FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Iuliu Mureșan, chemat să scoată Dinamo din insolvență » Era s-o falimenteze pe CFR Cluj! + vine și un oficial acuzat că „aranjează meciuri”

Iuliu Mureșan e aproape să bată palma cu Dinamo
Iuliu Mureșan e aproape să bată palma cu Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 09:52 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 20:44

Dinamo e aproape să bifeze o mutare total surprinzătoare. Iuliu Mureșan, fostul președinte al lui CFR Cluj, e la un pas să bată palma cu echipa ce tocmai ce a solicitat intrarea într-o nouă insolvență.

Ultima oară la Hermannstadt, unde a bifat o experiență deloc fructuoasă, Iuliu Mureșan își pregătește atent pașii pentru venirea la Dinamo. Din informațiile GSP.ro, acesta face deja planuri pentru Dinamo: discută cu persoane din fotbal ca și cum ar fi deja șeful clubului din șoseaua Ștefan cel Mare

În acte, Iuliu Mureșan ar urma să ocupe funcția de administrator special, informează digisport.ro

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo

Într-un club aflat în procedură de insolvență, postul este echivalentul celui de președinte. Sursele Gazetei mai spun că cel care a insistat pentru aducerea lui Iuliu Mureșan a fost Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar angajat deja de Dinamo. Cei doi au colaborat și în insolvența prin care a trecut CFR Cluj. Sub comanda lor, clubul nu s-a însănătoșit pe deplin, ba chiar a rămas înglodat în datorii.

Iuliu Mureșan a fost președintele sub comanda căruia CFR Cluj a intrat în insolvență în 2015. Clubul a traversat momente de-a dreptul dramatice din punct de vedere financiar, fiind revitalizat abia după venirea lui Neluțu Varga, cel care a pompat șapte milioane de euro când a preluat acțiunile.

Am auzit și eu niște zvonuri, doar că nu este nimic concret. Nu pot să comentez, nu vorbesc pe presupuneri. Momentan sunt acasă, la Cluj, sunt bine, sănătos și nu pot vorbi despre ceva ce încă nu mi s-a oferit
Iuliu Mureșan, pentru Gazeta Sporturilor

Este o minciună că eu aș fi fost cel care insista pentru aducerea dumnealui la Dinamo - lucru complet fals; dacă există discuții, îmi sunt total exterioare, și cred că așa și trebuie să fie. Nu suntem în niciun caz un “tandem”, chiar dacă la CFR colaborarea noastra a fost în general buna, iar domnul Mureșan este un profesionist respectat. Pe de altă parte, să spui despre o procedură care chiar a funcționat, că a traversat “momente dramatice”, este o absurditate, câtă vreme nu au fost niciun fel de frământări legate de respectarea Planului de reorganizare.
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, pentru Gazeta Sporturilor

Vine și controversatul Răzvan Zamfir? 

Alături de tandemul Mureșan - Zăvăleanu, la Dinamo ar urma să ajungă și Răzvan Zamfir, la rândul său fost angajat la CFR Cluj. Zamfir și Iuliu Mureșan au colaborat și la Hermannstadt, acolo unde primul a fost implicat într-o violentă altercație fizică cu Filip Jazvic. Se întâmpla în 2019.

Iuliu Mureșan, chemat să scoată Dinamo din insolvență » Era s-o falimenteze pe CFR Cluj! + vine și un oficial acuzat că „aranjează meciuri”
Răzvan Zamfir

Același Răzvan Zamfir era acuzat public de Gigi Becali în 2009. Latifundiarul mărturisea că oficialul clujean Răzvan Zamfir i-ar fi promis că va aranja anumite meciuri pentru Steaua, în schimbul unei sume de bani: 

„M-am prins eu de ce l-au luat la CFR Cluj pe Răzvan Zamfir. Cu vreo cîţiva ani în urmă a venit la mine la birou şi mi-a spus că e impresar şi că are jucători la fiecare echipă, cîte 2-3, cu care poate vorbi pentru a aranja meciuri. Mi-a zis şi că mă costă 30.000 de euro. Atunci, eu cînd l-am văzut aşa naşparliu, l-am dat afară din birou, am crezut că mă încearcă cineva. Abia cînd a ajuns la CFR am înţeles ce influenţă are”.

VIDEO Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cine e administrator judiciar la Dinamo, după intrarea în insolvență + Ce riscă echipa din Ștefan cel Mare

PCH se roagă de un fost lider să revină la Dinamo: „Vino acasă, căpitane!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  30 Iunie 2021, 22:46

Foarte bine!

kuba.
kuba.  •  30 Iunie 2021, 15:07

Uliul Muresan și cooperativa anilor 2000…..

valentindragobete
valentindragobete  •  30 Iunie 2021, 14:12

Daca nu-i aduc si pe dancu si kovaciu degeaba !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează