FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica: „Deian Sorescu nu trebuia să fie propus la FCSB”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 13:10 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 13:30

Gazeta Sporturilor a dezvăluit marți că Dinamo l-a propus pe căpitanul Deian Sorescu (23 de ani) la FCSB pentru un transfer. 

„Câinii” au cerut 500.000 de euro pentru fundașul dreapta, dar Gigi Becali nu a fost interesat, iar negocierile nu au avansat.

VIDEO Mihai Stoica: „Deian Sorescu e unul dintre cei mai buni jucători din România”

Mihai Stoica, cel care l-a lăudat în trecut pe Deian Sorescu, a vorbit din nou la superlativ despre internațonalul român.

„Deian Sorescu nu trebuie să fie propus la FCSB. E unul  dintre cei mai buni jucători din Romania în acest moment. Și orice jucător foarte bun ne interesează. Nu trebuie să ni-l propună cineva. Și nici nu știu cine îl poate propune.

Poziția pe care evoluează e ocupată si nu mi se pare fair să discut despre un jucător despre care nu știu dacă va ajunge. 

Mie îmi place foarte mult Deian Sorescu și îmi pare rău că, atunci când a plecat de la Timișoara, habar n-aveam că e polivalent. Îl văzusem doar pe o poziție, care atunci era ocupată de Man”, a spus Mihai Stoica în conferința de presă. 

„Ce să fac cu Sorescu? Avem dubluri pe fiecare post. Nu mai am treabă. Nu mă mai interesează niciun jucător! Ce să mai fac cu ei? Avem o strategie, nu te joci așa. La CFR Cluj e altă strategie. Noi avem un buget de salarii de 400-500.000 de euro pe lună. Să mă duc la 700.000 de euro ca CFR? Că acolo cam atât e. Dar e treaba celor de acolo, ei au altă strategie. 

Eu stau liniștit acum. Am riscat și eu, când am luat tineri. Acum se văd roadele. Puteam să iau și eu jucători de 28 de ani și luam campionatul, dar și așa am pierdut la limită. Nu mai riscăm. Trebuie avem grijă, să ne acoperim, ca să nu ne înghețe picioarele
- Gigi Becali

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Todoran și MM explică de ce are nevoie FCSB pentru titlu: „Dacă s-ar regla astea, atunci am avea șanse foarte mari”

Mihai Stoica, mesaj clar în conferință: „Nu ne mai alungați! Este jenant și strigător la cer să continuăm cu acest nonsens”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Iulie 2021, 20:44
Postat de gazistu pe 14 Iulie 2021, 13:33

unde sa joace? in locul cui?

asa e, nicio sansa la FCSB unde pe postul de fundas dreapta ii au pe Kyle Walker si pe De Lorenzi. Iar la mijloc pe dreapta ii au pe Mahrez si Sarabia. hai da-o incolo de treaba daca nu crezi ca nu ar putea juca Sorescu de Cretu , Harut sau chiar Tavi Popescu in atac.

demolarii
demolarii  •  14 Iulie 2021, 17:10

O discuție inutilă pentru Fcsb. La fel ca și în cazul Ghnoere discuțiile au fost poate cu impresarul, deși jucătorul nu e in ultimele 6 luni. Dacă se respecta,Sorescu, poate pleca la acelasi nivel ca și Nedelcearu....

siriussirius
siriussirius  •  14 Iulie 2021, 16:52

Una ii ce crede mm si alta e ce zice si face cel ce da banii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează