FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Anunțul zilei la FCU Craiova » L-au convins pe Mititelu: 3 jucători au semnat azi prelungirea contractelor!

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 16:24 / Actualizat luni, 15 mai 2023 16:51

După ce și-a asigurat locul la barajul din play-out pentru Conference League, FCU Craiova a decis să prelungească înțelegerile a trei jucători, 

În urmă cu o lună, GSP scria că Adrian Mititelu va decide în funcție de prestațiile din ultimele meciuri ce se va întâmpla cu Mascarenhas și Piccolomo.

Iar azi, formația condusă de Adrian Mititelu, a anunțat că Lorenzo Paramatti și cei doi jucători au semnat noi contracte.

Atât de mare e pierderea! » Lovitură uriașă primită de Hagi înaintea „finalelor” cu FCSB și CFR Cluj
Farul
Atât de mare e pierderea! » Lovitură uriașă primită de Hagi înaintea „finalelor” cu FCSB și CFR Cluj

Trei jucători de la FCU Craiova și-au prelungit contractele

Lorenzo Paramatti și formația noastră au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon. Matheus Mascarenhas și clubul nostru au ajuns la un acord privind o nouă înțelegere, valabilă pentru următoarele două sezoane. Venit în această iarnă, la fel ca Matheus, Giovanni Piccolomo și-a prelungit contractul cu Știința pentru următoarele două stagiuni, până la finalul sezonului 2024/25. 

- comunicat FCU Craiova

  • Matheus Mascarenhas (24 de ani) - este un fundaș brazilian care a venit la FCU Craiova în ianuarie 2023. A bifat 15 meciuri pentru olteni
  • Lorenzo Paramatti (28 de ani) - este un fundaș central italian, venit în septembrie 2020. A jucat 24 de partide în acest sezon, marcând un gol.
  • Giovanni Piccolomo (29 de ani) - este un mijlocaș ofensiv, braziliano-italian. A venit în februarie la FCU Craiova și a jucat 9 partide, în care a marcat un gol.

L-au convins pe Mititelu

În categoria jucătorilor care au viitorul incert la Craiova se mai află atacantul Vladislav Blănuță. Vârful de 21 de ani a fost împrumutat un sezon, de la Pescara, iar oltenii au opțiunea de a-l transfera definitiv în schimbul a 400.000 de euro.

Citește și: 

Dezvăluiri despre bătaia din cantonamentul lui Dinamo: „Am auzit țipete și lovituri. Era pe jos și striga să nu-l mai lovească”

„E greu în play-off cu Dinamo și Rapid” » De ce Gigi Becali nu vrea formația alb-roșie în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  21 Mai 2023, 15:11
Postat de terra.nova pe 16 Mai 2023, 16:16

Cine spune ca nu poate clubul sportiv sa isi reiinfinteze sectia de fotbal bai prostul satului? Esti prea prost sa formulezi o opinie logica :)) gata ai terminat cu fleeşscoru? Ce spui cand nu arata rezultate pentru clona inainte de 91? Cum spuneam efectul prostiei boomerang :)))

Pai ai o unire la csa si vezi rezultatul asa si voi sunteti ça si aia o clona politica

george.br
george.br  •  17 Mai 2023, 23:18
Postat de TIborSzoltan pe 17 Mai 2023, 05:18

Clonache: Universitatea Craiova nu a retrogradat niciodata in liga a 4-a unde a facut mititelu clona… lasa-ne… vezi-ti de clona ta si cu asta basta..tu chiar nu gandesti? Cum ar putea ceva - orice, sa fie infiintat ulterior originalului si sa fie original??? L-ai batut pe Asimov cu sf-urile tale… clonache!!!

Prostule: FC Universitatea Craiova a jucat contra CSU pe vechiul Oblemenco, cand un stadion intreg a huiduit clona impusa cu japca direct in L2! Nu-ti mai amintesti, nu?? Troll nesimtit ce esti!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Mai 2023, 05:18
Postat de george.br pe 16 Mai 2023, 15:59

Ce tot ii dai ba cu reinfiintarea aia, prostule?? Ce sa reinfiinteze, ba??? Daca fotbalul plecase din clubul sportiv, cum mai putea clubul sportiv sa reinfiinteze sectia aia de fotbal? Mare ti-e gradina, Doamne!!!

Clonache: Universitatea Craiova nu a retrogradat niciodata in liga a 4-a unde a facut mititelu clona… lasa-ne… vezi-ti de clona ta si cu asta basta..tu chiar nu gandesti? Cum ar putea ceva - orice, sa fie infiintat ulterior originalului si sa fie original??? L-ai batut pe Asimov cu sf-urile tale… clonache!!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close