FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Cristi Balaj reacționează, după ce Marcel Pușcaș a insinuat că Sepsi - CFR Cluj ar fi blat: „Nu e destul de «bărbat» să își asume poziția, dar sugerează în mod exagerat, fără a avea o dovadă”

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 18:33 / Actualizat luni, 06 martie 2023 19:11

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a reacționat după declarațiile oferite de Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, cu privire la un posibil aranjament la partida  Sepsi - CFR Cluj, care se dispută azi, de la 20:30. 

Aflat în luptă directă cu Sepsi pentru obținerea ultimului loc de play-off, Marcel Pușcaș, oficialul FCU Craiova, a scris pe Facebook că a plecat spre Sfântu Gheorghe pentru a urmări ultimul joc din această etapă. Oficialul oltenilor a sugerat printre rânduri că se așteaptă la un meci aranjat, fapt ce l-a deranjat pe Cristi Balaj.

Imixtiunea lui Becali s-a transformat în paranoia: TREI episoade halucinante la FCSB!
FCSB
Imixtiunea lui Becali s-a transformat în paranoia: TREI episoade halucinante la FCSB!

Cristi Balaj reacționează după mesajul lui Marcel Pușcaș 

„Sunt complet deranjat de speculațiile lansate în mediul online de oficialul echipei craiovene, care fiind interesat direct de rezultatul meciului nostru de la Sfântu Gheorghe, nu este destul de «bărbat» să își asume, în mod clar, poziția, dar sugerează în mod exagerat, fără a avea o dovadă clară, că jocul ar fi aranjat. 

Acest comportament ofensator la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal, a Federației Române de Fotbal și a întregii familii CFR-iste influențează atât opinia publică, cât și presa, suporterii, sponsorii, arbitrii, dar și jucătorii. 

Ne întrebăm dacă în celelalte trei meciuri din această etapă în care favoriții au pierdut, domnul Marcel Pușcaș a avut aceleași îngrijorări și s-a deplasat personal pentru a supraveghea fiecare meci în parte. 

Pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivul, acela de a deveni din nou campioni, avem nevoie de victorii. Nu doar azi”, a fost reacția lui Cristi Balaj, pentru GSP.ro.

Marcel Pușcaș se duce pe stadion la Sepsi - CFR Cluj: „Să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie”

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. 

Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe. La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș' Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câștiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung

- Marcel Pușcaș

Citește și: 

EXCLUSIV Ce lovitură! CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei

Adrian Mititelu nu crede într-un posibil aranjament la Sepsi - CFR Cluj: „Nu ai asemenea pârghii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
johny2003
johny2003  •  07 Martie 2023, 20:37
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 06 Martie 2023, 21:08

Nea marceleeeee, e bine? Avem 2-1. E bun asa?

E 2-2, bah! No, asea e bine amu!)))

Cormiz
Cormiz  •  07 Martie 2023, 09:28

Toate suspiciunile au căzut. CFR și-a aparat corect sansele iar agitatul Mititelu este numai la mana lui. Dar atenție Hermanstadt e o nuca tare. Iar FCSB este instabila. Prin omul din sufragerie.

..kuba..
..kuba..  •  07 Martie 2023, 09:06

Balasz.....

Vezi toate comentariile (41)
Comentează