FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dota 2 alungă FCSB de pe Arena Națională: „Este jenant și strigător la cer să continuăm cu acest nonsens”

FOTO: Cristi Preda +21   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 11:52 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 20:10

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB, și Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, au susținut azi o conferință de presă, cu 24 de ore înaintea debutului oficial în noul sezon al Ligii 1 (joi, ora 20:30, la Botoșani). 

Timp de 52 de minute, cei doi au discutat despre planurile pentru noul sezon, șansele la titlu și problemele din sezonul trecut. 

VIDEO Mihai Stoica: „Vrem să jucăm în București”

Cel mai important subiect al conferinței, asupra căruia MM Stoica a insistat, a fost cel al stadionului pe care FCSB își va disputa meciurile de acasă. 

Oficialul le-a cerut autorităților să nu mai oblige echipa să joace în afara Capitalei. Acesta a spus că preferă să joace pe „Arcul de Triumf”, stadion pentru care FCSB a făcut deja cerere, și că echipa roș-albastră va depune o cerere și pentru Ghencea.

„Sper să nu mai fim alungați din orașul pe care-l reprezentăm. Dacă tot sunt stadioane, care trebuie întreținute, ar trebui să ne lase să plătim sumele foarte mari ca să jucăm pe ele. Chiar dacă e Arena Națională, Ghencea sau Arcul de Triumf... Să ne lasă să jucăm în București, nu să mergem la Giurgiu, unde nisipul ne-a marcat un gol care, probabil, ne-a costat titlul. 

Arena Națională ne găzduiește cât timp nu o să fie turneul de DOTA 2. Eu am crezut că la jocurile video stai în fața calculatorului și te joci cu un joystick. Am înțeles că e chiar sport. Înainte eram goniți că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion, făcut cu zeci de milioane, acum vom fi goniți pentru că se joacă DOTA 2.

După EURO, Arena Națională va găzdui un alt eveniment uriaș internațional: buget de peste 40 de milioane de dolari!
ARENA NAȚIONALĂ
După EURO, Arena Națională va găzdui un alt eveniment uriaș internațional: buget de peste 40 de milioane de dolari!

Am făcut cerere să jucăm pe Arcul de Triumf și așteptăm răspuns. Nu am făcut pentru Ghencea, dar probabil că vom face.  Nu are niciun sens să ne certăm cu cineva. Dacă oamenii vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie gaură în buget ca echipa de fotbal... Echipa la care am activat a făcut performanță acolo. Noi am numit stadionul din Ghencea «Templul fotbalului românesc». 

Chipirliu a intrat în istorie pentru că e primul care a marcat pe noul stadion. Este jenant și strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens! Armata ar trebui să se ocupe de altceva.

Dacă cineva își permite să facă un stadion din banii noștri, iar stadionul să intre în paragină pentru că refuză ca cineva să plătească o sumă consistentă pentru a-l folosi, atunci acea persoană trebuie să răspundă în fața celor abilitați să pună întrebări. Vrem să jucăm în București. Aici avem sediul, nu cum zicea nea Talpan, că suntem din Berceni. Există cartierul Berceni în București. 

Personal, eu îmi doresc să jucăm la Arcul de Triumf. Sunt foarte mari probleme cu accesul fanilor. Nu știm ce va fi pe viitor. Dacă vin 2.000 de fani pe 55.000 de locuri se vede urât. Dacă vin pe 8.000 de locuri, parcă e altceva”, a declarat Mihai Stoica în conferința de presă.

Gigi Becali vrea în Ghencea! Patronul de la FCSB a decretat: „Se vor ruga de mine să joc acolo”
FCSB
Gigi Becali vrea în Ghencea! Patronul de la FCSB a decretat: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

De ce nu vinde FCSB abonamente

Team managerul a explicat și de ce FCSB nu a pus la vânzare abonamente pentru noul sezon din Liga 1.

„Am primit multe mesaje din partea fanilor. Cum să scoatem abonamente? Pe ce stadion? Acum trebuie și test pentru cei care nu au vaccin. Nu e ușor”, a adăugat MM Stoica.

„Nu știu dacă abonamentul nostru va permite să mergi la DOTA 2. Nu avem cum să scotem abonamente. Are cineva și vine varianta delta de coronavirus... Ce facem, îl trimitem în Deltă? Nu e OK pentru abonamente”, a adăugat MM.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi tot inventează! Cum va arăta FCSB, după ce Becali a schimbat posturile jucătorilor

Gigi tot inventează! Cum va arăta FCSB, după ce Becali a schimbat posturile jucătorilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (106)
johhny_cage
johhny_cage  •  15 Iulie 2021, 13:29

fcfcsb berceni e de toata jena. conducatori penibili, antrenori marionete si mereu fara stadion propriu, parazit fotbalistic pe care de disparitie. poate juca pe stadionul olympia, aproape de targ la vitan, bobocica. se armonizeaza bine cu buruienile

5601
5601  •  15 Iulie 2021, 07:44

Să nu uităm că fecesebistii sunt rău platnici. Ei vor pe Național Arena, dar încă nu au plătit sumele pt meciurile disputate acolo anul trecut.

5601
5601  •  15 Iulie 2021, 07:37
Postat de orlick pe 14 Iulie 2021, 22:44

Propagandistii cazarmei mint cum respira. Primăria va incasa 500.000 euro, nu 6 milioane! Problema e ca stadionul a fost făcut pentru fotbal și fotbalul ar trebui să aibă prioritate! Își imaginează cineva ca Milan sau Roma ar putea fi scoase de pe stadion pentru prostii de genul asta? În România echipa cu cei mai mulți suporteri e sicanata mereu, iar statul construiește stadioane pentru echipe de cartier.

FC FCSB nu înseamnă nimic în fotbalul românesc. E cantitate neglijabila. Deci nu poate avea prioritate în fața unui turneu de DOTA. Hai, la Pitești cu voi!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează