FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ

Adrian Mititelu nu crede într-un posibil aranjament la Sepsi - CFR Cluj: „Nu ai asemenea pârghii!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova 1948
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova 1948

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 14:01 / Actualizat luni, 06 martie 2023 14:01

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul celor de la FCU Craiova 1948, nu crede în scenariul conform căruia meciul dintre Sepsi și CFR Cluj, din etapa cu numărul 29 din Superliga trebuie supravegheat îndeaproape. În ultimele ore, cotele la pariuri au prezentat oscilații majore: din outsideri, covăsnenii au devenit favoriți!

Meciul din această seară are o miză importantă pentru ambele echipe. Dacă CFR câștigă, echipa lui Dan Petrescu trece peste Farul și devine liderul Superligii. Dacă Sepsi se impune, trupa din Sfântu Gheorghe se califică matematic în play-off, cu o rundă înainte de finalul sezonului regulat. În plus, se distanțează de FCU Craiova, cu care este în litigiu la Comisia de Recurs. 

  • Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj se joacă, diseară, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 2 și Orange Sport 1.
     

Finanțatorul grupării din Bănie crede că e imposibil ca un meci să fie aranjat în campionatul României, în anul 2023, menționând că Sepsi o poate bate „pe bune” pe CFR Cluj, deoarece formația din Covasna este o echipă valoroasă. 

Noii șefi ai lui Dinamo, conferință de presă în 4: „Vom intra într-o nouă eră”
DINAMO
Noii șefi ai lui Dinamo, conferință de presă în 4: „Vom intra într-o nouă eră”

Adrian Mititelu nu crede într-un posibil blat la Sepsi - CFR Cluj: „Astfel de lucruri nu pot fi făcute!”

„Nu cred că în anul 2023 se mai poate face așa ceva. Eu nu văd cum o echipă ar putea face așa ceva. Sincer, eu nu văd cum! Nu văd cum ai putea să faci un blat. Nu poți să faci așa ceva. Nu cred în lucrurile astea, pentru că, efectiv, nu pot fi făcute. Nu ai asemenea pârghii. 

Un patron nu poate să facă așa ceva în România. Dacă faci așa ceva riști să te duci la închisoare și îți riști libertatea, care e mai importantă decât orice. Și cum să faci asta? Te duci la un jucător și îi zici să se dea la o parte sau cum? 

Nu mai zic de Dan Petrescu. Cum să se ducă el la jucătorii lui și să le zică să o lase mai moale? În retur ce o să zică cei de la Sepsi? Bă, trebuie să le dăm meciul. Practic este o chestie imposibilă. Nu cred că e posibil așa ceva. Nici dacă vrei nu poți să faci așa ceva”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Fanatik. 

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Nu știu dacă Marcel Pușcaș a pus presiune” 

Chestionat în legătură cu ideile expuse de Marcel Pușcaș, oficialul clubului pe care îl conduce, pe Facebook, Adrian Mititelu a replicat: „Nu știu dacă Marcel Pușcaș a pus presiune. Sincer să fiu, e opinia lui. 

Eu nu cred în acest scenariu. Nu cred că se mai poate de mult așa ceva așa ceva. Sepsi o poate bate pe CFR Cluj pe bune. Rămâne o echipă foarte valoroasă, chiar dacă are o perioadă mai proastă”, a mai spus Adrian Mitielu, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Match Preview Sepsi - CFR Cluj

Citește și: 

Ce lovitură! CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei

Viorel Moldovan, ironii pentru Gigi Becali: „Posibil să fi adormit. FCSB a fost echipa nimănui” + „Dawa are o tendință haotică și niște deprinderi greșite”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
eunescu09
eunescu09  •  06 Martie 2023, 22:25

Ironic, Mititelu a spus ca nu crede. Realitatea de pe teren evident ca l-a contrazis.

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  06 Martie 2023, 14:50

Uite un om care gandeste! Normal ca nu face aranjamente CFR Cluj! Probabil era.o.confuzie cu Pipera. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează