FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Păzea, olteni! Gabi Enache n-a venit singur la FCU Craiova » Lena, fostul model Playboy, face senzație în Bănie

FOTO: Instagram @Gabriel Enache +48   FOTO
FOTO: Instagram @Gabriel Enache

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 09:26 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 11:14

Gabriel Enache (31 de ani) a fost transferat de FCU Craiova. Fundașul dreapta a venit în Bănie alături de soția-fotomodel Lena Rohozneanu.

Relația dintre Gabriel Enache și Lena Rohozneanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Fostul fundaș de la FCSB a divorțat în 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy. Cei doi sunt de nedespărțit acum, lucru care se poate observa perfect pe rețelele de socializare.

FOTO Imagini cu Lena Rohozneanu, a doua soție a lui Gabi Enache

+44 FOTO

Lena Rohozneanu, model Playboy, fostă nevastă de handbalist

Lena Rohozneanu, noua soție a lui Gabi Enache, a fost căsătorită cu handbalistul Mihai Rohozneanu, ex-căpitan al echipei naționale. În 2013 a apărut pe coperta revistei Playboy. Ea și fotbalistul de la FCSB au un copil, un băiat. În trecut, Lena a câștigat concursurile Miss Banat și Top Model România. Ea mai are un copil, o fetiță, cu Mihai Rohozneanu, fostul soț.

Gabi Enache, probleme după divorț

Separarea de Mădălina, prima soție, încă mai are urmări pentru fotbalistul de la FCU Craiova. Anul trecut, instanța a decis că are o datorie de 110.000 de lei către fosta nevastă, pensie alimentară neplătită în 2017 și în 2018.

În afara datoriei pe care a calculat-o instanța, judecătorul a stabilit și că Enache va avea de achitat către fosta lui familie o optime din venit, lună de lună, în următorii 13 ani, până la majoratul copilului.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Fotbalist din Liga 1, răsfățat de Salt Bae » Și-a dus iubita la unul dintre cele mai faimoase restaurante ale planetei

VIDEO Ce ar „fura” Betancor, fotbalistul străin al anului în Liga 1, de la greii Messi și Ronaldo: „Sunt cei mai buni, o inspirație!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
houri.10
houri.10  •  30 Decembrie 2021, 14:23

Drum bun în liga 2

knuty
knuty  •  29 Decembrie 2021, 15:47

Face senzatie printre PROSTI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează