FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 2-2

VIDEO + FOTO Egal spectaculos » CFR nu profită de înfrângerile suferite de Farul și FCSB, Sepsi tremură pentru play-off! Clasamentul

FOTO: Bogdan Bălaș +26   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat luni, 06 martie 2023 22:32 / Actualizat luni, 06 martie 2023 23:02

CFR Cluj nu a reușit să profite de eșecurile suferite de Farul și FCSB. Campioana a remizat pe terenul lui Sepsi, 2-2, în ultimul meci al etapei a 29-a din Liga 1.

Cristi Balaj reacționează, după ce Marcel Pușcaș a insinuat că Sepsi - CFR Cluj ar fi blat: „Nu e destul de «bărbat» să își asume poziția, dar sugerează în mod exagerat, fără a avea o dovadă”
CFR CLUJ
Cristi Balaj reacționează, după ce Marcel Pușcaș a insinuat că Sepsi - CFR Cluj ar fi blat: „Nu e destul de «bărbat» să își asume poziția, dar sugerează în mod exagerat, fără a avea o dovadă”

Meciul de la Sf. Gheorghe a început mai întâi în afara terenului, după ce Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, a acuzat un posibil blat, iar cota pentru victoria gazdelor a scăzut.

Pe teren, partida a început tare, cu trei ocazii în primele 4 minute. Boateng (1) și Petrila (4) au amenințat poarta lui Sepsi, iar Tudorie (2) a încercat să-l surprindă pe Scuffet cu un șut de la marginea careului.

Repriză spectaculoasă în Sepsi - CFR Cluj

Minutul 10 a adus primul gol. Ștefănescu a executat excelent un corner, iar Mark Tamas a marcat cu o lovitură de cap, din 6 metri. Condusă pe tabelă, CFR Cluj a forțat egalarea. Petrila de două ori, Muhar, Boateng și Kolinger au încercat să-l învingă pe Niczuly, dar cel care a reușit a fost Yuri.

+22 FOTO

În minutul 32, după un corner bătut de Deac, Yuri a egalat. Fundașul central s-a înălțat excelent și a marcat cu capul, de la 7 metri. După doar patru minute, Janga a făcut 2-1. Găsit excelent în careu de Petrila, atacantul clujenilor a preluat excelent o minge pe piept, s-a întors și a șutat perfect, lângă bară.

VIDEO CFR Cluj a înscris de două ori în 4 minute

După pauză, CFR a luat piciorul de pe accelerație, iar Sepsi a forțat egalarea. Tudorie (51) și Ninaj (72) au amenințat poarta clujenilor. În minutul 73, Safranko a reușit egalarea. Atacantul a primit mingea în careu, a profitat de apatia fundașilor adverși și a marcat cu un șut de la 6 metri.

Mititelu stă la mâna lui Becali » Cum poate FCSB să o ajute pe FCU Craiova să intre în play-off
CALCULE
Mititelu stă la mâna lui Becali » Cum poate FCSB să o ajute pe FCU Craiova să intre în play-off

Până la final, ambele echipe au forțat victoria, dar niciuna nu a reușit să mai puncteze.

După acest egal, CFR Cluj ajunge la 60 de puncte, la unul de liderul Farul. Sepsi este pe 6, cu 42 de puncte, cu două peste FCU Craiova.

6meciuri cu gol primit are CFR Cluj în campionat, premieră negativă în mandatul lui Dan Petrescu

Clasamentul în Superliga 

FINAL » Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj 2-2

Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Bălașa, Ninaj, Tamas, Dumitrescu - Ștefănescu, Păun, Francisco, Matei - Tudorie, Safranko
Rezerve: Began, I. Gheorghe, Achahbar, Ispas, Ciobotariu, Radoslav, Papa, Kocsis, Rondon
Absenți: R. Varga, J. Rodriguez (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi - Janga, Petrila
Rezerve: Sava, Peteleu, Țîru, Hoban, Cvek, Bordeianu, Filip, Fica, Yeboah
Absenți: Maglica (suspendat), Burcă (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

Citește și: 

Cele 9 meciuri pe care Cosmin Achim ar fi pariat au un tipar clar: el pe teren, două goluri marcate de adversari după pauză!

Viorel Moldovan, ironii pentru Gigi Becali: „Posibil să fi adormit. FCSB a fost echipa nimănui” + „Dawa are o tendință haotică și niște deprinderi greșite”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (122)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  07 Martie 2023, 13:24
Postat de Catalynn..__ pe 07 Martie 2023, 12:01

Unde am spus bai io ca se “preda” UTA!? Am spus doar ca tu vei plânge dacă cumva o bate pe FC fcsb … și NU de bucurie! :-)))

Mai iarta-l si tu macat azi pe ravwcn-ai ras destul de el aseara?plus ca au ras aici de el majoritatea userilor in urma meciului de aseara.ma mir ca nu i-a luat valetelli apararea pana acum.sunt 2 variante:1-poate isi pregatesc vacanta pe coasta de tinichea a vaii muresului cu seful ravwcpe post de ghid ca sa vada balonatul cum arata"banatul"pe la campul linistii sau 2-balot de paie e-n flacari ca il ignor.ca sa-l parafrazez pe sapunaru cand si-a exprimat opina despre m.stoica ce sa discut cu asemenea personaje?nu discut cu doisparii notati cu litera j.

Catalynn..__
Catalynn..__  •  07 Martie 2023, 12:01
Postat de rav410wrc pe 07 Martie 2023, 00:07

Vezi Cataline stiam eu ca-ti faci concediile, la gioagiu, cu "vecinul" tibi_Firicel, ca altfel n-ai fi insistat, pe marginea subiectului ... Cat despre facutul de ras ... V-ati facut voi de ras, aseara cu UTA, care se "preda" in fata fcsb-ului !! ;))) Sau ai uitat deja ?! Las' ca NU vei uita, cand la vara, desi cu "titlul" mamaLigii 2 in buzunar, veti juca tot in B ... :(((

Unde am spus bai io ca se “preda” UTA!? Am spus doar ca tu vei plânge dacă cumva o bate pe FC fcsb … și NU de bucurie! :-)))

Catalynn..__
Catalynn..__  •  07 Martie 2023, 11:58
Postat de rav410wrc pe 07 Martie 2023, 01:12

Cataline, vezi ca iar' te faci de ras, cu UM CSA, in mamaLiga 1, prin decizia TAS !? Mai stii tu, anu' trecut pe vremea asta, ca "UM CSA va fi invitata sa joace baraju' pt mamaLiga 1" ... Sau cum era ?! ;))))

Anul trecut a fost totul din scurt si s-au făcut niște greșeli, acum a spus chiar managerul secției de fotbal (și handbal), Andrei Cian, ca Steaua merge la TAS “dacă exista 0.01% șanse sa câștige”. Însă nu vom merge decât daca ne vom afla la final pe locurile 1 sau 2.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează