FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 3-2

NOTE GSP Ei l-au „curățat” pe Iosif » Au fost foarte slabi în eșecul cu FCU Craiova!

FCU Craiova - Rapid 3-2 // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
FCU Craiova - Rapid 3-2 // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 07:55 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 10:50

Învinsă la Craiova de FCU, 2-3, Rapid a ajuns la 10 meciuri fără victorie în Liga 1, iar îndepărtarea antrenorului Mihai Iosif pare certă. După meciul din Bănie, doar 4 jucători din tabăra alb-vișinie țin capul sus.

După o primă repriză palidă a rapidiștilor, în care inspirația și coerența în faza de construcție au lipsit, Iosif a mutat inspirat și l-a introdus pe teren pe Alexandru Ioniță.

Acesta a adus un plus în atac, iar Rapid a lovit prima, prin Jakub Vojtus. După o cădere inexplicabilă, cu 3 goluri încasate în 6 minute (71-77), Rapid a redus din handicap prin Kait, insuficient pentru a pleca măcar cu un punct din Craiova.

„Mi-e greu să explic cum am luat 3 goluri în 5 minute ulterior. E inadmisibil la o echipă de Liga 1!”, a spus Iosif după meci. Iar notele primite de oamenii din compartimentul defensiv sunt relevante.

Rapid a bătut palma cu noul antrenor! Giuleștenii au și un plan B, iar Iosif e ISTORIE
RAPID
Rapid a bătut palma cu noul antrenor! Giuleștenii au și un plan B, iar Iosif e ISTORIE

Notele GSP după FCU Craiova - Rapid 3-2 

Portarul Horațiu Moldovan și fundașul stânga Goge au primit nota 4, în vreme ce stoperii Dragoș Grigore și Cristian Săpunaru, plus fundașul dreapta Acuna au fost notați cu 5.

De altfel, doar Vojtus, Kait (ambii cu 7), Rareș Ilie și Alexandru Ioniță (6) au primit note peste 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

În nota echipei, antrenorul Mihai Iosif a primit 5.

În tabăra Craiovei, lucrurile au stat mai bine. Nicio notă sub 5, cu patru dintre jucători răsplătiți cu 7: Sidibe, Compagno, Bauza și Baeten. Cel mai rău au stat portarul Mogoșanu, atacantul Claudiu Bălan și stoperul Diallo, neatent la golul prin care oaspeții au deschis scorul.

7a primit antrenorul de la FCU, Nicolo Napoli

Ei l-au „curățat” pe Iosif » Au fost foarte slabi în eșecul cu FCU Craiova!

Mai multe știri despre FCU Craiova - Rapid: 

Noul dirijor al Rapidului » La 18 ani, le suflă în ceafă lui Deac și Ivan

Iosif, deranjat de ce i se întâmplă la Rapid: „Acum sunt prost, gras, fraier. Înainte eram Klopp!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  02 Martie 2022, 12:46

A lipsit enorm Morais pe stanga...a fost bulevard pe partea lui Goge...

caminero
caminero  •  02 Martie 2022, 12:43
Postat de Alexandru Chis pe 02 Martie 2022, 09:22

"Asa e soarta Iosife, antrenor adult/ Sa stai la poarta play-off-ului nitel prea mult"! - pare a spune acest ex-antrenor rapidist!

"Aceasta-i soarta boului / Vițel adult / Să stea la poarta noului / Nițel mai mult." :D :D Ăsta e originalul, poentru cine nu cunoaște.

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Martie 2022, 11:45

Aiurea!!! Nimeni nu la curățat pe Mihai Iosif. El SINGUR sa curățat . La oricare echipă de pe Planeta Pământ , când reușești "performanța" de a avea 4 înfrângeri și 6 egaluri în ultimele 10 meciuri (multe cu echipe cu mult sub Rapid) , ești OUT fără discuție!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează