu spui ca esti fcsbist! Ca doar așa se numește echipa ta, nu!? Uite, Freddy este fscbist, își asuma si ține capul sus! Însă e cam singurul, la toți văd ca va e rușine sa va numiți fcsbisti, deși, repet!, echipa voastră se numește FC fcsb. De ce!?

Vezi toate comentariile (75)
Comentează