FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Harababură totală la Dinamo! Nu știe nimeni cum se va încheia criza » 3 dileme

Dinamo poate avea un nou acționar majoritar, dar lucrurile nu sunt deloc simple în „Groapă”, iar stabilitatea echipei atârnă de un fir de ață.
Dinamo poate avea un nou acționar majoritar, dar lucrurile nu sunt deloc simple în „Groapă”, iar stabilitatea echipei atârnă de un fir de ață.

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 23:10 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 23:39

Dinamo poate avea un nou acționar majoritar, dar lucrurile nu sunt deloc simple în „Groapă”, iar stabilitatea echipei atârnă de un fir de ață.

Dorin Șerdean s-a întâlnit cu Pablo Cortacero și poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo. Există însă și o condiție: ibericul să nu aducă bani în club în perioada următoare (într-un termen NEPRECIZAT). Cum Șerdean nu a vrut să dezvăluie deadline-ul, în „Groapă” predomină în continuare același sentiment de incertitudine.

„Este o situație complicată. Vor urma momente spectaculoase și neprevăzute”, afirmă pentru GSP.ro un apropiat al grupării dinamoviste. În principal, din 3 motive:

  1. Nu știe nimeni ce deadline are Pablo Cortacero pentru a salva clubul. Între timp, posibilitatea echipei de a începe noul sezon este pusă serios la îndoială;
     
  2. Oficialii „câinilor” știau că Pablo Cortacero poate înstrăină acțiunile doar cu acordul lui Ionuț Negoiță, și că această relație de dependență s-ar complica din cauza stării de insolvență. Totuși, oamenii din jurul lui Negoiță susțin că afaceristul a renunțat la calitatea și dreptul de a mai fi implicat în destinul acțiunilor lui Dinamo. Urmează ca aceste variante să se întrepătrundă, iar șeful de la RIN va avea, încă o dată, un cuvânt de spus pentru soarta alb-roșilor;
     
  3. DDB are varianta de a solicita în instanță ca sumele împrumutate până acum să fie convertite în acțiuni. De exemplu, două milioane de euro ar însemna aproximativ 5% din acțiuni. Acest lucru se va face doar cu acordul acționarului majoritar. E greu de crezut că noul #1 din club va fi de acord cu acest demers, întrucât i-ar scădea puterea. Mai ales că persoana care va deține pachetul majoritar poate profita de beneficiile insolvenței în acest caz, anume dizolvarea datoriei către boardul PCH. Dacă scenariul se va respecta, este posibil ca fanii să se revolte, ca în alte situații, și să-și ceară violent drepturile.

Dorin Șerdean caută oameni cu bani pentru Dinamo

„Este nevoie de bani, cred că sunt destui oameni care și-ar dori să investească. Dinamo are fani în toată țara și nu numai. Sunt oameni care au forță financiară”, a spus Șerdean la „Digi Sport Special”.

Unul dintre ei este multimilionarul ardelean Ioan Popa, 63 de ani, cel mai mare producător de carne de pui din România. Gazeta dezvăluia anul trecut că a fost ofertat de „câini” să investească în Ștefan cel Mare, dar la vremea aceea a refuzat. Discuțiile cu Popa, dar și cu alți oameni potenți financiar, ar urma să fie reluate zilele următoare.

Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cum pune Șerdean mâna pe Dinamo: „E un termen-limită” » Continuă haosul la „câini”

Pablo Cortacero, convins să renunțe la Dinamo! Spaniolul are o ultimă șansă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
valentindragobete
valentindragobete  •  02 Iulie 2021, 07:41
Postat de jim_raynor pe 02 Iulie 2021, 02:00

O spun si eu Sam! Hai Dinamo Bucuresti

Hai, hai da' unde ?! La ( in ) groapă ! Păi de ce va grăbiți ca tot acolo ajunge

vanbasten_85
vanbasten_85  •  02 Iulie 2021, 07:41

Apostole, te asteapta Vranceanu sa va continuati articolele despre Dinamo in Cancan! Acolo e locul vostru! Articole neverificate, aruncate pe site doar in goana de a crea confuzie si click-uri. Chiar nu vede nimeni ca acest circ cu proxima semana episodul 1000 a aparut odata cu temerile ca cei 500k de euro investiti de sapasi la Dinamo risca sa zboare odata cu intrarea in insolventa?

jim_raynor
jim_raynor  •  02 Iulie 2021, 02:00
Postat de sameoldstuff pe 02 Iulie 2021, 01:01

Pot să spun doar atât: „ Hai Dinamo București!”

O spun si eu Sam! Hai Dinamo Bucuresti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează