FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH a explicat de ce jucătorii de la Dinamo au refuzat să joace amicalul cu Slobozia: „Li s-a părut firesc așa”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 10:13 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 10:27

Jucătorii lui Dinamo au anulat amicalul de azi, cu Unirea Slobozia, nu vor să joace nici sâmbătă, cu Metaloglobus. „Câinii” vin doar la antrenamente și intenționează să părăsească echipa dacă nu-și primesc toate restanțele, considerându-se păcăliți cu insolvența clubului.

Fotbaliștilor li s-au promis în această săptămână stingerea unor datorii, nu s-a întâmplat încă acest lucru, iar insolvența nu doar că a dus la blocarea conturilor grupării, dar îi și lasă neprotejați pe jucătorii care au șanse minime să-și încaseze toți banii.

Din acest motiv, fotbaliștii au decis ieri să boicoteze amicalul de azi cu Unirea Slobozia și au de gând să nu se prezinte nici la cel de sâmbătă cu Metaloglobus, în cazul în care nu se va schimba ceva în bine la club. Și sunt șanse mici să se întâmple o minune.

Jucătorii au făcut ieri un antrenament ușor, se vor prezenta și azi la Săftica în aceleași condiții, însă atmosfera și programul de pregătire au fost bulversate. Plus starea de neîncredere și de nervozitate din cadrul „haitei".

PCH, reacție după protestul jucătorilor lui Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a emis în această dimineață un comunicat în care dă detalii despre situația din lotul echipei lui Dusan Uhrin.

Potrivit fanilor acționari, jucătorii nu au făcut grevă din cauza problemelor salariale, ci au dorit să se menajeze și să nu riște eventuale accidentări în cazul unei plecări de la echipă.

E liniște în vestiar! 

AVEM CUVÂNTUL JUCĂTORILOR, ÎNCĂ O DATĂ! 

Așa cum ați aflat deja, jucătorii nu au dorit să joace amicalul cu Slobozia, programat astăzi, însă nici vorbă de grevă. Băieții s-au antrenat normal și vor continua să respecte programul trasat de antrenorul Dușan Uhrin la Săftica. 

Situația complicată de la Dinamo e normal însă să-i afecteze. Peste toate a venit și intrarea în insolvență, care a sporit starea de incertitudine. 

Dacă Dinamo nu mai poate să susțină anumite salarii, jucătorii în cauză urmând să plece, li s-a părut firesc să nu riște accidentări în meciuri amicale. 

În urma discuțiilor purtate cu liderii vestiarului, aceștia ne-au asigurat că toți jucătorii vor continua însă să își facă treaba la antrenamente, în ciuda restanțelor și a celorlalte probleme de la club. Cu toții așteaptă să se așeze la masa discuțiilor în cel mai scurt timp posibil, pentru a găsi împreună cu noul administrator al clubului calea de urmat în viitor. 

DDB depune toate eforturile pentru ca situația să se schimbe în bine cât mai curând, pentru tot ce înseamnă Dinamo în acest moment. 

Le mulțumim încă o dată jucătorilor pentru înțelegere și pentru disponibilitatea la dialog. Vidului acestuia de putere de la Dinamo sperăm să îi punem capăt cât mai repede. Clubul are mare nevoie de profesioniști, dispuși să se înhame la o misiune teribilă în Ștefan cel Mare! 

Le mulțumim totodată celor de la RTZ&Partners, care deja au venit lângă noi! 

Împreună vom scoate Dinamo la lumină: jucători, angajați și staff tehnic! 

Suporterii sunt în continuare aici, trup și suflet pentru culori! 

Dușan Uhrin încă are răbdare, nu știm însă pentru cât timp!
- comunicat PCH

VIDEO  Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă! Cum au protestat + amenință cu măsuri și mai dure

EXCLUSIV În plin haos, Dinamo primește și o veste bună » 240.000 de euro virați astăzi, pentru a evita dezastrul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  01 Iulie 2021, 22:39

De unde e informatia? Daca e adevarata, trebuie sa facem o vizita

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Iulie 2021, 21:13

Oare voi jurnalisti de elita va e frica sa spuneti ca jucatorii au alungat de la saftica pe Dusan si Mario Nicolae si nu or sa mai fie primiti pana nu se vireaza salariile?

valentindragobete
valentindragobete  •  01 Iulie 2021, 17:32

" E liniște în vestiar! " adica Comunicatu' este din ciclul " foaie verde de dudău, ș-o sa fie si mai bine "

Vezi toate comentariile (6)
Comentează