FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova l-a dat afară după 5 etape din noul sezon » Mititelu se declarase nemulțumit: „Au trecut toate mingile pe lângă el”

Sabino Oliva
Sabino Oliva

Articol de , - Publicat sambata, 12 august 2023 14:55 / Actualizat sambata, 12 august 2023 18:45

FCU Craiova a anunțat despărțirea de italianul Sabino Oliva (50 de ani), cel care a ocupat funcția de antrenor de portari în prima jumătate a anului.

Oliva a servit ca antrenor de portari la FCU Craiova mai întâi în staff-ul lui Nicolo Napoli, cel care a condus echipa în finalul sezonului trecut, apoi în formula de staff din prezent, în care „principal” este Nicolae Dică.

Anunțul despărțirii de italian a venit a doua zi după meciul câștigat de alb-albaștri cu FC Voluntari, 3-1.

Scandal imediat după Steaua - Metaloglobus » Oprița și Vîrtej au sărit la arbitru: „Penalty discutabil”
CSA STEAUA - METALOGLOBUS 1-1
Scandal imediat după Steaua - Metaloglobus » Oprița și Vîrtej au sărit la arbitru: „Penalty discutabil”

FCU Craiova a dat afară antrenorul de portari după 5 etape

„FCU Craiova 1948 și Sabino Oliva au decis de comun acord încheierea contractului.

Îi mulțumim pentru dedicarea de care a dat dovadă în antrenamentele portarilor noștri și îi urăm mult succes pe viitor”, a transmis clubul condus de Adrian Mititelu.

Surse ale Gazetei transmit că șefii clubului erau dezamăgiți de modul în care Oliva se ocupa de pregătirea portarilor, în special de aspectul ieșirilor pe centrări, o problemă veche pentru Robert Popa.

FCU Craiova a început sezonul dezastruos, cu 3 înfrângeri la rând, dar Nicolae Dică pare să fi redresat corabia. Oltenii au două victorii consecutive și au scăpat, cel puțin momentan, de zona fierbinte din clasament.

Adrian Mititelu se declarase nemulțumit de Robert Popa după 3-4 cu U Cluj

În primele 5 etape, FCU a încasat 9 goluri, majoritatea în „thriller-ul” cu U Cluj, 3-4. Robert Popa a fost integralist în toate cele 5 partide, avantajul său față de Ionuț Gurău fiind că se pliază pe regula U21.

După 3-4 cu U Cluj, Mititelu sugerase că este nemulțumit de felul în care a apărat Popa:

„Parcă toate mingile au trecut pe lângă Popa. Nu ascund că luăm în calcul să oferim și alternativa unui copil talentat, dar trebuie să scoatem un jucător important din echipă. Trebuie să ne gândim bine. Nu spun că nu avem încredere în Popa, dar e și ghinionist”.

Replica celor de la FCU Craiova 

Plecarea lui Sabino Oliva nu are nicio legătură cu începutul mai greu de sezon al echipei noastre. Mai mult de atât, atât conducerea cât și cei 5 portari pe care echipa noastră îi pregătește, au fost foarte mulțumiți de activitatea depusă de Oliva. 

Numai dorința și problemele personale ale domnului Oliva au făcut să reziliem contractul. Domnealui ne-a și recomandat un antrenor pe care urmează să îl prezentăm zilele următoare
- Eduard Zelgin, team manager FCU Craiova

Citește și: 

Plecare-surpriză de la FCU Craiova! Și-a reziliat contractul, deși îl prelungise în urmă cu 3 luni și a fost om de bază în startul sezonului
FCU CRAIOVA
Plecare-surpriză de la FCU Craiova! Și-a reziliat contractul, deși îl prelungise în urmă cu 3 luni și a fost om de bază în startul sezonului
Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete
RAPID - PETROLUL
Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  15 August 2023, 00:04
Postat de ku.ba. pe 12 August 2023, 20:29

Ionescule schimba maneaua! Forta Poli Iasi! Distrugeti clona blue lions mogosoaia!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex03036
alex03036  •  13 August 2023, 00:13
Postat de george.br pe 12 August 2023, 22:45

Ar trebui sa-ti vezi de drumul tau...

Pai de ce?! E revoltător sa ai doar 6 punte după 5 etape! La ce jucători are trebuia ss defileze! Sa vină altul mai bun daca el nu e in stare! Cate sanse sa i se des?! Mioveniul tot el l-a retrogradat, cu Steaua ers pe ultimele locuri si au și luat 10 de la danezi! 6 puncte din 15 posibile e o rușine!

george.br
george.br  •  12 August 2023, 22:45
Postat de alex03036 pe 12 August 2023, 16:54

ar cam trebui sa plece si Dica! de cand a venit a strâns doar 6 puncte

Ar trebui sa-ti vezi de drumul tau...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează