FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo face apel către fani înainte de derby-ul cu CSA: „Vom fi supravegheați îndeaproape”

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 11:30 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 12:33

Aflată în lupta pentru un loc de promovare, Dinamo se pregătește de derby-ul cu CSA Steaua, iar liderii din PCH au avut un mesaj pentru fanii „câinilor”.

  • Dinamo - CSA Steaua se joacă luni, 15 mai, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

Azi, pe pagina de Facebook a clubului din „Ștefan Cel Mare” a fost postat un mesaj al liderilor galeriei dinamoviste. Aceștia fac apel la fani să respecte regulile și să nu creeze probleme, astfel încât Dinamo să nu aibă stadionul suspendat într-un eventual meci de baraj pentru promovare.

Dinamo #75. Ce promiteau șefii roș-albilor în momentul înființării clubului: „Vom construi cel mai frumos stadion din Capitală!”
RETRO GSP
Dinamo #75. Ce promiteau șefii roș-albilor în momentul înființării clubului: „Vom construi cel mai frumos stadion din Capitală!”

Dinamo, apel la fani înainte de derby-ul cu CSA Steaua

Pe cât de mult înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi, pe atât de mult trebuie să punem în balanță și efectele acestora. Suntem într-o perioadă în care nu doar echipa trebuie să își calculeze fiecare mișcare, cât și suporterii, iar orice mișcare greșită pe noi ne poate costa închiderea porților, în condițiile în care echipa are nevoie de vocile noastre acum poate mai mult ca niciodată.

Mai exact, în urma incidentelor de la finalul meciului CSA – Dinamo, Federația Română de Fotbal a vrut să închidă porțile stadionului la meciul cu Poli Iași. Cu toate acestea, clubul a obținut aprobarea de a-și primi spectatorii și de a evita o sancțiune. Cu toate acestea, vom fi supravegheați îndeaproape pentru următoarele meciuri, iar orice astfel de incident va duce la închiderea porților.

Urmează meciuri extrem de importante și de-a dreptul critice pentru Dinamo și pentru șansele noastre de promovare. La ora actuală, rolul suporterului este unul esențial în desfășurarea jocului, iar echipa primește un suport foarte mare din glasul fiecărui câine prezent pe stadion. De altfel, fără noi nu s-ar fi ajuns aici, iar principalul obiectiv pentru acesta ar fi fost simpla supraviețuire în Liga 2, lucru nedemn de un club ca Dinamo.

Pe această cale, facem un apel către toți suporterii dinamoviști care vor intra pe stadion la oricare dintre meciurile rămase să nu dea ocazia vreunei autorități să ne suspende terenul, deoarece ar însemna lipsirea echipei de ceea ce este, practic, inima ei și anume, suporterii.

Urmează meciuri esențiale în lupta pentru promovare, iar noi avem datoria de a fi acolo, pe stadion, prezenți fizic pentru echipa noastră. Astfel, vă rugăm ca, în meciurile ce urmează, să nu aruncați cu materiale pirotehnice sau cu orice fel de obiecte în teren, deoarece acestea vor duce la sancționarea echipei cu unul sau mai multe meciuri jucate fără spectatori. Totuși, vă îndemnăm să cântați mai tare și să fiți prezenți din nou pe stadionul Arena Națională, mâine, de la ora 20:30 pentru o nouă partidă în cursa promovării, împotriva celor de la CSA Steaua.

- comunicat Dinamo

VIDEO Dănuț Lupu, despre când va începe construcția noului stadion DInamo: „Marți, de ziua clubului, Ministrul va face un anunț important”

Citește și: 

Cum promovează Dinamo meciul cu CSA Steaua: „Vrei să îți «ferești» fiul de turmă?”

5 informații tari de la Dinamo » Noul investitor își aduce fiul la echipă, o plecare + „Câinii” și-au ales casa pentru baraj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
eddymaster
eddymaster  •  15 Mai 2023, 16:25
Postat de chiorul pe 14 Mai 2023, 21:03

Să se întrebe prostii!

iar prosti suporteri de la vitan barzzesti au bagat echipa in faliment. simplu.

chiorul
chiorul  •  14 Mai 2023, 21:03
Postat de eddymaster pe 14 Mai 2023, 14:09

DOAR de judecatorul sindic vad ca nu sunteti supravegheati de aproape,el ar trebui sa declare falimentul. nu numai ca nu ati platit nimic din datoria de aproape 10 milioane de euro dar ati facut si alte datorii dupa intrarea in insolventa. de ce nu se declara falimentul?

Să se întrebe prostii!

eddymaster
eddymaster  •  14 Mai 2023, 14:09

DOAR de judecatorul sindic vad ca nu sunteti supravegheati de aproape,el ar trebui sa declare falimentul. nu numai ca nu ati platit nimic din datoria de aproape 10 milioane de euro dar ati facut si alte datorii dupa intrarea in insolventa. de ce nu se declara falimentul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează