FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Jucătorul atacă: „Nu vă duceți la FCU Craiova! S-au comis multe infracțiuni” » Trupa lui Mititelu a replicat printr-un comunicat

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 13:54 / Actualizat sambata, 05 august 2023 14:25

Continuă războiul declarațiilor după ruptura dintre mijlocașul ofensiv brazilian Giovanni Piccolomo (29 de ani) și FCU Craiova. De data asta, chiar jucătorul a criticat clubul lui Mititelu în presa din Brazilia, în timp ce oltenii s-au repliat printr-un comunicat.

Cazul „Giovanni Piccolomo” pe scurt:

După ce impresarul mijlocașului a acuzat clubul din Bănie de mai multe iregularități, printre care falsificarea unui document, a venit rândul fotbalistului să o atace pe FCU Craiova. Și a făcut-o în Brazilia, la prezentarea la noua formație.

Giovanni Piccolomo o acuză pe FCU Craiova: „S-au comis multe infracțiuni”

Jucătorul atacă: „Nu vă duceți la FCU Craiova! S-au comis multe infracțiuni” » Trupa lui Mititelu a replicat printr-un comunicat
Giovanni Piccolomo

 „Contractul era pe 6 luni și exista o clauză de prelungire pe doi ani, dacă exista interes din partea ambelor părți. Când contractul s-a încheiat, am aflat că s-a activat clauza fără acordul nostru. Am intentat proces la FIFA. Chiar mi s-a falsificat semnătura și asta m-a împiedicat să ajung mai repede aici!

S-au comis multe infracțiuni. Și vreau să avertizez jucătorii. Dacă aveți ocazia să mergeți la acest club, nu o faceți”, a spus Giovanni Piccolomo, potrivit Globo.

FCU Craiova a replicat printr-un comunicat: „Contract perfect valabil, jucătorul e în culpă”

FCU Craiova a emis azi un comunicat în care îl acuză pe jucător și spune că îi va solicita și daune suplimentare, pentru defăimare.

În legătură cu informațiile apărute în presa cu privire la relația dintre FCU si Giovanni Piccolomo:

-Jucătorul este în culpă față de clubul nostru, deoarece a rupt unilateral contractul scadent în 30 iunie 2025. 

Deși a semnat un angajament perfect valabil, jucătorul nu s-a mai prezentat la reunirea echipei din 16 iunie 2023, comunicând clubului că contractul încheiat nu ar fi valabil, încurajat fiind, se pare, și de acțiunile jucătorului Andre Duarte.

-Precizam faptul ca jucătorul și-a dat acordul scris, inclusiv pentru opțiunea de prelungire a contractului, iar alegațiile acestuia cu privire la un presupus fals sunt doar declarații nereale și iresponsabile, făcute probabil pentru a liniști clubul unde s-a legitimat provizoriu în prezent, în Brazilia.

Precizăm că jucătorul a fost asistat de impresari la încheierea acestor acte. Orice presupus fals poate fi dovedit foarte ușor.

-În prezent, Piccolomo a obținut cartea verde provizorie până la derularea litigiului la FIFA/TAS, acolo unde clubul nostru a depus o acțiune în vederea constatării faptului că jucătorul și clubul AVAI din Brazilia au denunțat unilateral contractul și, prin urmare, trebuie sa suporte în solidar consecințele contractuale penalizatoare stabilite în contract.

Mai mult, clubul va solicita suplimentar daune pentru afirmațiile nereale și calomniatoare făcute de către jucător.

-De asemenea, clubul arată că nu datorează nicio suma de bani lui Giovanni Piccolomo, din contră, în acest moment, acesta a produs prejudicii clubului care i-a întins o mână oferindu-i un contract generos.

Citește și:

MM Stoica, despre 3 mutări pe care FCSB le-ar putea face în următoarele zile: „Ne interesează foarte tare acest jucător”

Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
dansy
dansy  •  06 August 2023, 11:43
Postat de User11 pe 05 August 2023, 16:52

Vorbesc membrii de partid care si-au infiintat si ei o echipa direct in liga a2a ca pe vremea comunistilor

Și voi care,prin manevre oculte,ați schimbat seria ca sa puteți promova!

morisca_11
morisca_11  •  06 August 2023, 11:00

DACA CEI DE LA TAS VOR DA DREPTATE LUI DUARTE SI PICOLLOMO CU SIGURANTA A DOUA ZII MITITELU VA FI IAR ARESTAT PENTRU FALS IN ACTE SUB SEMNATURA PRIVATA !!! CREDEM SI VA SPUN FOARTE CLAR ACEST *** NU VA MAI STA MULTE ZILE IN LIBERTATE !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  05 August 2023, 23:19
Postat de User11 pe 05 August 2023, 16:52

Vorbesc membrii de partid care si-au infiintat si ei o echipa direct in liga a2a ca pe vremea comunistilor

La cate clone ai prostule ai ramas fara idei cand ti-ai facut contul asta :)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează