FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH se roagă de un fost lider să revină la Dinamo: „Vino acasă, căpitane!”

Dragoș Grigore e chemat de ultrași la Dinamo. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Dragoș Grigore e chemat de ultrași la Dinamo. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 08:05 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 08:17

DINAMO. Aflați într-o situație disperată, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan se roagă de jucători pe Facebook să revină la club. DDB i-a transmis un mesaj public fundașului Dragoș Grigore, în care îl roagă să accepte oferta roș-albilor.

Dragoș Grigore s-a depărțit de Ludogoreț, după 3 sezoane petrecute în Bulgaria, toate încununate cu titluri. Fundașul central nu vrea să stea mult pe bară. Acesta a fost ofertat de Rapid, însă și-ar dori să continue în străinătate. Totuși, Dinamo îl așteaptă acasă.

PCH, mesaj pentru Dragoș Grigore: „Căpitane, te cheamă Dinamo!”

EȘTI CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Atunci când eram în cea mai grea situație, la începutul lui 2020, fostul căpitan al lui Dinamo s-a înscris ca membru DDB Elite. Apoi l-a invitat și pe Cosmin Moți să vină alături de noi, tot ca Elită. A făcut asta într-un moment în care multă lume se îndoia de proiectul DDB, pentru că eram la început și abia adunasem câteva sute de mii de euro. Erau vremuri când alți dinamoviști preferau să spună: „Dacă merge proiectul, mă bag și eu.”

Dragoș A CREZUT ÎN NOI și nu s-a înșelat. Împreună am salvat Dinamo. Oamenii mari se văd în momentele cele mai grele. Atunci când alții nu știu cum să fugă, adevăratele caractere vin să pună umărul, vin să ajute și astfel, numele lor intră pentru totdeauna în istorie. 

Vino acasă, Căpitane! Știm că ai jucat la un nivel înalt până acum. Știm că meriți și că poți să mai joci într-un campionat cu bani mulți și cu pretenții. Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO! Clubul pe care îl iubești are nevoie de tine! Vino acolo unde ești respectat și dorit de toată lumea! Vino să le arăți tuturor că TU AI CREZUT, atunci când toată lumea se îndoia de noi - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar în iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro. A mai jucat la Al-Sailiya, iar din iulie 2018 este la Ludogoreț.

2 trofeeare Grigore cu Dinamo: Cupa României și Supercupa României, ambele câștigate în 2012

140 de partideare Grigore la Dinamo. A marcat de 10 ori

VIDEO Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cine e administrator judiciar la Dinamo, după intrarea în insolvență + Ce riscă echipa din Ștefan cel Mare

EXCLUSIV Dinamo, în corzi! Sumă imensă de achitat până la finalul lunii: „Altfel va fi dezastru”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
gopo1.
gopo1.  •  02 Iulie 2021, 06:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  30 Iunie 2021, 10:13

Vino acasa, ca-ti platesc salariul tararache și bucurica!

iosif_
iosif_  •  30 Iunie 2021, 09:54

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează