FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL

Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 14:24 / Actualizat sambata, 12 august 2023 14:55

Mai mulți fani ai Petrolului sunt rugați de Jandarmeria București să nu vină la meciul cu Rapid. Motivul? Au primit bilete într-o zonă care ar fi trebuit să rămână liberă, din motive de securitate

  • Rapid – Petrolul se joacă duminică, de la 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, Prima Sport și DigiSport.

Azi, Jandarmeria a emis un comunicat prin care anunță că anumiți fani ai Petrolului nu vor putea intra pe stadion dacă și-au luat bilete într-o anumită zonă.

O parte dintre fanii Petrolului nu pot intra la meciul cu Rapid

Concret, Rapid a emis bilete pentru sectorul 109 din Peluza Sud a stadionului Giulești, dar acea zonă este una tampon între fanii Rapidului și cei ai echipei oaspete. 

Astfel, niciun suporter nu are voie să intre acolo, iar Jandarmeria le transmite celor care au bilete în acea zonă să nu facă deplasarea la București.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID București și FC PETROLUL Ploiești, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În urma unei erori tehnice, organizatorul evenimentului sportiv a emis bilete de acces cu valoare 0 pentru suporterii oaspeți, în sectorul 109 al peluzei Sud, stabilit la omologarea arenei sportive ca zonă de siguranță, ce trebuie să rămână liberă. 

În acest sens, adresăm rugămintea tuturor suporterilor oaspeți care dețin bilete în această zonă, de a nu efectua deplasarea la acest meci de fotbal, întrucât, din rațiuni de siguranță pentru spectatori și în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, accesul lor nu va fi permis.

- comunicat Jandarmeria București

Mesajele peluzei pentru jucătorii Petrolului

Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete

VIDEO Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dumitru Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

Citește și: 

De ce a venit Bogdan Lobonț la Rapid? Primul interviu: „Sunt două motive”

Claudiu Tudor, președintele de la Petrolul, vrea să facă un gest rar întâlnit la derby-ul cu Rapid: „Încă mă gândesc la asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 August 2023, 10:54

Nu se poate amice , la Rapid toate locurile de la peluze sunt cumpărate cu abonamente. Uneori câțiva suporteri poate nu se prezinta la un meci dar e prea puțin pt ca stadionul este full meci de meci. Cred ca cea mai buna soluție a Rapidului era sa-i solicite lui nea Ciolacu, sa mai facă un abuz în serviciu, ca meciul cu Petrolul sa se joace în cazarma din Ghencea. Astfel s-ar bate toate recordurile fcsbiste privind numărul spectatorilor. Ar fi fost peste 40.000 și încă 5-6 mii pe afara. De altfel, trebuie știut ca și la vechiul stadion Ghencea, recordul îl deține tot un meci Rapid - Petrolul, peste 42.000 de spectatori..si atenție, meci din liga a II -a PS- suporterii Rapidului sa-i "mulțumească "fcsbistului fost premier Orban care s-a opus cu indarjire ca noul stadion Rapid sa fie construit de firme din Elveția sau Austria, care l- ar fi făcut cu 18-20.000 locuri. A preferat ( politic) firma Erbasu care nu avea nici în clin nici în mânecă cu construcția stadioanelor. De altfel atât stadionul Rapid cât și cel din cazarma Ghencea sunt cele mai urat construite , făcute din sărăcie, cu scaune de grădiniță. Uitati-va la Stadionul echipei Sepsi ca să vedeți ce inseamna un stadion occidental, cu adevărat de 5 stele, cu scaune confortabile și cai de acces lejere. Firma Erbasu cât și arhitectul sau grupul de arhitecți nu aveau ce sa cauta ca sa facă școală pe aceste doua stadioane. Nu aveau acest obiect de activitate.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 August 2023, 10:37
Postat de Hagicianul pe 12 August 2023, 16:12

Dacă e greșeala Rapidului, firesc era ca ei să renunțe la un sector alocat gazdelor pe care să îl transforme apoi în zonă tampon... Era mult mai facilă relocarea suporterilor proprii pe restul locurilor nevândute din stadion decât să interzică accesul unor oameni care au bilete la meci...

Nu se poate amice , toate locurile de la peluze sunt cumpărate cu abonamente. Uneori câțiva suporteri poate nu se prezinte la meci dar e prea puțin pt ca stadionul este full meci de meci. Cred ca cea mai buna soluție a Rapidului era sa-i solicite lui nea Ciolacu, sa mai facă un abuz în serviciu, ca meciul cu Petrolul sa se joace în cazarma din Ghencea. Astfel s-ar bate toate recordurile fcsbiste privind numărul spectatorilor. Ar fi fost peste 40.000 și încă 5-6 mii pe afara. De altfel, trebuie știut ca și la vechiul stadion Ghencea, recordul îl deține tot un meci Rapid - Petrolul, peste 40.000 de spectatori..si atenție, meci din liga a II -a

stefanitaii
stefanitaii  •  12 August 2023, 18:59
Postat de flob pe 12 August 2023, 16:42

Pai tehnic nu se poate. Pentru că sectorul oaspete pe lângă zona tampon este și îngrădit. Dacă muti suporterii gazda îți trebuie pe lângă zona tampon și mai multă securitate și cu asta nu va fi de acord jandarmeria. Deci, vinovații sa plătească și cei care au cumpărat în acel sector pe lângă banii returnați sa primească și o despăgubire.

scrie ca sunt cu valoare 0, deci s-au dat gratuit oaspetilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează