FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

FCU Craiova se bate cu altă echipă din Liga 1 pentru transferul lui Valentin Gheorghe

FCU Craiova și Voluntari se luptă pentru semnătura lui Valentin Gheorghe
FCU Craiova și Voluntari se luptă pentru semnătura lui Valentin Gheorghe

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 09:57 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 10:21

FCU Craiova și FC Voluntari se luptă pentru semnătura unui jucător care a impresionat în ultimul sezon de Liga 1. Este vorba de Valentin Gheorghe (24 de ani, extremă), fotbalistul Astrei Giurgiu.

Potrivit Prosport, fotbalistul selecționat de Mirel Rădoi pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo are oferte pe masă de la ambele cluburi. Extrema stângă pare mai aproape de a îmbrăca tricoul ilfovenilor, la care președinte este Gabi Tamaș.

Valentin Gheorghe cere un salariu uriaș pentru a merge în Bănie

Vali Gheorghe s-ar fi prezentat la masa negocierilor cu niște cerințe considerate exagerate pentru clubul oltean. Acesta ar fi cerut un salariu de 15.000 mii de euro lunar plus o primă de instalare. Asta pentru că ar fi venit ca jucător liber de contract.

Șefii de la FC Voluntari vor să-i convingă pe cei de la Astra să-l dea pe Valentin Gheorghe, iar giurgiuvenii să păstreze Astrei 50% dintr-un transfer ulterior.
Valentin Gheorghe se va prezenta la noua echipă, indiferent care va fi aceasta, abia după Jocurile Olimpice, acolo unde este convocat de Mirel Rădoi.

Citește aici alte știri despre Liga 1:

Gigi Becali spune stop! Anunț categoric la FCSB: „Nu ne mai interesează”

Harababură totală la Dinamo! Nu știe nimeni cum se va încheia criza » 3 dileme

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
jony_10
jony_10  •  02 Iulie 2021, 23:15
Postat de george.br pe 02 Iulie 2021, 16:42

Voua va place sa traiti in bula. O fi bine si caldut ... Bagati capul in nisip ca strutul si aveti impresia ca nu va vede nimeni...)))) Acum zici ca tu n-ai mai fost pe stadion din 2005... Tu poti sa spui orice acum, inclusiv ca ai fost doar la meciurile Maximei... Bai baiatule, diferenta enorma dintre noi si voi este data de faptul ca noi am ramas langa Stiinta, pe cand voi v-ati repezit la momeala Olgutei. Si stii de ce ati facut asta? Simplu de tot: pentru ca voi nu cunoasteti notiunea de constiinta, de justete, de logica. Stiti si voi in sinea voastra ca echipa aia dospita la Mogosoaia este artificiala, dar, din motivele enumerate un pic mai sus, ii dati inainte cu marca si cu Badea.

Voi ați rămas lângă Știința? Care Știința ma.. Din coceni? Ați rămas lângă pușcăriaș și lângă clona făcută de el în 2017... Justice for booveni!

george.br
george.br  •  02 Iulie 2021, 20:25
Postat de george.br pe 02 Iulie 2021, 20:24

Ai facut pasiune pentru avioane, Poteca... lasa vazduhul, uita-te in braza ca-ti dai peste picioare si nu te vad bine. Cap si-asa nu ai, daca te schilodesti e vai de tine...

*brazda

george.br
george.br  •  02 Iulie 2021, 20:24
Postat de potec pe 02 Iulie 2021, 20:04

Zi ba avion sti sa raspunzi la intrebarile alea sau tu sti sa ne spui doar unde e parcat avionul ala cumparat de mititelu? Nu vrei ma sa ne dai mai multe detalii despre avionul ala? Hai ma ca vad nu poti sa mai ti in tine atita intelepciune, se revarsa pe afara

Ai facut pasiune pentru avioane, Poteca... lasa vazduhul, uita-te in braza ca-ti dai peste picioare si nu te vad bine. Cap si-asa nu ai, daca te schilodesti e vai de tine...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează