FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Mesaj tranșant înaintea derby-ului cu CSA Steaua: „Dinamo nu poate emite pretenții la Liga 1! Mai bine să mai rămână un sezon în Liga 2”

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 17:02 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 19:50

Dănuț Lupu (56 de ani), fost mare jucător la Dinamo, a vorbit despre situația echipei din Liga 2, pe care nu o vede capabilă să promoveze, dar și despre o posibilă fuziune cu CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne.

Oficial la echipa Ministerului de Interne, Dănuț Lupu speră la o fuziune în viitor cu CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea și cu FC Dinamo, formație aflată acum în lupta pentru promovare în Liga 1. 

VIDEO Dănuț Lupu: „Dinamo nu poate emite pretenții acum”

„Nu sunt în măsură să spun dacă se poate o fuziune sau nu. Am spus de acum 3 luni că îmi doresc extraordinar ca din 3 Dinamo să reușim să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. 

Ceea ce înseamnă Dinamo, o echipă care să se poată bată iar la campionat. O echipă de care să se teamă adversarii când joacă cu ea, nu ceea ce este astăzi. Îmi doresc extraordinar de mult să promoveze și anul acesta, dar nu cred că echipa pe care o are Dinamo acum poate emite pretenții”, a declarat Dănuț Lupu. 

Dănuț Lupu: „Dinamo să mai stea un an în Liga 2”

„Dinamo vine după un rezultat extraordinar de bun la Galați. Îmi doresc să câștige fiindcă până la urmă într-adevăr, derby înseamnă doar CS Dinamo - FCSB ssu CSA Steaua - FC Dinamo. Până la urmă ce înseamnă Steaua și Dinamo e întotdeauna un derby frumos. 

Eu mi-aș dori să promoveze anul acesta, dar în același timp le-aș da un sfat: mai degrabă să mai stea un an în Liga 2, să reușească să scape de problemele pe care le au, cea mai importantă fiind transferurile. La ce jucători are acum Dinamo, nu cred că poate emite vreodată pretenții”, a mai precizat fostul fotbalist. 

VIDEO Dănuț Lupu, despre când va începe construcția noului stadion Dinamo

Citește și alte știri din Liga 2: 

Dinamo face apel către fani înainte de derby-ul cu CSA: „Vom fi supravegheați îndeaproape”
DINAMO
Dinamo face apel către fani înainte de derby-ul cu CSA: „Vom fi supravegheați îndeaproape”
Cum promovează Dinamo meciul cu CSA Steaua: „Vrei să îți «ferești» fiul de turmă?”
DINAMO - CSA STEAUA
Cum promovează Dinamo meciul cu CSA Steaua: „Vrei să îți «ferești» fiul de turmă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cristi05
cristi05  •  15 Mai 2023, 08:28

nu stiu daca au echipa de liga 1, probabil nu, dar fata de otelul (nu stiu cum a ajuns in play-off o asemenea echipa), dinamo e parfum.

bogat
bogat  •  15 Mai 2023, 00:45

Pai si Otelul, Iasi au lot mai de liga 1? Sa fim seriosi…

creeperno807
creeperno807  •  14 Mai 2023, 22:33

Daca promoveaza, se vor face multe transferuri si vor fi pretentii chiar de playoff

Vezi toate comentariile (5)
Comentează