FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO Imagini noi cu scandalul de la vestiare: Săpunaru, lovit de un bărbat cu hanoracul lui FCU! Moldovan l-a luat în primire: „De ce dai, mânca-ți-aș?!”

Momentul în care Cristi Săpunaru este lovit +12   FOTO
Momentul în care Cristi Săpunaru este lovit

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 14:18 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 17:02

Imagini cu conflictul din zona vestiarelor după meciul dintre FCU Craiova și Rapid, 1-0, arată că liderul giuleștenilor, Cristian Săpunaru (38 de ani), a fost lovit cu piciorul de un bărbat din anturajul gazdelor.

Conflictul fizic dintre Cristian Săpunaru și un individ cu bluză verde, despre care Adrian Mititelu a spus că este „amicul” său, a fost capul de afiș al scandalului de la finalul partidei disputate la Tg. Jiu. Bărbatul cu bluză verde este un anume „Petrică”, unul dintre cei mai vechi bodyguarzi ai lui Adrian Mititelu.

Însă o filmare apărută ulterior arată că a fost implicat și un al treilea bărbat. În timp ce Săpunaru și bărbatul cu bluză verde erau ținuți cu dificultate de ceilalți oameni prezenți în zona vestiarelor, un bărbat ce purta un hanorac alb cu dungi negre, combinație specifică echipamentului oficial al celor de la FCU, s-a întins către fotbalistul Rapidului, pe care l-a lovit cu piciorul stâng în zona șoldului.

Săpunaru, victima sau agresor?
editorial
Săpunaru, victima sau agresor?

VIDEO: Cristian Săpunaru, lovit după FCU Craiova - Rapid

Săpunaru nu a simțit, fiind oricum angrenat în conflictul cu celălalt bărbat, dar Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, a fost pe fază și l-a luat în primire pe respectivul bărbat. Agresorul este un suporter cunoscut al celor de la FCU Craiova, pe care îl cheamă „Doru” și este patronul unei cafenele din oraș.

Imagini noi cu scandalul de la vestiare: Săpunaru, lovit de un bărbat cu hanoracul lui FCU! Moldovan l-a luat în primire: „De ce dai, mânca-ți-aș?!”
El este suporterul care l-a lovit pe Săpunaru. Imaginea e chiar de la meciul de aseară

„Bă, bă! Ce faci, mă? De ce dai cu piciorul? Păi ce faci mă, mânca-ți-aș p*** ta?!”, a strigat Moldovan, vizibil nervos, înainte de a fi împins în vestiar astfel încât situația să nu degenereze. 

În filmare se poate observa cum portarul recurge la alte insulte fix înainte de a intra în vestiar: „P***-m-aș pe tine, băga-mi-aș p****”

Din informațiile obținute de GSP.ro, agresorul este unul dintre suporterii FCU, semn că în zona vestiarelor au intrat persoane neautorizate. 

În declarațiile ulterioare scandalului, Săpunaru spusese despre celălalt bărbat că „a dat în mine fără să-i fac nimic” și că „am fost provocați tot meciul”.

Mai multe despre scandalul de la FCU Craiova - Rapid: 

Dan Șucu a vorbit pentru GSP despre incidentele de la meciul cu FCU Craiova » Cum a comentat gesturile lui Săpunaru și cum i-a răspuns lui MM Stoica

Dumitru Dragomir, inițiatorul legii anti-huliganism, îi ia apărarea lui Săpunaru: „Nu are nicio vină. Cine îl sancționează e de rea voință”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
magic4ever
magic4ever  •  12 Septembrie 2022, 12:15

Respect Sapunaru, un capitan si un lider adevarat! Cei de la Craiova sunt de vina pentru tot circul asta pentru ca lasa toti dubiosii pe culoar si pe la vestiare....asta n-a fost intamplator,a fost razbunare a lui Mititelu Jr, au venit chititi sa il provoace pe Sapunaru! Sper ca cei de la Craiova sa aiba terenul suspendat cel putin 5 etape, Sapunaru a fost provocat si este normal sa reactionezi daca ai personalitate si nu esti purtator de fustitza cum sunt multi care comenteaza pe aici....

mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Septembrie 2022, 07:13
Postat de Catalynn___ pe 11 Septembrie 2022, 22:17

Ideile putine și fixe sunt apanajul oricărui fcsbist! Dacă și când instanța va decide ca FC fcsb sunt buni de plata, banii respectivi intra la Bugetul de Stat. De acolo sunt împărțiți după cum consideră Guvernul de la acea vreme. La cum se mișca treburile, as estima un minim 3 ani pana va fi o sentinta executorie. De asemenea ne-a jjijji sigur nu va plăti (vorba aia, nu a plătit milionul de lei la PMB și tu vrei sa dea 35 de milioane de euro!?) , deci mai pune un an executarea silită. Așa ca noi sa fim sănătoși și la vara cald!

guvernul de la acea vreme? pff.. cat esti de penibil!!

Catalynn___
Catalynn___  •  12 Septembrie 2022, 01:03
Postat de westfield pe 11 Septembrie 2022, 22:34

Pardon CSA-ist pe sistem nou, ex Regal-ist. Mai taie din ele pe alea cu “stelist”, ca e cale lunga pana acolo. Nu ai cum sa fii stelist cand ai cativa ani de cand te-ai infiintat, iar infiintarea aia urmare a unei fuziuni. Steaua lui Lacatus et co nu a retrogradat niciodata. *** sentinta a instantei. Ia aminte, aceiasi instanta va intoarce sentinta, sa te vad atunci.

Aceleași idei fcsbiste, putine și fixe! Chiar nu merita timpul acordat unui prost care deși se lauda ca e tobă de gramatica nu e in stare sa citească numele celor doua cluburi … Ce mai poți sa ii spui unui fcsbist care habar n-are ca sentințele definitive, și sunt 2 deja (marca și nume), nu se pot “întoarce”. Se pot casa și apoi rejudeca însă este un proces lung și anevoios unde trebuie sa aduci dovezi irefutabile ca instanța a greșit, ceea ce desigur nu e cazul aici. Stim deja ca fcsbistul in general nu este prea deștept (asta ca sa mă exprim elegant), altfel pur și simplu neavând cum sa fie fcsbist!, dar totuși este siderant sa vezi cum își bat unii ca Boglea joc de el și cred cu tărie ca ICCJ rejudeca procesele din 2014 și 2016 in cadrul recursului procesului de constatare al palmaresului care urmează sa înceapă pe 3 Noiembrie. Nu bă fcsbistule, nu se rejudeca nimic atunci, ICCJ doar analizează decizia Curtii de Apel de anul trecut, iar dacă ICCJ găseste nereguli întoarce procesul la CA pt rejudecare. Pot rejudeca chiar ei ca in 2014!? In principiu nu, dar in același timp vorbim de un proces de constatare, adică un fel de act notarial mai cu moț, și cea mai înaltă Curte a României, așa ca nu exclud nicio posibilitate. Însă mult a fost, puțin a rămas, vedem ce și cum in Noiembrie!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează