FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum pune Șerdean mâna pe Dinamo: „E un termen-limită” » Continuă haosul la „câini”

Dorin Șerdean s-a întâlnit cu Pablo Cortacero în Spania și poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo.
Dorin Șerdean s-a întâlnit cu Pablo Cortacero în Spania și poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 22:30 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 22:47

Dorin Șerdean s-a întâlnit cu Pablo Cortacero în Spania și poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo. Există însă și o condiție: ibericul să nu aducă bani în club în perioada următoare (un termen neprecizat!). Cum Șerdean nu a vrut să dezvăluie deadline-ul, în „Groapă” predomină în continuare același sentiment de incertitudine.

„E mult spus că-mi aparțin mie acțiunile, avem un acord. Am purtat negocieri cu Cortacero, i-am explicat situația, este conștient. Nu există un om care să dea 550.000 de euro și apoi să riște să-i piardă, sunt mulți bani. 

Datorită acestor bani, anul trecut am acoperit niște salarii. El a fost de acord să semnăm un acord, se obligă să aducă banii într-un termen rezonabil. Are posibilitatea să aducă bani suficienți pentru a ajuta Dinamo și pentru a se ieși din insolvență. 

Dacă nu se va întâmpla asta, atunci acțiunile îmi vor reveni mie. Dar e vorba despre acțiunile lui SC Dinamo 1948 SA, deci nu despre Lotus. Iar acest lucru se face mai greu, fiind vorba de un SA, se convoacă AGA, influențează situația și starea de insolvență...”, a declarat Șerdean la „Digi Sport Special”.

Dorin Șerdean: „Sunt mulți oameni care vor să investească la Dinamo”

Întrebat dacă ar fi de acord să cedeze acțiunile celor din DDB, Șerdean a ezitat să ofere un răspuns concret: „Cine e DDB? Vom vedea atunci, la momentul respectiv. Oamenii aceștia m-au acuzat, eu vreau să-mi apăr onoarea acum”.

„Este nevoie de bani, cred că sunt destui oameni care și-ar dori să investească. Dinamo are fani în toată țara și nu numai. Sunt oameni care au forță financiară”, a mai spus Șerdean.

Societatea are nevoie de bani pentru a plăti datoriile, sunt multe vechi, vorbim de peste 6 milioane de euro, dintre care 4 milioane erau anul trecut, când Cortacero a preluat echipa
Dorin Șerdean

Demis în ianuarie din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație, Șerdean a trecut la nivelul următor. A fost în Spania pentru a negocia preluarea pachetului majoritar de acțiuni, în valoare de 72%. 

Conform unor surse apropiate grupării, Ionuț Negoiță ar trebui să-și dea și el acordul în cazul înstrăinării acțiunilor, potrivit detaliilor unui act adițional.

Joia trecută, domnul Șerdean a vorbit cu Cortacero, Pablo l-a chemat în Spania să-i dea acțiunile. S-a dus vineri, s-au întâlnit cu avocații și, în cele din urmă, Cortacero a spus că l-a păcălit și pe el cineva cu banii, un fond de investiții care a renunțat la Dinamo. Cortacero a recunoscut că nu mai poate și i-a dat acțiunile lui Șerdean. Acum acțiunile sunt la Șerdean, care vrea ca toți dinamoviștii potenți să se adune
- Cornel Țălnar, la „Fotbal Club” (Digi Sport 1)

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero a intervenit la Dinamo, chiar înaintea intrării în insolvență » Ce a cerut spaniolul

Paul Anton se teme după intrarea în insolvență: „Am mai trecut prin asta, e greu! Câtă răbdare să ai?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
stalky
stalky  •  02 Iulie 2021, 12:25

"Dorin Șerdean ....poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo. Există însă și o condiție: ibericul să nu aducă bani în club în perioada următoare" ......care este un termen NEPRECIZAT. Adica la Pastele Cailor. Surpriza sau Deja vu ? Primele trei randuri din acest articol erau suficiente. Restul e un circ infinit. E ireal cat de "isteti" sunt acesti indivizi Serdean, Cortacero, etc. avand in vedere consecventa lor pe aceiasi manevra infantila. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  02 Iulie 2021, 09:48

Cine-i DDB? Dar cine este aest sahist obosit cu fata de bidon turtit? Sa-ti aperi onoarea? Onoarea de borfas poate fi aparata? Pai tocmai tu spui ca inainte de cortazero erau 4 si apoi 6. Perfect...sa aduca el 2 mil euro pe care le-a facut. Cine-i DDB? Un program care a adus in visteria clubului peste 10 mil de ron. Acum ca ti-am raspuns, intrebarea este cine esti tu sa cortazero???

potera
potera  •  02 Iulie 2021, 07:06

Nu vă agitați, e o simplă manevră a lui Șerdean & Pablo Cortacero pentru a se înscrie Șerdean la masa credală cu o sumă de bani. Vreți să ieșiți din insolvență? Marcați bănuțul la Șerdean. A apărut exact după declararea insolvenței. La șmecherii car vor să facă bani mulți de pe spinarea voastră de suporteri dinamoviști treceți-l și pe Țălnăr. Spaniolii și Șerdean sunt aduși de Țălnăr. Din păcate. A fost un fotbalist care mi-a plăcut și mereu îmi aduc aminte cu plăcere de golul lui marcat lui Hamburg. Chiar dacă sunt stelist. Trebuie să faceți curățenie cu parul, ăștia numai de băț le e frică

Vezi toate comentariile (18)
Comentează