FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri despre bătaia din cantonamentul lui Dinamo: „Am auzit țipete și lovituri. Era pe jos și striga să nu-l mai lovească”

Articol de , - Publicat luni, 15 mai 2023 14:25 / Actualizat luni, 15 mai 2023 17:42

Srdjan Luchin (37 de ani) a fost prezent azi la GSP LIVE și a povestit un episod incredibil din vestiarul lui Dinamo.

Fostul fundaș central a fost legitimat la formația alb-roșie în perioada august 2011 - ianuarie 2014, și a dezvăluit cu Andrei Cristea, fost atacant al „câinilor” și actual antrenor la CS FC Dinamo (Liga 4), și Cosmin Matei, actual mijlocaș la Sepsi, au fost implicați într-o altercație, în cantonament.

Incidentul s-a petrecut în aprilie 2013. Presa scria atunci că între cei doi jucători a început un scandal, după o intrare mai tare a lui Cosmin Matei. Cei doi au negat atunci că ar fi existat un conflict aprins. 

„Nu e nimic adevărat”, a spus Matei, completat de Andrei Cristea: „Sunt lucruri care mai apar la antrenament, dar nici nu s-a pus vreodată vorba de un conflict, nicio ceartă de la antrenament nu a degenerat”.

Decizie amânată în privința noului plan de reorganizare depus de Dinamo » Când se poate da decizia
DINAMO
Decizie amânată în privința noului plan de reorganizare depus de Dinamo » Când se poate da decizia

VIDEO Srdjan Luchin, dezvăluiri conflictul dintre Cosmin Matei și Andrei Cristea: „Am auzit țipete și lovituri”

Acum, Srdjan Luchin a povestit ce s-a întâmplat între Cosmin Matei și Andrei Cristea.

„Țin minte că s-au certat pe teren. Matei a avut o intreare urâtă la adresa lui Cristea. I-am despărțit eu acolo, pe teren. Pe urmă, după masa de prânz, eram în camera.

 Iar Matei era pe hol. Era liniște și l-am auzit pe Matei strigând ceva. L-a jignit. Și după câteva secunde au auzit țipete și lovituri. Eram aproape de camera lui Matei. Am fost singurul care a intervenit. I-am despărțit. S-a adunat toată echipa. Cristea l-a pus atunci la punct. Matei era pe jos și țipa să nu-l mai lovească. 

I-am despărțit și după și-au dat mâna. Dar astea se întâmplă. Am trăit peste tot. Nu cred că am fost la o vreo echipă la care să nu se fi întâmplat un asemenea conflict”, a spus Srdjan Luchin la GSP LIVE.

Citește și: 

Mesaj tranșant înaintea derby-ului cu CSA Steaua: „Dinamo nu poate emite pretenții la Liga 1! Mai bine să mai rămână un sezon în Liga 2”

Eroul lui Dinamo în victoria cu Oțelul e categoric înainte de derby-ul cu CSA Steaua: „Toată lumea crede că putem promova direct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  15 Mai 2023, 22:49

Ovidiu Burca ole!

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  15 Mai 2023, 18:54

Daca era vreunu care tipa sigur era vorba de ovidiu burca ca ala-i mai *** pe la dedebeisti! ;-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Mai 2023, 16:48

Cristea si a gasit si el unu mai pitic .In alta ordine de idei se vede cavomu e mai ,,din topor" . Oricat s ar imbraca el la Armani, mârlanismul îi iese prin piele

Vezi toate comentariile (4)
Comentează