FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova s-a despărțit de atacantul intrat în dizgrația fanilor! De ce s-au revoltat ultrașii

Robert Răducanu / FOTO: Editie.ro
Robert Răducanu / FOTO: Editie.ro

Articol de - Publicat miercuri, 18 august 2021 13:28 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 14:31

Atacantul Robert Răducanu (24 de ani), intrat în dizgrația ultrașilor din Peluza Sud după meciul cu Dinamo (1-0), nu mai face parte din lotul pregătit de Adrian Mutu. 

Sosit în 2018, de la Chiajna, Robert Răducanu era unul dintre cei vechi jucători de la FCU Craiova. El a început titular campionatul, fiind folosit 73 de minute în partida cu CFR Cluj (2-3), din prima etapă.

Robert Răducanu și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Multă baftă pe viitor, Robert!
-se arată pe pagina oficială de Facebook a nou-promovatei.

Robert Răducanu, intrat în dizgrația fanilor FCU Craiova

În urmă cu 10 zile, ultrașii din Peluza Sud i-au transmis lui Robert Răducanu că nu vor să îl mai vadă la antrenamentele lui Adrian Mutu!

Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei, l-a avertizat pe atacant că nu are ce căuta la antrenamente, până nu își cere scuze pentru jignirile aduse unor spectatori în vârstă, aflați în tribunele arenei „Ion Oblemenco" la meciul cu Dinamo, disputat pe 26 iulie, în etapa a 2-a.

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în vârstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămână mai târziu. Niciun jucător al Universității nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universității. 

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu. El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente.

Dacă aflăm că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-au aflat și Adi Mutu și Adiță (n.r. Adrian Mititelu Jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea", a transmis Andrei Preda, la Radio Gold FM.

Robert Răducanu fuse trimis la echipa a doua

93 de minutea jucat Robert Răducanu pentru FCU Craiova în meciurile cu CFR Cluj și cu Dinamo, din primele două etape al noului sezon al Ligii 1

Conducerea clubului a reacționat imediat sub impulsul momentului și a anunțat că Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, din motive disciplinare. 

„Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, din motive disciplinare. E un subiect închis pentru noi, deocamdată. Antrenorul a decis asta, împreună cu conducerea", a declarat patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu Jr.

Apoi a revenit cu o altă versiune, conform căreia atacantul nu s-a mai prezentat la antrenamente, iar clubul a deschis o procedură disciplinară împotriva lui. "În legătură cu informațiile apărute în media cu privire la situația jucătorului Răducanu Dumitru-Robert, facem următoarea precizare: Începând cu data de 28.07.2021, jucătorul Răducanu Dumitru-Robert nu s-a mai prezentat la echipă, el lipsind nemotivat în toată această perioadă.

În urma acestei situații create, în prezent se află în derulare procedura disciplinară prevăzută de regulament", a comunicat oficial nou-promovata.

175.000 de euroeste cota de piață a lui Robert Răducanu, conform transfermarkt

VIDEO Ionuț Badea, despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Este momentul în care va începe, din nou, o creștere”

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Povestea tatuajelor lui Adrian Mititelu jr.: capetele de lei, cifra magică și Cina cea de Taină

CSA Steaua a adus un fotbalist de la FCU Craiova! E omul pentru care Mutu a insistat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
george.br
george.br  •  18 August 2021, 21:27
Postat de kuba pe 18 August 2021, 17:01

Următorul care trebuie sa plece este inutilul Balan! Și un avertisment pentru Negru si Albu! Pop și Raicea au mult tupeu și o sa crească lângă Mutu!

Perfect de acord in privinta lui Balan! Si pe mine ma preocupa situatia lui Albu, daca nu se trezeste nu-l vad bine. M-a surprins mult Vlad Pop, ma bucur mult pentru el. Pe Raicea il vad om de repriza secunda, asa cred ca i se potriveste cel mai bine.

george.br
george.br  •  18 August 2021, 21:19
Postat de nicolae.ungureanu pe 18 August 2021, 17:09

Singurul scop al lui Mititelu este să arate că nu se poate face fotbal în Craiova fără el. Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Din fericire, este un manager foarte slab, așa că FCU se va întoarce cât de curând de unde a venit.

Mai baiatule, tu chiar crezi ca intereseaza pe cineva dorintele tale? Chiar asa...

terente1
terente1  •  18 August 2021, 19:20

Nu s-au suparat suporterii, ei executa ordinele lui Mititelu, omuletul vrea sa schimbe complet echipa care a promovat. Caracter deplorabil.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează