FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă! Cum au protestat + amenință cu măsuri și mai dure

Situația de la Dinamo capătă accente apocaliptice / foto: GSP
Situația de la Dinamo capătă accente apocaliptice / foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 14:11 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 15:28

Se învolburează din nou apele la Dinamo! „Câinii” au revenit din cantonamentul din Turcia, iar joi ar fi trebuit să joace un meci amical cu Unirea Slobozia. Partida a fost anulată din cauza unui protest al jucătorilor dinamoviști!

Sătui până peste cap din cauza neplății salariilor, jucătorii lui Dinamo au pus piciorul în prag. Au transmis că nu se vor prezenta la amicalul programat joi și, pe deasupra, au depus notificări pentru neplata salariilor, anunță Prosport.

Următorul pas? Deși suporterii i-au îndemnat să aibă răbdare și le-au oferit promisiuni că lucrurile se vor mai stabiliza, jucătorii sunt exasperați de incertitudinea de la nivelul clubului și de lipsa comunicării

„Da, este adevărat. Nu vom juca în acel amical. Vom vedea ce se va întâmpla. Îmi pare rău s-o spun, dar nu suntem respectați”, a „tunat” Ante Puljic, unul dintre liderii vestiarului, într-un dialog cu GSP.ro.

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă!

Sâmbătă, Dinamo are programat un nou test de verificare, împotriva lui Metaloglobus. Fotbaliștii „câinilor” au anunțat răspicat că nu vor juca nici acel amical dacă nu primesc asigurări din partea șefilor. Ei se consideră păcăliți de oamenii din club și în ceea ce privește ipostaza cu intrarea în insolvență. 

Astăzi, elevii lui Dusan Uhrin au efectuat un antrenament ușor la Săftica. Jucătorii au amenințat că, în cazul în care lucrurile nu se îndreaptă, de săptămâna viitoare nu se vor mai prezenta nici la antrenamente.

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă! Cum au protestat + amenință cu măsuri și mai dure
Nemec, unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo, foto: Imago

DDB, o nou inițiativă pentru a salva Dinamo

Dinamo a intrat săptămâna aceasta în insolvență, iar în acest timp fanii fac eforturi pentru a acoperi datoriile urgente ale clubului. Jucătorii de bază ai lui Dinamo își cer restanțele financiare, Uhrin vrea rezolvarea problemei cu transferurile, iar toate cad pe umerii fanilor acționari prin programul DDB.

Pentru a mai obține bani, fanii din Peluza Cătălin Hîldan organizează o competiție pentru suporteri, numită Cupa DDB. Competiția se va desfășura pe 11 iulie, iar DDB caută o firmă care să ofere cel puțin 5.000 de euro pentru a da numele competiției.

CUPA DDB ÎȘI CAUTĂ SPONSORUL Ne pregătim pentru cel mai important eveniment al suporterilor din acest an, prima ediție a Cupei DDB. Competiția se va desfășura Dumincă, 11 iulie 2021, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Suntem în căutarea unui sponsor principal, care va da și numele acestei competiții: “CUPA DDB - Numele Sponsorului” Nume ce va apărea în toate articolele și comunicatele noastre pe tema Cupei DDB. 

În plus, va fi prezent pe bannerele din jurul terenului, pe trofeu și pe toate materialele promoționale, beneficiind astfel de expunere în mass-media, presa urmând a fi invitată la eveniment. AȘTEPTĂM ȘI ALȚI PARTENERI Pentru evenimentul din data de 11 Iulie, avem și alte pachete de sponsorizare disponibile: Baner 5m x 1.5m + logo pe panou publicitar, cost 5.000 RON, Baner 2m x 1.5 + logo pe panou. La “Cupa DDB - Numele SPONSORULUI” sunt înscrise 14 echipe până în acest moment, interesul suporterilor pentru competiție fiind foarte mare. 

Împreună cu partenerii noștri vom salva Dinamo! CONTACT DDB Așteptăm pe email-ul [email protected] ofertele companiilor interesate să dea numele competiției și a celor care vor să apară pe materialele publicitare. Suma pentru a deveni sponsorul principal pornește de la 5000 €. Compania cu oferta cea mai mare va da numele primei ediții a Cupei DDB. Mulțumim tuturor! ÎMPREUNĂ FACEM SPECTACOL - Comunicat DDB

VIDEO Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Cine e administrator judiciar la Dinamo, după intrarea în insolvență + Ce riscă echipa din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureșan, chemat să scoată Dinamo din insolvență » Era s-o falimenteze pe CFR Cluj! + vine și un oficial acuzat că „aranjează meciuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
rockyus
rockyus  •  01 Iulie 2021, 08:38

Bun comunicat ! :)))

creeperno115
creeperno115  •  30 Iunie 2021, 22:43

Prosti am fost ca am platit prime in loc de salarii. Mercenarii astia de 2 lei sa dispara odata!

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Iunie 2021, 20:05

Toata lumea il sarbatoreste pe Mos Gerila, nu numai crestinii.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează