FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Povestea tatuajelor lui Adrian Mititelu jr.: capetele de lei, cifra magică și Cina cea de Taină

Mititelu jr. este unul dintre cei mai tatuați patroni din fotbal / foto: Instagram +5   FOTO
Mititelu jr. este unul dintre cei mai tatuați patroni din fotbal / foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 17 august 2021 14:07 / Actualizat marti, 17 august 2021 16:53

E sărbătoare la FCU Craiova. Adrian Mititelu jr., cel mai tânăr patron din fotbalul românesc, împlinește astăzi 24 de ani. 

Adrian Mutu și jucătorii l-au felicitat printr-un clip pe conturile de socializare ale clubului

🎂 La mulți ani, Adrian Mititelu Jr.!

🥳 La mulți ani, Adrian Mititelu Jr.! #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Luni, 16 august 2021

Fiul lui Adrian Mititelu a preluat efectiv conducerea echipei FCU Craiova 1948 din noiembrie 2020, după ce tatăl său a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în regim de detenție în procesul în care a fost învinuit de DNA la transferul atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011.

Mititelu jr. tinde să devină o figură aparte în Liga 1. "Ce sesizez acum e apariția unui personaj extrem de interesant, Adrian Mititelu Jr. Replicile venite de la Adrian jr, mă fac să... Are potențial!", a remarcat Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

VIDEO Apariție spectaculoasă la GSP Live » O fostă campioană națională are 21 de tatuaje la 20 de ani: „N-am cum să le regret”
GSP LIVE
VIDEO Apariție spectaculoasă la GSP Live » O fostă campioană națională are 21 de tatuaje la 20 de ani: „N-am cum să le regret”

„Cu siguranță își va acoperi tot corpul”

Adrian Mititelu jr. se evidențiază și prin altceva. Este unul dintre cei mai tatuați patroni din fotbal. Are corpul și mâinile pline de desene.

Artiștii tatuatori consultați de Gazeta Sporturilor cred însă că tânărul conducător își va extinde pasiunea și spre picioare. El are deja tatuate sub genunchiul stâng, chipurile părinților săi. 

+1 FOTO

„Din pozele pe care le-am văzut, putem spune că este foarte pasionat de tatuaje și cu siguranță își va acoperi tot corpul”, sunt de părere artiștii tatuatori de la un salon frecventat de mulți fotbaliști români. Adrian Mititelu jr. este mândru de tatuajele pe care le poartă, chiar dacă tatăl său nu a fost prea încântat. 

„Am tatuaje decente, nu am cranii, am tatuaje religioase, am membrii familiei mele”, a explicat la ProSport Live. Tânărul conducător a dezvăluit că tatăl a avut unele obiecții legate de pasiunea lui. „Sunt certuri între generații, altă mentalitate, dar nu mai poate fi catalogat un om în funcție de tatuaje”, a spus Adrian Mititelu jr.

Acesta a povestit cum a reacționat tatăl său când și-a văzut chipul tatuat pe piciorul fiului: „Nu i-am spus, a fost o surpriză, dar i-a plăcut tatuajul, a spus că e reușit. E un gest de iubire fiindcă tatăl meu e cea mai importantă persoană pentru mine, alături de mama și sora mea”, a mai afirmat Mititelu junior la ProSport Live.

Ce-a fost în mintea lor?! Cele mai ciudate tatuaje din lumea fotbalului! Cine și-a scris numele pe frunte + desenul intim ales de Messi
CAMPIONATE
Ce-a fost în mintea lor?! Cele mai ciudate tatuaje din lumea fotbalului! Cine și-a scris numele pe frunte + desenul intim ales de Messi

Adrian Mititelu, declarații pentru GSP de ziua lui: „Dorința mea e să se elibereze tata cât mai repede”

„Sunt un personaj mai atipic în fotbalul românesc. Dorința mea este să se elibereze tata cât mai devreme, anul viitor împlinește fracția. Mai are 10 luni și intră în comisie. Sper că l-am suplinit cât de bine am putut și sper ca echipa să facă un sezon bun în Liga 1. Suntem pe un drum bun, avem lot de primele șase locuri. Dacă ne mai ies negocierile mai aducem încă doi jucători. Ar fi 14. Cred că este cel mai mare număr jucători transferați vara aceasta de vreo echipă. Avem nevoie de omogenitate și de timp. 

Suntem singura echipă care a făcut 14 transferuri, jucători valoroși pentru Liga 1. Nu am impus echipei obiectiv play-off-ul, ci clasarea cât mai sus”. 

Despre Mihai Stoica: „Am discutat cu el de-a lungul timpului prin mesaje pe Instagram, el are o relație foarte bună cu tatăl meu. Îl apreciez foarte mult pe Mihai Stoica, este unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Iau ca pe un compliment ce a spus despre mine”. 

Poate prin înfățișare sunt mai atipic, fiindcă sunt tatuat mai mult decât alții. Având în vedere vârsta și modul cum conduc clubul eu zic că sunt un conducător mai atipic. Am început să-mi fac pe picioare portrete cu mama, sora, tata. 

Probabil, îmi voi mai face tatuaje și cu alți membri importanți ai familiei și cu alte persoane apropiate. Nu mă gândesc să intru în Cartea recordurilor. Totul s-a întâmplat pas cu pas, și mi-a plăcut. Mi-am tatuat brațele, apoi pieptul, spatele. Am zis, dacă tot am început, să și termin. Glory (Glorie), Pride (Mândrie), Untouchable (incoruptibil) sunt cuvinte după care mă ghidez în viață. Mi-a plăcut filmul Untouchables, cu Robert De Niro și Kevin Costner.

Sunt un tip foarte credincios, merg la biserică de două ori pe săptămână, mă rog în fiecare zi. E un refugiu de-al meu, un sprijin pe care cred eu că mi-l acordă Dumnezeu. Cu timpul vreau să devin și mai bun, dar deocamdată, la vârsta mea, eu zic că sunt foarte bine.
- Adrian Mititelu jr.

Cina cea de taină, pe spate

 Adrian Mititelu jr. are imprimat pe gât numărul 77. „E cifră magică în religie, e numărul lui Dumnezeu”, spune el. 

+1 FOTO

Pe piept și-a desenat două capete de lei, iar tatuajele de pe abdomen sunt încadrate de sitagma "Glory Untouchable" (Glorie de neatins). Pe spate are tatută scena religioasă care înfățișează "Cina cea de taină", însoțită de expresie latinească Nihil sine Deo (Nimic fără Dumnezeu).

Cel mai tatuat om din lume e din Noua Zeelandă

Lucky Diamond, 50 de ani, fost circar, din Noua Zeelandă, este cel mai tatuat bărbat din lume, potrivit site-ului Guinness World Records. Acesta este pictat din cap până-n picioare. Și-a tatuat inclusiv pleoapele, pielea dintre degetele de la picioare, urechile și chiar gingiile. Lucky a intrat în Cartea Recordurilor de peste un deceniu. El a petrecut mai mult de 1.000 de ore pentru a-și umple corpul cu tatuaje. 

Povestea tatuajelor lui Adrian Mititelu jr.: capetele de lei, cifra magică și Cina cea de Taină

"Nu sunt diferit față de alți oameni, sunt doar foarte tatuat. Sângerez ca oricine altcineva, am aceleași tipuri de probleme pe care majoritatea oamenilor le trăiesc zi cu zi. Ceea ce cred alții despre mine nu este treaba mea. 

Nu-mi obțin stima de sine din ceea ce cred alții despre mine. Îmi place cum arăt astăzi", a spus el. Primul tatuaj l-a făcut la 16 ani, pe șold, "pentru că nu voiam ca mama mea să-l vadă. Lucky Diamond este în prezent artist tatuator.

Cei mai tatuați 11 fotbaliști din lume

  1. Daniel Agger
  2. Tim Howard
  3. Djibril Cisse
  4. Zlatan Ibrahimovic
  5. Memphis Depay
  6. David Beckham
  7. Nigel De Jong
  8. Sergio Ramos
  9. Raul Mereiles
  10. Gregory van der Wiel
  11. Kevin-Prince Boateng

Citește și alte știri de actualitate:

„Ești un antrenor șmecher?” » Adrian Mutu, luat prin surprindere în conferință. Ce răspuns a dat „Briliantul”

Adrian Mititelu jr., analiză pe Facebook după un nou pas greșit făcut de FCU Craiova » Mesaj pentru Adrian Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
george.br
george.br  •  19 August 2021, 02:37
Postat de jony_10 pe 18 August 2021, 15:54

Cu executare?

Despre Mogosoaia... nimic? Borsu' gol, este?:))))

george.br
george.br  •  19 August 2021, 02:31
Postat de bridges pe 18 August 2021, 23:15

Ce coca....! Sub unghii nu s-a tatuat? Asa cum arata el la fel e si imaginea clubului!

Dupa ce ti-ai dat seama?

bridges
bridges  •  18 August 2021, 23:15

Ce coca....! Sub unghii nu s-a tatuat? Asa cum arata el la fel e si imaginea clubului!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează