FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

exclusiv Robert Popa nu s-a mai prezentat la antrenamente de teama lui Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar!”

Robert Popa îl acuză pe Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar”
Robert Popa îl acuză pe Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar”

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 19:37 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 20:09

Portarul Robert Popa vrea să plece de la FCU Craiova, nemulțumit de statutul de rezervă, și spune că nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei de frica lui Adrian Mititelu jr.

E scandal la FCU Craiova. Portarul Robert Popa (19 ani) refuză să se mai prezinte la antrenamente. "E nemulțumit de statutul de rezervă", spune patronul Adrian Mititelu. Internaționalul de tineret susține că după meciul cu Rapid, de vinerea trecută, a transmis conducerii clubului că vrea rezilierea contractul scadent în 2026, deoarece a intrat în dizgrația lui Adrian Mititelu jr.

- Te salut, Robert. Ce s-a întâmplat? De ce nu te mai duci la antrenamente?

- Am anunțat conducerea că vreau să am o discuție cu domnul Mititelu despre viitorul meu la FCU, iar până nu vorbesc cu dânsul, nu mă mai prezint la antrenamente. Tatăl meu îl caută să rezolvăm amiabil situația, dar nu răspunde la telefon și nici la mesaje. Eu nu am lipsit nejustificat.

- Ce vrei să-i transmiți?

- Dacă tot nu m-a vândut vara trecută, iar acum nu mai are nevoie de mine, de ce nu-mi dă rezilierea contractului? Măcar să mă împrumute undeva unde să joc. În iarnă am aflat că a primit ordin de la fiul său să nu mai apăr până în vară. Adiță are și el un cuvânt de spus, chiar unul destul de mare.

"Mi-a zis că sunt cel mai slab portar din istoria Craiovei"

- Care e motivul rupturii?

- Totul a început când eram accidentat. Eram în lojă, alături de 15-20 de persoane, la meciul nostru cu CSU Craiova, din retur, iar în pauză a venit la mine Adrian Mititelu jr. și mi-a spus pe un ton golănesc: "Popică, nu-mi place de tine că ești cel mai slab portar din istoria Craiovei. Avem 50 de goluri luate! Nu o să mai joci niciodată la echipa asta, te fac eu pe tine, eu sunt patron!".

- Ce a avut cu tine? De la ce a pornit discuția?

- Chiar nu știu. Am fost uimit. M-am simțit jignit. Eu am încercat să aplanez conflictul, dar era chitit pe mine. Poate din cauza rezultatelor slabe, poate a considerat că am comis greșeli. Eu cred că la anumite meciuri nici nu s-a alcătuit cea mai bună echipă, iar eu nu putem să fac singur diferența.

"Vreau să mi se asigure integritatea"

- Ce a urmat?

- După vreo două-trei zile, tata l-a sunat pe Adrian Mititelu. Nea Adi i-a spus lui tata că își cere scuze, că băiatul lui a greșit, și l-a asigurat că nu o să am nicio problemă. Sincer vă spun că îmi este și frică să mă mai duc la antrenamente.

- Frică, de ce?

- Pentru că Adiță m-a amenințat că mă face el pe mine. Dacă mi se asigură integritatea corporală la antrenamente și că nu o să pățesc nimic la acțiunile echipei eu mă voi prezenta până la rezilierea contractului. Mă tem pentru că Mititelu junior are astfel de episoade, să se ia de jucători.

- Adrian Mititelu jr. se ia de jucători în vestiar?

- Da, au fost atâtea cazuri. A sărit și la bătaie. Nu pot să le dau numele acelor jucători. Unii nu mai sunt la echipă, alți mai sunt.

- Știu că în vară a existat interes pentru tine din Franța.

- Am auzit, dar clubul a cerut o sumă exorbitantă. Vreo 5-6 milioane de euro, dublu decât erau dispuși să plătească pentru transfer. La două-trei luni de atunci m-am trezit că Adiță mă face cel mai slab portar din istoria Craiovei. Eu în 2022 am fost pe locul 3 în topul celor mai buni portari din lume U21. Dacă nu mai au nevoie de mine să-mi dea drumul. Să reziliem, să mă dea împrumut. Vreau să joc, să prind lotul U21 pentru CE din vară.

Robert Popa nu s-a mai prezentat la antrenamente de teama lui Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar!”
Robert Popa

"M-am simțit umilit cu U Cluj"

- Înaintea acelui incident Mititelu junior ți-a mai reproșat ceva?

- Nu. Absolut nimic. De aia sunt uimit. Aveam o relație extraordinară cu Adiță. Ne mai întâlneam la o sală de forță prin Craiova. Totul până la acel episod din lojă.

- Cum ai interpretat introducerea ta în poartă în minutul 84, cu U Cluj?

- A fost o umilință pentru mine, nu pentru U Cluj, cum a crezut toată lumea. Ați mai văzut până acum portar schimbat în minutul 84? Gurău n-a fost accidentat.

- Poate conducerea a vrut să-ți arate că ești în cărți.

- Dacă aveau intenția să-mi dea minute m-ar fi băgat la pauză. Era deja 3-0. U Cluj nu trecuse mijlocul terenului, n-avea niciun șut la poartă. Nu mă bagi în minutul 84. Eu nu sunt jucător de câmp. Cum am intrat, Clujul a tras primul șut pe poartă. Dacă luam gol? Ce moral aveam? Începeau să vorbească: "Vedeți, l-am băgat și a luat imediat gol!".

Accept concurența, dar când știu că este corectă. Nu să mă pregătesc degeaba, să aflu că nu voi mai juca. Nu sunt nebun să cer să apăr când echipa merge bine, când Gurău este într-o formă extraordinară. Cer rezilierea sau să fiu împrumutat, pentru că nu vreau să pierd CE U21. Nu vreau să fiu rezervă de lux 
Robert Popa, portar FCU Craiova

Adrian Mititelu: „Sunt stupefiat de acuzațiile lui Popa”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Adrian Mititelu a reacționat la acuzațiile lui Popa: „Tot ce susține Popa reprezintă doar invenții și lucruri neadevărate! Sunt stupefiat de ceea ce poate să spună, el va trebui să probeze toate aceste mizerii, o să-l acționez în instanță pentru calomnie și defăimare!

Fiul meu i-a spus în glumă «Popică, nu mai ești în formă deloc!». El a reacționat, că n-are echipă. E ghidonat de tatăl lui. La meciul cu Rapid era negru de supărare că nu era titular. A zis că nu mai vine dacă nu e titular asigurat. Tatăl lui voia să îl sun și să îi spun asta. Nu l-am sunat, pentru că nu puteam să îl mint. Nu o să îi dăm drumul, așa cum vrea el. 

Nici nu pot să-i garantez postul de titular. E un atac mizerabil, să ne forțeze mâna să joace titular. Nu e obișnuit cu concurența. Aveam de gând să îl folosim pentru că eram conștienți că are nevoie de jocuri pentru a fi în lotul de la Euro U21, dar acum avem șanse la play-off, iar Gurău apără foarte bine și nu putem să îl scoatem din poartă”.

Etapa 26 / Match Preview FCU Craiova - FC Voluntari

Mai multe știri din Liga 1: 

Patronul din Superligă îl amenință pe Burleanu: „E abuz în serviciu pentru încălcarea unor drepturi!”

Ioanițoaia nu l-a menajat pe Iancu: „La Timișoara s-au făcut blaturi?”. Răspunsul a șocat: „Țin minte un meci cu Piatra Neamț...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
X01Y
X01Y  •  25 Februarie 2023, 13:57
Postat de george.br pe 18 Februarie 2023, 11:06

Ai vrut sa spui si tu ceva dar le-ai incurcat si a iesit invers. Las-o cum a picat! Oricum, n-are importanta ceea ce crezi din moment ce judeci pe cineva dupa "desenele" de pe corp. Aici se vede valoarea ta intelectuala!

Aici nu ne măsurăm "valorile" , ontelectualule, era o părere despre obrăzniciile acelui individ. Cât despre picturile lui, sa fie sănătos, mai are probabil ce sa picteze. Însă despre creierul tău nu pot spune același lucru, cred că "picturile" ți l-au înghițit cu totul. Apucă-te de muzică!

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  20 Februarie 2023, 19:38
Postat de zicsieu1234sichiar5 pe 19 Februarie 2023, 11:29

ce ai ? care e problema ? esti cowboy? sau cowgirl?ai onlyfans?

*** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zicsieu1234sichiar5
zicsieu1234sichiar5  •  20 Februarie 2023, 17:43
Postat de yellowstone_vs pe 18 Februarie 2023, 19:46

''invata sa scrii.'' Pe bune ???? Pai tu stii sa scrii ? De vorbit nu te mai intreb ....

***. *** ? ***f ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează