FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

UPDATE Pablo Cortacero, convins să renunțe la Dinamo! Spaniolul are o ultimă șansă

Dorin Șerdean s-a înțeles cu Pablo Cortacero și devine noul acționar majoritar de la Dinamo.
Dorin Șerdean s-a înțeles cu Pablo Cortacero și devine noul acționar majoritar de la Dinamo.

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 21:04 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 22:45

Cornel Țălnar a dezvăluit că Dorin Șerdean s-a înțeles cu Pablo Cortacero și este noul acționar majoritar de la Dinamo. Lucrurile sunt mai complicate în realitate: ibericul are șansa să realizeze o infuzie de capital în club, iar atunci acordul cu Șerdean ar deveni nul!

UPDATE, ora 22.30. Cum pune Șerdean mâna pe Dinamo: „E un termen-limită”

Dorin Șerdean s-a întâlnit cu Pablo Cortacero în Spania și poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo. Există însă și o condiție: ibericul să nu aducă bani în club în perioada următoare (un termen neprecizat!). Cum Șerdean nu a vrut să dezvăluie deadline-ul, în „Groapă” predomină în continuare același sentiment de incertitudine - detalii, pe larg, AICI!

Știrea inițială

Demis în ianuarie din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație, Șerdean a trecut la nivelul următor. A fost în Spania pentru a negocia preluarea pachetului majoritar de acțiuni, în valoare de 72%. Conform lui Cornel Țălnar, persoana care l-a adus în anturajul lui Dinamo, acesta a obținut acordul lui Pablo Cortacero. 

„Șerdean s-a întors aseară din Spania. S-a înțeles cu Cortacero și este noul acționar majoritar. Dinamoviștii care vor să vină lângă Dinamo, să ajute, să salveze clubul, să-l caute pe Șerdean”, a spus Cornel Țălnar, pentru GSP.ro. 

Oricum, conform unor surse apropiate grupării, Ionuț Negoiță ar trebui să-și dea și el acordul în cazul înstrăinării acțiunilor, potrivit detaliilor unui act adițional.

Este un acord semnat. Mai sunt necesare niște proceduri juridice
- Dorin Șerdean, pentru GSP.ro

Joia trecută, domnul Șerdean a vorbit cu Cortacero, Pablo l-a chemat în Spania să-i dea acțiunile. S-a dus vineri, s-au întâlnit cu avocații și, în cele din urmă, Cortacero a spus că l-a păcălit și pe el cineva cu banii, un fond de investiții care a renunțat la Dinamo. Cortacero a recunoscut că nu mai poate și i-a dat acțiunile lui Șerdean. Acum acțiunile sunt la Șerdean, care vrea ca toți dinamoviștii potenți să se adune
- Cornel Țălnar, la „Fotbal Club” (Digi Sport 1)

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%

Șerdean l-a împrumutat cu bani pe Cortacero

Șerdean a făcut parte din „lotul" celor care s-au întâlnit vara trecută cu fostul ministru de Interne al României, Marcel Vela, alături de Cornel Țălnar, Rufo Collado și viceprimarul de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu.

Mai mult, Șerdean este unul dintre „pilonii" sosirii lui Cortacero la conducerea clubului din Ștefan cel Mare, el fiind unul dintre cei care l-au împrumutat pe iberic, cu 150.000 de euro, pentru a-i prezenta garanții lui Ionuț Negoiță. De amintit că singura sumă alocată de Cortacero clubului, sub formă de împrumut, a fost 550.000 de euro, însă nicio parte nu a fost a lui Cortacero, ci doar bani luați pe credit. Suma a constituit o garanție pentru Negoiță și Dinamo în august 2020.

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero a intervenit la Dinamo, chiar înaintea intrării în insolvență » Ce a cerut spaniolul

Paul Anton se teme după intrarea în insolvență: „Am mai trecut prin asta, e greu! Câtă răbdare să ai?”

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (41)
silver13
silver13  •  02 Iulie 2021, 09:31

Cred ca investitirul e don săpașu

ekneb
ekneb  •  02 Iulie 2021, 03:00

DON PABLOOOOO!!!! Nu i lasa!!! Eventual, dubleaza contractele jucatorilor!!!!!!

sameoldstuff
sameoldstuff  •  02 Iulie 2021, 00:51
Postat de futhienzbang pe 01 Iulie 2021, 22:36

sifoane sifoane sifoane!

Șpriț!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close