FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO FCU Craiova s-a reunit azi » Primul transfer al oltenilor, sub comanda lui Napoli

Nicolo Napoli bifează al 8-lea mandat pe banca oltenilor! +8   FOTO
Nicolo Napoli bifează al 8-lea mandat pe banca oltenilor!

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 17:42 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 17:56

FCU Craiova a efectuat în această după-amiază primul antrenament din 2022, în baza „Fotbal Park” din Craiova. Ședința a fost condusă de noul antrenor Nicolo Napoli (59 de ani), aflat la al 8-lea mandat la echipa lui Adrian Mititelu!

Tehnicianul italian a avut la dispoziție doar un grup restrâns de jucători, întregul lot urmând a se reuni mâine.

Nicolo Napoli, apostrofat de fanii FCU la venirea în Craiova: „Ne-am săturat! Lasă-ne, frate!”
FCU CRAIOVA
Nicolo Napoli, apostrofat de fanii FCU la venirea în Craiova: „Ne-am săturat! Lasă-ne, frate!”

FCU Craiova s-a reunit

+4 FOTO
  • foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

La sedința de pregătire au participat doar o parte a jucătorilor din lot, printre care și Gabi Enache, deocamdată singurul transfer efectuat în această iarnă de FCU Craiova, potrivit site-ului Ediție Specială.

Până la reluarea campionatului, FCU Craiova are programate două meciuri de verificare: cu CS Mioveni, pe 10 ianuarie, și cu Șelimbăr, locul 9 în L2, pe 15 ianuarie. Oltenii vor juca primul meci oficial pe 24 ianuarie, în compania Farului, la Ovidiu.

Nicolo Napoli s-a întors la FCU Craiova, nu oficial încă

Reinstalarea lui Nicolo Napoli pe banca oltenilor a fost întâmpinată cu ostilitate de fanii din Peluza Sud. Italianul a ajuns luni seară în Craiova, iar la aeroport a fost așteptat de mai mulți ultrași din galerie. Câteva zeci de fani l-au înconjurat pe Napoli și i-au transmis acestuia că nu sunt de acord cu instalarea lui la FCU Craiova, fără a exista incidente între cele două părți.

„Ne-am săturat de telenovela asta, vii, pleci! Nu avem nimic cu tine personal, nu avem nimic cu tine ca om. Dar nu mai vrem. Ne-am săturat. Îți asumi dacă semnezi. Lasă-ne, frate. Lăsați-ne...”, i-a spus Sorin Chipeșu, unul dintre liderii galeriei, lui Napoli, adăugând că fanii nu au încredere că poate avea rezultate în Liga 1, după ce a fost demis din Liga 2 și Liga 3.

În plus, din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, suporterii i-au dezvăluit lui Napoli că după ultimul său mandat la olteni, Adrian Mititelu le-a transmis că este un antrenor slab.

De partea cealaltă, antrenorul le-a transmis fanilor că a venit să ajute clubul și să salveze echipa de la retrogradare.

Napoli nu e încă antrenorul din acte al oltenilor. „Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de față un contract cu gruparea alb-albastră”, a informat pe Facebook clubul din Bănie.

Fostul fundaș al lui Juventus Torino a mai antrenat echipa lui Mititelu în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019 și 2020.

Napoli a devenit al patrulea antrenor principal al nou-promovatei de la începutul campionatului, după Adrian Mutu, Eugen Trică și Flavius Stoican. În ultimele două meciuri din 2021, interimatul a fost asigurat de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Înainte să bată palma cu Nicolo Napoli, Adrian Mititelu a mai negociat și cu Bogdan Andone și cu Andrei Prepeliță, care ar fi venit alături de Mihai Ianovschi, dar toți au refuzat propunerea oltenilor. Astfel, patronul FCU Craiova s-a orientat către mantaua de vreme rea.

Napoli i-a pregătit ultima dată pe olteni în Liga 2, în perioada august – octombrie, când l-a schimbat tot pe Eugen Trică. A plecat după 8 etape, deși FCU Craiova era lider.

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Păzea, olteni! Gabi Enache n-a venit singur la FCU Craiova » Lena, fostul model Playboy, face senzație în Bănie

Eugen Trică: „La FCU am simțit spiritul Craiovei Maxima, deşi foştii mari jucători sunt cu echipa lui Rotaru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
kuba
kuba  •  04 Ianuarie 2022, 20:57
Postat de houri.10 pe 04 Ianuarie 2022, 18:12

Exista un preș mai murdar decât acest Nicolo Napoli??? Sa te umilească alde gogoașă e cel mai jenant lucru care ți se poate întâmpla.

Yep, acel pres mai "murdar" decat Picolo Napoli este Peluza Nord. O mana de tradatori, manipulati de bachus Sorin cofetarie.

kuba
kuba  •  04 Ianuarie 2022, 20:56
Postat de george.br pe 04 Ianuarie 2022, 19:46

Ai fost suparat rau pe scoala, este?

Scoala de balet :))))

tivireli
tivireli  •  04 Ianuarie 2022, 20:06
Postat de houri.10 pe 04 Ianuarie 2022, 18:12

Exista un preș mai murdar decât acest Nicolo Napoli??? Sa te umilească alde gogoașă e cel mai jenant lucru care ți se poate întâmpla.

Nicolo nu are cum sa-l controleze pe Gogoase. Iar acesta vorbeste gura fara el. Ce treaba are banda lui Gogoase cu ce face patronul cu echipa finantata din propri lui bani? Niste pierde-varā de care are nevoie gsp-ul. Presa de scandal

Vezi toate comentariile (10)
Comentează