FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Schimbare de atitudine în scandalul de la FCU Craiova » Clubul a deschis o procedură disciplinară!

FCU Craiova a deschis o procedură disciplinară împotriva atacantului Robert Răducanu (24 de ani). După amenințările fanilor, acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente.
FCU Craiova a deschis o procedură disciplinară împotriva atacantului Robert Răducanu (24 de ani). După amenințările fanilor, acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 19:20 / Actualizat luni, 09 august 2021 21:43

FCU Craiova a deschis o procedură împotriva atacantului Robert Răducanu (24 de ani). Inițial, Mititelu Jr. anunțase că jucătorul nu se mai antrenează cu echipa din cauze disciplinare, acum oltenii informează că fotbalistul e cel care a decis să nu se mai prezinte la pregătire.

„În legătură cu informațiile apărute în media cu privire la situația jucătorului Răducanu Dumitru-Robert, facem următoarea precizare: Începând cu data de 28.07.2021, jucătorul Răducanu Dumitru-Robert nu s-a mai prezentat la echipă, el lipsind nemotivat în toată această perioadă. 

În urma acestei situații create, în prezent se află în derulare procedura disciplinară prevăzută de regulament”, a comunicat oficial nou-promovata. 

Adrian Mititelu Jr. a susținut altceva inițial: „Noi am decis să nu se mai antreneze”

Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, din motive disciplinare. E un subiect închis pentru noi, deocamdată. Antrenorul a decis asta, împreună cu conducerea
Adrian Mititelu Jr., patron FCU Craiova, în urmă cu o zi

Scandal la FCU Craiova

Ultrașii celor de la FCU Craiova nu vor să îl mai vadă pe atacantul Robert Răducanu la antrenamentele lui Adrian Mutu!

Robert Răducanu este unul dintre cei vechi jucători din actualul lot al lui FCU Craiova. Sosit în 2018, de la Chiajna, vârful i-a supărat pe fani. 

Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei, îl avertizează că nu are ce căuta la antrenamente, până nu își cere scuze pentru jignirile aduse unor spectatori în vârstă, aflați în tribunele arenei „Ion Oblemenco” la meciul cu Dinamo. 

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în vârstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămână mai târziu. Niciun jucător al Universității nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universității. 

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu. El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente. 

Dacă aflăm că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-au aflat și Adi Mutu și Adiță (n.r. Adrian Mititelu Jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, a transmis Andrei Preda, la Radio Gold FM. 

175.000 de euroeste cota lui Robert Răducanu, conform transfermarkt. Atacantul a bifat două apariții în acest sezon, fără să marcheze

Mititelu Jr., despre tricourile lui FCU Craiova: „Am văzut la Chelsea”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Liderul și gafeurul! » Cum s-au mișcat noii jucători de la FCSB

EXCLUSIV Încă două transferuri la FCU Craiova » Vin doi olandezi sub comanda lui Adrian Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
george.br
george.br  •  10 August 2021, 23:01
Postat de nicolae.ungureanu pe 10 August 2021, 22:02

Sunt născut după revoluție.

:)))Era o ironie, evident. Te comporti exact ca un pionier pe vremuri.

nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  10 August 2021, 22:02
Postat de george.br pe 10 August 2021, 18:12

Pe cuvantul tau de pionier?

Sunt născut după revoluție.

stefy29
stefy29  •  10 August 2021, 20:57
Postat de nicolae.ungureanu pe 10 August 2021, 12:52

Greu de imaginat o echipă mai antipatică decât FCU. Tot ce e rău, greșit, prost, infatuat și *** în oraș s-a strâns în același loc. Retrogradare și desființare cât mai grabnică le urăm.

Tot cu clona, tot cu clona? Nu ti a mai venit mintea la cap?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close