FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Paul Anton se teme după intrarea în insolvență: „Am mai trecut prin asta, e greu! Câtă răbdare să ai?”

Paul Anton, Dinamo // foto: Imago
Paul Anton, Dinamo // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 15:49 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 16:05

Paun Anton (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, se plânge de incertitudinea care înconjoară clubul din Ștefan cel Mare, intrat oficial în insolvență. 

Odată cu intrarea în insolvență, jucătorii lui Dinamo așteaptă lămuriri cu privire la următorii pași pe care clubul îi va parcurge. Asemenea colegilor săi, Anton crede că va avea de suferit de pe urma intrării în insolvență, temându-se de faptul că nu își va primi banii restanți. 

Paul Anton: „Ne e teamă, nu e corect!”

„Până acum nu am primit prea multe informații, nu s-a prezentat nimeni în fața noastră să ne explice ce înseamnă insolvența. Au fost tot felul de promisiuni, dar nu s-au respectat. În medie cred că sunt restanțe de 3 luni, unii au 4, alții una sau două, în funcție de când au venit.

Sigur ne e teamă, noi vom fi trecuți într-o categorie în care nu avem multe lucruri de făcut. Nu e o situație corectă față de noi, mai ales că am stat aici tot sezonul, am jucat și am suferit.

A fost o lipsă de comunicare, asta ne-a deranjat pe noi, ne-am fi așteptat să vină cineva în fața noastră și să ne explice ce va urma, dar din păcate nici până acum nu s-a întâmplat asta.

E cea mai neagră situație, un moment foarte delicat, dar sper să existe mai multă comunicare și să se rezolve într-un fel pentru toate părțile, să fie un lucru bun. Nu cred că este corect ca jucătorii, antrenorii și oamenii din club să sufere cel mai mult”, a spus Anton la emisiunea „Liga DigiSport”.

Și pentru dânsul (n.r. - antrenorul Dusan Uhrin) e un moment delicat, e greu să vină zi de zi, să vadă băieții nemulțumiți, dar până acum am fost uniți. Sper să se rezolve situația repede, într-un mod bun pentru toate părțile.

Concret nu am primit vreo ofertă, dacă ar fi fost, probabil și Dinamo ar fi acceptat-o. În iarnă cea mai concretă propunere a venit din Turcia și Dinamo a refuzat-o. Până nu am o discuție cu administratorul financiar, nu pot face alte declarații.

- Paul Anton, Dinamo

Paul Anton: „Am mai trecut prin asta”

Totodată, Anton a spus că se teme de insolvență întrucât s-a mai aflat la un club care a trecut printr-o astfel de situație. Este vorba despre Gloria Bistrița, la care a jucat între 2008 și 2013. Atunci nu și-a primit salariile restante. 

„Eu am mai trecut printr-o insolvență, se fac 10 ani de atunci și nu am luat niciun ban. Eram la Bistrița. E o situație grea. Câtă răbdare să ai? E greu, avem familii și obligații și nu e ușor să știi că ai muncit un an și la final să nu îți iei banii sau să ai salariul tăiat. 

Până nu vom discuta cu domnul administrator, nu putem ști care este planul. Nedumerirea noastră este că nu ni s-a prezentat un plan. Cu siguranță se știau pașii de urmat, cred că ar fi fost corect să știm și noi situația”, a mai spus fotbalistul. 

VIDEO. Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

PCH a explicat de ce jucătorii de la Dinamo au refuzat să joace amicalul cu Slobozia: „Li s-a părut firesc așa”

Jucătorii lui Dinamo își strigă nemulțumirea: „De noi ce se alege cu insolvența asta?!” » Detalii din interiorul clubului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mda....
mda....  •  01 Iulie 2021, 18:27
Postat de paolo11 pe 01 Iulie 2021, 17:12

Tik, tok…

Paolo esti pe lângă,ia cu paine

mda....
mda....  •  01 Iulie 2021, 18:25

Sa ii plateasca cortacero cu contra ca ei i-au adus!

tororosso
tororosso  •  01 Iulie 2021, 17:42

Câtă răbdare să ai? ... nu răbdare vere Antoane ci în credibilitatea acelor păpușari care vă duc de nas dar mai presus naivitatea voastră a lotului . Tot *** băț ? Vă mulțumiți că aveți loc de muncă și ceva parale la buzunar. Ați ajuns salahorii unor șarlatani și v-ați complăcut în jocul lor de tip mafiot. Vă meritați soarta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează