FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica promite: „Renunț la gesturile prostești” » Cine i-a atras atenția: „Sesizez apariția unui personaj extrem de interesant”

Mihai Stoica // FOTO: Cristi Preda +21   FOTO
Mihai Stoica // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 13:57 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 18:30

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, cunoscut pentru ieșirile sale din trecut, a vorbit într-o conferință presă erorile pe care le-a făcut în ultimii ani. 

„Sunt atent la orice detaliu. Am avut niște probleme și de aceea nu aveam inimă pentru a participa într-un război mediatic despre care înainte credeam că îmi priește. Îmi plăcea să mă lupt și să fiu vocal. 

Probabil că acum voi reveni în peisajul media, dar nu cu efervescența de dinainte și nici măcar cu efervescența cu care am scris din când în când pe Facebook. Şi am glumit.  Dacă cineva nu știe de glumă, asta e situația.

Eu am trecut nu doar peste ironii, ci și peste chestii neadevărate care s-au spus. Mi-aş dori să pot să glumesc şi să nu se supere nimeni. De jignit nu o să jignesc niciodată şi nici nu o să recurg la gesturi prostești cum am făcut-o de foarte multe ori în tinerețe”, a spus MM Stoica la conferința de presă. 

+17 FOTO

VIDEO Mihai Stoica îl apreciază pe Adrian Mititelu jr.

Oficialul de la FCSB a vorbit și despre Adrian Mititelu jr. și l-a lăudat pe cel care o conduce acum pe FCU Craiova.

„Ce sesizez acum e apariția unui personaj extrem de interesant, Adrian Mititelu Jr.  Am vorbit de câteva ori cu el. Am fost suporterul echipei FC Universitatea 1948. Mi-am dorit să promoveze. Am vorbit și pentru că mă interesa tatăl lui.

Replicile venite de la Adrian jr, mă fac să... Are potențial!”, a adăugat MM.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

MM Stoica: „Deian Sorescu nu trebuia să fie propus la FCSB”

Mihai Stoica, mesaj clar în conferință: „Nu ne mai alungați! Este jenant și strigător la cer să continuăm cu acest nonsens”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dobrin
dobrin  •  15 Iulie 2021, 18:29
Postat de markksson pe 14 Iulie 2021, 22:24

"De jignit nu o să jignesc niciodată şi nici nu o să recurg la gesturi prostești cum am făcut-o de foarte multe ori în tinerețe." Care tinerete, MM - tu nu te-ai oprit niciodata din jigniri, indiferent de cate ori ai promis ca te schimbi.

Mai e unul care s-a jurat de n-sphe ori ca nu mai da declaratii prin presa si de fiecare data nu l-a tinut nici trei zile.

kikostel
kikostel  •  15 Iulie 2021, 17:34

E greu de crezut, dar nu imposibil: poate MM Stoica se va maturiza. Cum va fi nu știm. Știm doar cum a fost: laș, ***, frustrat, necinstit, fără demnitate, pe scurt un caracter oribil. Toți avem păcate, dar el mi s-a părut a fi cel mai urât personaj din fotbal. Să îi ajute Dumnezeu să se îmbunătățească!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur33
laur33  •  15 Iulie 2021, 13:55

Deci MM renunță la gesturile prostești pe care zice el ca le-a făcut doar în tinerețe și în schimb a ajuns un fel de evaluator frate... Chipurile e matur și capabil să-l evalueze el pe Mititelu junior. Cica are potențial auzi. Dacă a zis MM ca are potențial...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează