FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

S-a îngropat securea războiului la FCU Craiova » Portarul Robert Popa a revenit la antrenamente

Robert Popa, în antrenament cu FCU Craiova, foto: facebook FCU Craiova
Robert Popa, în antrenament cu FCU Craiova, foto: facebook FCU Craiova

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 12:34 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 12:38

Portarul Robert Popa (19 ani) a revenit la FCU Craiova, după ce a refuzat să se mai prezinte la antrenamente timp de două săptămâni. Goalkeeperul s-a pregătit, ieri, sub comanda lui Nicolo Napoli.

Nemulțumit de statutul de rezervă din ultima perioadă, Popa s-a revoltat și a anunțat conducerea clubului, după meciul cu Rapid (2-1), din etapa a 25-a, că nu mai vine la pregătiri până când patronul Adrian Mititelu nu discută cu el despre viitorul său la FCU Craiova.

„Eu doresc să îmi reziliez contractul pe cale amiabilă cu clubul FCU Craiova, pentru că îmi doresc să mă duc la un club la care pot juca, pentru că nu vreau să ratez convocarea la Campionatul European de tineret U21 din vară”, a transmis Popa.

De ce s-a despărțit Larisa Iordache de iubit și cum cheltuie cei 14.000 de lei din renta viageră: „Sunt fascinată”
RENTĂ
De ce s-a despărțit Larisa Iordache de iubit și cum cheltuie cei 14.000 de lei din renta viageră: „Sunt fascinată”

A fost război mediatic între Răzvan Popa și FCU Craiova

Între goalkeeper și conducerea clubului a avut loc un adevărat război mediatic. Robert Popa a susținut că nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei de din cauza amenințărilor lui Adrian Mititelu jr.

„Totul a început când eram accidentat. Eram în lojă, alături de 15-20 de persoane, la meciul nostru cu CSU Craiova, din retur, iar în pauză a venit la mine Adrian Mititelu jr. și mi-a spus pe un ton golănesc: "Popică, nu-mi place de tine că ești cel mai slab portar din istoria Craiovei. Avem 50 de goluri luate! Nu o să mai joci niciodată la echipa asta, te fac eu pe tine, eu sunt patron!

După vreo două-trei zile, tata l-a sunat pe Adrian Mititelu. Nea Adi i-a spus lui tata că își cere scuze, că băiatul lui a greșit, și l-a asigurat că nu o să am nicio problemă. Sincer vă spun că îmi este și frică să mă mai duc la antrenamente. Pentru că Adiță m-a amenințat că mă face el pe mine. 

Dacă mi se asigură integritatea corporală la antrenamente și că nu o să pățesc nimic la acțiunile echipei eu mă voi prezenta până la rezilierea contractului. Mă tem pentru că Mititelu junior are astfel de episoade, să se ia de jucători. Au fost atâtea cazuri. A sărit și la bătaie. Nu pot să le dau numele acelor jucători. Unii nu mai sunt la echipă, alți mai sunt”, a povestit Robert Popa, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Tot ce susține Răzvan Popa reprezintă doar invenții și lucruri neadevărate!”

Patronul Adrian Mititelu a spus că nu e nimic adevărat. „Tot ce susține Popa reprezintă doar invenții și lucruri neadevărate! Sunt stupefiat de ceea ce poate să spună, el va trebui să probeze toate aceste mizerii, o să-l acționez în instanță pentru calomnie și defăimare!”.

La rândul său, președintele FCU Craiova, Marcel Pușcaș, l-a criticat aspru pe Popa, într-o scrisoare deschisă.

 „Cei din generația ta aveți marea șansă a beneficiului unei reguli impuse și injuste. E și un dezavantaj însă în ce vă privește: Obilgalitivitatea de-a juca, nu duce neapărat la progres. Mai degrabă la plafonare. 

Nimănui nu i-a plăcut concurența, eu însumi făcând în viață mari greșeli pe care ulterior le-am regretat. Cred că adevăratul motiv al dezertării tale este acest prim obstacol intervenit în viața ta și nu vorbele sau ne-vorbele patronului Mititelu. Ești un copil frumos și deștept, dar nu unicul! Duckadam, Voinescu, Lung, Stelea, Prunea, toți au transpirat mai mult decât tine!”.

2026este anul până când Robert Popa se află sub contract cu FCU Craiova

650.000de euro este cota de piață a lui Robert Popa, conform site-ului transfermarkt.com

Citește și: 

A confundat Chivulete xenofobia cu rasismul? Cum își pregătește FC U Craiova apărarea pentru apel la decizia meciului pierdut cu Sepsi

Continuă disputa dintre Sepsi și FCU Craiova: „Să-i plătim un salariu și lui Pușcaș! Se ocupă mai mult de noi decât de echipa lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Februarie 2023, 19:03

...ce bine ...acum clona nespalata va retrograda ...

george.br
george.br  •  28 Februarie 2023, 13:19

Baiatul s-a intors de o saptamana, iar voi ati aflat abia acum. E bine si asa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close