FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Refuz după refuz pentru Adrian Mititelu » Ultima decizie a Curții de Apel

Adrian Mititelu, 53 de ani, patronul FCU Craiova, rămâne în închisoare.
Adrian Mititelu, 53 de ani, patronul FCU Craiova, rămâne în închisoare.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 18:08 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 18:25

Adrian Mititelu, 53 de ani, patronul FCU Craiova, rămâne în închisoare.

Curtea de Apel Craiova a respins în urmă cu două zile cererea patronului de la FCU Craiova de a fi eliberat din pușcărie. Mititelu a contestat hotărârea, însă nu a avut câștig de cauză.

„Respinge ca neîntemeiată contestația în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin și Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova. 

Obligă contestatorii la plata sumei de 500 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 Cpp cheltuielile în cuantum de 627 lei, reprezentând onorariile apărătorilor din oficiu pentru fiecare contestator, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15.07.2021”, apare pe portal.just.ro.

Adrian Mititelu rămâne la închisoare

Condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în noiembrie 2020 în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, Adrian Mititelu nu va fi eliberat.

Mititelu a făcut cerere la Curtea De Apel Craiova pentru a fi eliberat, însă a fost refuzat. Acesta va rămâne în spatele gratiilor. Omul de afaceri va trebui să plătească suma de 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

După încarcerarea acestuia, echipa de fotbal FCU Craiova a fost preluată de fiul său, Adrian Mititelu jr. Oltenii vor debuta în noul sezon al Ligii 1 vineri, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Mihai Stoica îl apreciază pe Adrian Mititelu jr.

Într-o conferință de presă, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit și despre Adrian Mititelu jr. și l-a lăudat pe cel care o conduce acum pe FCU Craiova.

„Ce sesizez acum e apariția unui personaj extrem de interesant, Adrian Mititelu Jr. Am vorbit de câteva ori cu el. Am fost suporterul echipei FC Universitatea 1948. Mi-am dorit să promoveze. Am vorbit și pentru că mă interesa tatăl lui. Replicile venite de la Adrian jr, mă fac să... Are potențial!”, a declarat MM.

Citește mai multe știri de actualitate:

Pedeapsă dublă pentru Gigi Becali! Comisia de Disciplină l-a sancționat aspru pe patronul de la FCSB

Marius Șumudică, implicat într-un accident rutier » Care sunt primele informații + declarația antrenorului pentru GSP.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
davidgraham
davidgraham  •  16 Iulie 2021, 20:10

A intrat in puscarie ca un ... "martir de carton" si a vrut sa iasa precum un hot sadea.

davidgraham
davidgraham  •  16 Iulie 2021, 20:09
Postat de ionnis pe 15 Iulie 2021, 22:01

Sta 2 ani si scapa la fel ca Dragnea :))

Bre, astia-s oameni activi muncesc si in puscarie...

george.br
george.br  •  15 Iulie 2021, 23:24
Postat de Nasty pe 15 Iulie 2021, 18:50

"Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15.07.2021". Multi citesc, putini pricep ca e alta decizie, data azi, nu cea de acum cateva zile. PS: Nu-i nevoie sa dati chiar toate aventurile (penale) ale lui Mititelu.

*** functional e in floare in tara noastra draga... Chiar, ce-o mai face "coana Veorica"?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close